Hollywood: 9 vedete divorţate la nici 30 de ani

Facebook Twitter gplus Comenteaza

Declaraţia "Până când moartea ne va despărţi" nu mai este de mult timp "în trend", mai ales în cazul vedetelor despre care îţi voi povesti în articolul ce urmează.

 

De exemplu, Angelina Jolie a renunţat la căsnicie la 24 de ani, iar lista de celebrităţi care au divorţat la nici 30 de ani este foarte lungă.

1 din 10

Angelina Jolie - la 24 de ani

La vârsta de 21 de ani s-a căsătorit cu actorul Jonny Lee Miller, care i-a fost coleg de platou în pelicula Hackers, din 1995. Ceremonia a fost una deloc pretenţioasă, Angie purtând o pereche de pantaloni de piele şi un tricou alb, pe care era scris cu sângele ei numele lui Jonny. Nimic ieşit din comun, în cazul lui Jolie! În 1997 s-au separat, iar în anul 1999 Angelina s-a hotărât să divorţeze. "Cred că este cel mai bun soţ pe care orice femeie şi l-ar dori. Îl voi iubi mereu. Nu a mers la momentul respectiv pentru că eram mult prea tineri amândoi", avea să declare Jolie mai târziu
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • moromete pe 27 Mar 2011, 01:36
  Traiul Angelinei Joly

  Ma numesc Sbangher Marin din sat Nisipuri , com. Dobrotesti judetul Dolj , -traiec ca in secolul 17 - in conditii inimaginabile -printr-un om de suflet ma pot adresa cuiva - cui ? sa ma ajute si pe mine cu ceva . Am 5 copii minori. Va multumesc !

  1
  5

 • florin pe 19 Mar 2011, 11:18
  un ajutor

  numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

  2
  4

 • anonim pe 1 Mar 2011, 10:32
  angelina jolie

  oauuuuuuu ce tanara era sau mai e angelina jolie e frumoasa doar k are buze kam groase mari umflate

  3
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod