Update: Scandalul făcut de Nicolas Cage a ajuns în presa internaţională

Actorul s-a distrat sâmbătă noapte (n.r. 11.12) într-un club din Capitală alături de mai mulţi prieteni şi sotia lui la o petrecere privată. În jurul orei 05.00 duminică dimineaţă, Cage a ieşit în faţa unui sexy-club, dar si in parcarea localului, pus pe scandal, şi a început să înjure şi era gata să sară la bătaie. Întreaga scenă a fost filmată de un martor cu telefonul mobil.

Publicaţia britanica Daily Mail a scris astăzi, 14 decembrie, despre scandalul declanşat de Cage şi a preluat imaginile făcute publice de postul de televiziune Realitatea.
Actorul s-a distrat sâmbătă noapte (n.r. 11.12) într-un club din Capitală alături de mai mulţi prieteni  şi sotia lui  la o petrecere privată. În jurul orei 05.00 duminică dimineaţă, Cage a ieşit în faţa unui sexy-club, dar si in parcarea localului, pus pe scandal, şi a început să înjure şi era gata să sară la bătaie. Întreaga scenă a fost filmată de un martor cu telefonul mobil.

"Tu o stii, asa ca nu incerca sa scapi.

Altfel, vrei sa ma omori? Du-te dracu'. As muri in numele onoarei, as muri chiar acum. Vrei sa ma lovesti? Fa-o!",ţipa Cage în parcarea localului catre interlocutor.
 
 Cage, care consumase băuturi alcoolice, a început să ţipe şi să gesticuleze. Potrivit Antena 1, altercaţia a fost cu cineva din anturajul său. Gărzile de corp ale actorului au pus capăt scandalului şi l-au convins să urce în maşină pentru a merge la hotelul la care e cazat.
 
 Acesta nu este singurul incident din România. În urmă cu câteva zile, pe platoul de filmare de la Academia Romană din Bucureşti, unde se afla Nicolas Cage, a venit Poliţia.
Vedeta a fost reclamată de unul dintre figuranţii care participau la turnarea peliculei "Ghost Rider 2". Se pare că cel în cauza era nemulţumit de condiţiile inumane în care trebuie să-şi desfăşoare activitatea.


Potrivit cinemagia.ro, Cage a filmat de curând în zona Berceni pentru pelicula "Ghost Rider 2" . Aceasta a fost singura filmare de exterior pe care Nicolas a făcut-o în Bucureşti, iar miercuri, 8 decembrie, întreaga echipă s-a deplasat spre studiouri pentru filmări de interior şi exterior, într-o "bază militară secretă", un "poligon" şi "o carieră de piatră", cele trei decoruri special amenajate.

De pe 14 decembrie, Nicolas Cage intră în vacanţă.

Dacă va rămâne să viziteze România, vom afla săptămâna viitoare. Cert e că premise pentru asta există. "[Cage] şi-a exprimat dorinţa să vadă şi alte zone din ţară, care nu reprezintă locaţii de film. Vrea să vadă mai mult, i-a plăcut foarte mult România, o să-i propunem diverse zone din ţară. Până acum a văzut un pic din Transilvania. O să-i propunem Sighişoara, Maramureş, Nordul Moldovei", spune Moncea. Vacanţa va dura până pe 3 ianuarie 2011. Echipa Ghost Rider The Spirit of Vengeance va reveni atunci în România, unde va turna până la sfârşitul lui ianuarie.
Urmează imediat o descindere în Turcia, după care se va reveni la Bucureşti pentru filmări până la sfrşitul lunii februarie.

Află mai multe despre activitatea lui Nicolas Cage şi filmările "Ghost Rider 2" în România intrând pe Cinemagia.ro



 
 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ssamara20 pe 13 Dec 2010, 18:26
    ....

    nu inteleg de ce se acorda atata atentie la astfel de lucruri, nici macar nu stim motivul pentru care se certa dar pentru aia el e vinovat! e si el om la fel ca si noi!

    0
    0

  • AnDrey pe 12 Dec 2010, 11:54
    omul isi face treaba

    ceva m'ai înfricoşător nu ati gasit!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod