Hollywood: 8 vedete care au refuzat operaţii estetice

Multe dintre aceste staruri au peste 40 de ani, deci trec prin procesul de îmbătrânire, dar refuză cu înverşunare să facă retuşuri pentru a părea mai tinere. Ziarul Sunday Life in Belfast, Northern Ireland, a făcut o listă cu aceste vedete.

Bineînţeles că există şanse ca ele să apeleze, în viitorul apropiat, la un chirurg estetician, dacă ceea ce văd în oglindă nu le mai satisface, nu-i aşa? Iată care sunt motivele pentru care au refuzat operaţii estetice câteva vedete de la Hollywood.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • florin pe 19 Mar 2011, 11:17
  un ajutor

  numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

  3
  0

 • Emilia pe 8 Mar 2011, 20:45
  reclamaaaa!!!!!

  m-ati innebunit cu reclamele astea!!! sincer, nu mai am rabdare sa citesc nimic!!!

  0
  0

 • ktty13 pe 8 Mar 2011, 09:56
  ????

  pai la ce ar avea ele nevoie de operatii estetice...arata foarte bine asa cum sunt

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod