Forma sânilor şi forma corpului îţi trădează personalitatea

Am mai descoperit alte două cercetări din ciclu "Studii 'serioase', făcute pentru amuzamentul maselor": forma sânilor îţi trădează personalitatea, iar femeile care au şolduri late stau prost cu memoria. De la oamenii de ştiinţă citire!
Am mai descoperit alte două cercetări din ciclu "Studii 'serioase', făcute pentru amuzamentul tuturor": forma sânilor îţi trădează personalitatea, iar femeile care au şolduri late stau prost cu memoria. De la oamenii de ştiinţă citire!
 
Ai sânii mici, precum cireşele, dar foarte "îndrăzneţi"? Poţi afla despre tine, dacă nu ştiai deja, că eşti foarte sociabilă şi poţi fi considerată de bărbaţi drept partenera ideală de viaţă. Totuşi, aceste "cireşe îndrăzneţe" te fac extrem de neîncrezătoare în fidelitatea partenerului.
 
Posesoarea de sâni în formă de pară are o personalitate puternică, este independentă şi este încăpăţânată. Un mariaj cu o astfel de femeie garantează bărbatului o viaţă sexuală foarte incitantă.  
 
O femeie cu sâni în formă de măr intră în categoria celor casnice, care muncesc din greu pentru familia lor şi ajung mai greu la orgasm. Sunt dispuse să experimenteze lucruri noi în viaţa sexuală şi schimbă partenerii foarte rar.
 
Sânii în formă de lămâie spun despre posesoarea lor că vrea diversitate în viaţa sexuală, aventuri şi este dornică de sex sălbatic. Aceste femei sunt cam mincinoate, potrivit specialiştilor.  
 
Femeile cu sânii mari, de forma şi mărimea pepenilor, sunt foarte optimiste, lipsite de complexe, senzuale şi pline de viaţă. Ele pot prefera aventuri de scurtă durată, potrivit cercetătorilor.
 
Dintr-un alt studiu, realizat de un grup de cercetători americani, aflu că femeile care încearcă să slăbească şi sunt mai late în şolduri, stau prost cu memoria.
 
Cu fiecare creştere în greutate s-a observat că atenţia şi memoria devin tot mai slabe: "Obezitatea nu este bună, dar efectele sale depind şi de zona în care se găsesc depozitele de grăsime".

În concluzie, dacă ai sânii în formă de lămâie... foarte acră şi eşti cam lată în şolduri înseamnă că eşti mincinoasă şi stai prost cu memoria. Măcar nu-ţi minţi partenerul când îi spui că vrei o aventură plină de sex sălbatic. Studiile astea... le-aş citi non-stop...
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • abramburica pe 7 Ian 2011, 01:13
    adadada

    :)))))))))) incerc sa'mi imaginez cum ar arata sanii in forma de banane :))

    6
    0

  • dana pe 21 Dec 2010, 04:39
    nedumerire

    ma tot uit la sanii mei si incerc sa-mi dau seama in ce categorie s-or incadra???mere,pere....ca ciresele la cat sunt de mici...grea matematica asta!!!

    5
    0

  • Mica Romanie.ro pe 16 Dec 2010, 19:26
    articolul prezent

    Mai dar alte "forme " de fructe nu mai exista , de pepene , de banane , etc etc , auzi "forma de cirese " :)) a nu se konfunda cu "Visinele" !! :)) Da interesant articol !! Intra pe Mica Romanie.ro si afla 6 oameni care si-au vindut sufletul Diavolului !! :))

    4
    0

  • adina pe 15 Dec 2010, 16:32
    vrajealaaaaa

    unde ati mai vazut sani in forma de cirese????

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod