Horoscop 2011: Cât eşti de predispusă să-l înşeli

Te-ai gândit vreodată că semnul zodiacal în care eşti născută îţi poate "spune" predispoziţia de a-ţi înşela partenerul? De exemplu, potrivit astrelor, femeile Gemeni şi Leu sunt cele mai mari aventuriere. Află cum se prezintă şi celelalte zodii la capitolul "înşelat"

România: 5 părinţi disperaţi să-şi vadă copiii vedete

Cheeky Girls, vedete datorită mamei.

Vedete România: 10 declaraţii stupide

Mărturisirile care urmează v-ar putea "şoca", mai ales că sunt cât se poate de reale. Ele apaţin unor persoane publice care apar pe prima pagină a ziarelor din România, în orele de maximă audienţă de la TV. Şi toate acestea le-au făcut "vedete", pentru că se bucură de popularitate şi merg pe principiul "Mă recomandă vocea şi talentul meu". Articolul ce urmeaza este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

10 semne prin care îţi dai seama că te minte

Într-o relaţie amoroasă, sinceritatea trebuie să funcţioneze ca o lege nescrisă. Iată câteva semne la care fiecare femeie ar trebui să fie atentă, pentru că ele îl pot deconspira pe mincinosul de lângă ea.

Hollywood: Top 5 cele mai scurte căsătorii

Ce s-a întâmplat cu sintagma "până când moartea ne va despărţi" în cazul acestor cupluri? Unele dintre ele nu au putut să se suporte nici măcar 2 zile. De ce?

Forma sânilor şi forma corpului îţi trădează personalitatea

Am mai descoperit alte două cercetări din ciclu "Studii 'serioase', făcute pentru amuzamentul maselor": forma sânilor îţi trădează personalitatea, iar femeile care au şolduri late stau prost cu memoria. De la oamenii de ştiinţă citire!

Horoscop: Replici de agăţat, în funcţie de zodie

Uneori, primele cuvinte sunt greu de găsit, mai ales dacă eşti femeie şi vrei să "agăţi" un tip. Fie că ai o replică inteligentă sau una amuzantă, important este şi cum o spui pentru a avea un impact pozitiv. Află cum te consiliază astrele în abordarea bărbatului care-ţi place:

Update: Scandalul făcut de Nicolas Cage a ajuns în presa internaţională

Actorul s-a distrat sâmbătă noapte (n.r. 11.12) într-un club din Capitală alături de mai mulţi prieteni şi sotia lui la o petrecere privată. În jurul orei 05.00 duminică dimineaţă, Cage a ieşit în faţa unui sexy-club, dar si in parcarea localului, pus pe scandal, şi a început să înjure şi era gata să sară la bătaie. Întreaga scenă a fost filmată de un martor cu telefonul mobil.

Horoscop: Cât de norocoasă eşti, în funcţie de zodie

Astrele îţi dau o şansa la fericire. Se spune că norocul ţi-l faci cu mâna ta, dar asta nu înseamnă că nu te poţi naşte cu el. Află acum cât de norocoasă eşti, în funcţie de semnul zodiacal în care te-ai născut

5 moduri să foloseşti "nuiaua lui Moş Nicolae" în dormitor

"Pedepsită" să simţi plăcere de Sărbători

"Vorbele murdare" care declanşează pasiunea nebună

Stai în pat lângă iubitul tău, iar aroma pielii lui îţi invadează simţurile. Te apropii mai mult de el şi îi respiri în ureche, îi săruţi uşor lobul, muşcându-l suav din când în când, cobori apoi pe gât şi simţi că vrei să îi vorbeşti "dirty"...

Horoscop: Cadouri de Moş Nicolae, în funcţie de zodie

Astrele te ajută să faci cel mai frumos cadou. Se apropie ziua Sf. Nicolae şi nu ştii ce cadou să îi cumperi iubitului sau iubitei? Iată recomandările astrelor:

Infidelitatea stă scrisă în gene

Infidelitatea/ dependenţa de sex a unei persoane este dată de nevoia excesivă de dopamină, substanţa eliberată de creier ca recompensă pentru ceva ce-i place foarte mult. Şi iată explicaţia pentru existenţa oamenilor incapabili să fie fideli într-o relaţie.

Horoscop: Erotismul partenerului tău, în funcţie de zodie

Astrele te ajută să îl satisfaci

Horoscop: Erotismul tău, în funcţie de zodie

Astrele îţi dezvăluie cum să faci dragoste

Horoscop: Predispoziţia la accidente, în funcţie de zodie

În viaţă, toţi avem parte de accidente, însă multe dintrele ele pot fi evitate, dacă învăţam cum să le prevenim. Şi astrele ne pot ajuta în acest demers. Află acum predispoziţia ta la accidente, în funcţie de zodie.

Femeile sunt mai inteligente decât bărbaţii

Pe măsură ce înaintează în vârstă, femeile devin mai inteligente decât bărbaţii, potrivit unor cercetători americani. Se pare că acest lucru este posibil datorită hormonului sexual feminin, estrogen, considerat un "adevărat elixir al minţii", care creşte capacitatea cerebrală.

Horoscop: Sfaturi anti-stres, în funcţie de zodie

Stresul a devenit inamicul nostru numărul 1, dar asta nu înseamnă că nu putem să-l învingem. Relaxează-te şi citeşte sfaturile anti-stres în funcţie de zodie.

Horoscop: Cumpenele vieţii, în funcţie de zodie

Situaţiile limită fac parte din viaţa noastră, important este să ştim cum să le gestionăm, astfel încât să trecem peste ele, să evoluăm. În aceste cazuri, şi astrele îţi vin ajutor, oferindu-ţi soluţiile potrivite.

România: Top 5 pensii alimentare ale vedetelor

Dacă în străinătate pensiile alimentare impuse de despărţiri sar lejer de zeci de mii de euro, în România sumele nu depăşesc nici măcar 5.000 de euro. Dacă actorul Ioan Gyuri Păscu achită pe lună 700 de euro...
Pagina: