România: Vedete care au pozat goale la peste 40 de ani

Sunt femei pe care înaintarea în vârstă le-a făcut mai puternice, mai sexy. Le-a făcut excepţionale! Pe ele, trecerea anilor le-a învăţat să se iubească şi mai mult. Aceste doamne au peste 40 de ani! Şi ce-i cu asta? Arată INCREDIBIL de bine! Află ACUM care sunt secretele lor!

 

Credit foto: FHM, MAXIM, mirceamarinescu.ro

1 din 6

Dana Săvuică

Are 41 de ani şi arată de nota 10! Am văzut asta şi în pictorialul FHM din decembrie 2010. Este prima femeie care a apărut pe coperta Playboy România, acum mai bine de 10 ani,  şi nu se sfieşte nici acum să pozeze în ipostaze foarte sexy. Plină de energie, cu o personalitate puternică şi mereu veselă, Dana Săvuică este o mamă şi o femeie de afaceri cu o siluetă de invidiat. Cum arată un mod de viaţă sănătos pentru Dana Săvuică? "Multă mişcare, ceea ce nu presupune neapărat să tragi la fiare, ci doar să faci plimbări lungi, să mergi pe bicicletă, să fii activă", spune Dana într-un interviu pentru Eva.ro. Ea mai spune că se menţine în formă cu foarte mult sex şi urmând o dietă alimentară personalizată
14 Februarie 2011
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dina pe 20 Sep 2011, 15:49
    comentariu de bine

    Eu am privit fotografia si sincer sa va spun nu am citit continutul de mai desupt cu virsta ei si asa mai departe.Chiar mi sa parut de vreo 25 ani.Foarte sexy nici nam ce zice!

    1
    3

  • nela pe 29 Iul 2011, 21:23
    pentru cei care au dat comentari

    arata bn la varsta ei asa ca gata cu chestile astea cn va arata ca ea la ani ei cand comentezi uitete mai itai la tn si dupa la altu

    5
    1

  • Flavia pe 25 Feb 2011, 14:22
    Articol fara sens, vedetele arata bine cu Adobe Photoshop si saloane de infrumusetare ?!!!

    Articol fara sens! De ce pozati niste "vedete" care au bani pt.a arata bine ?! Ar fi chiar stupid sa investesti atitia bani cit investesc ele si sa arate prost. Ar da faliment toate institutile de frumusete pe care le frecventeaza, si care practic le subtiaza trupul. Mai inteligent din partea revistei voastre ar fi sa faceti un reportaj cu femei de pe strada, alegeti dintr-o mie de femei peste 40 ani care arata mai bine. Si inca ceva, conteaza daca au avut copii sau nu?! Poate mai interesant ar fi sa faceti un articol cu femeia la 55 de ani cum arata, adica dupa menopauza ?! Si din nou, nu fite de televiziune sau cocote intretinute de guvernanti, OK?!! Atunci voi considera articolul revistei voastre viabil.

    11
    4

  • georgiana mihalache pe 16 Feb 2011, 18:34
    sunt importante toate

    Conteaza toate astea de mai sus la care se adauga si componenta genetica. Este inevitabil s-o luam in calcul. Eu am aceeasi varsta, in curand cu un an mai mult si arat la fel de bine ca acum 20 de ani. Fac sport, mananc sanatos, am o viata echilibrata, nu am celulita si ma simt foarte bine asa cum sunt.Psihicul bun si anturajul potrivit sunt conditii foarte importante pentru a ne mentine in forma maxima.

    5
    2

  • adrian lucinet pe 14 Feb 2011, 20:41
    com

    deci chiar arata super,nu este singura aveti dreptate dar trebui sa te intreti iar pt asta nu toate romancele isi permit lucrul acesta!cmq,complimente,sunt unele care nici la 20 de ani nu arata asa bine!

    4
    0

  • DD pe 14 Feb 2011, 17:20
    ...

    si eu am 35 ani si lumea imi da in jur de 25... nu fac prea multa miscare, manac ce am chef si cand am chef, dar am 46 kg la 1.63 kg, nu am decat usoare riduri de expresie, doar cand rad sau ma incrunt. parerea mea e ca tine si de mostenirea genetica, pt ca nu am grija de corpul meu: de ani de zile nu dorm noaptea (lucrez dupa-amiaza), fumez, nu manac prea sanatos, nu merg la cosmetica, masaj etc. pe scurt, am un stil de viata total nerecomandabil...

    5
    2

  • Inasansiana pe 14 Feb 2011, 15:30
    SEXY ?

    Bravo fetelor , va tineti tare , TOATE aveti DREPTATE !

    9
    0

  • matilu pe 14 Feb 2011, 13:42
    hm...mda !

    amintiti-va cum arata loredana in urma cu cativa ani, plina de riduri,,,gretos!.. Operatiile estetice sunt "secretul"...Cum spune si tatiana, sunt atatea anonime" traznet si NATURALE.....

    3
    1

  • andra pe 14 Feb 2011, 13:40
    oare ...

    oricum ai da-o, arata bine tipele. iar tatiana are putintel dreptate, ca multe arata ca ele si sunt anonime. eu am 3 copii si 38 de ani si inca imi vin hainele de la 18 ani. si nu ma pot compara cu vedetele care fac tot felul de tratamente corporale de milioane pe sedinta si au antrenori personali de sport. dar sunt de acord cu cele care spun ca nu tin dieta, ci manaca normal, pt. ca asa fac si eu. mananc de toate, dar nu ma indop ca scroafa si fac miscare - si nu la sala. asa ca se poate! nu toate putem fi scoabe, dar nici de 1 qintal. marele secret este sa nu ajungi la greutati foarte mari, sa iei atitudine din momentul in care pui deja 5-7 kg.

    9
    1

  • MIHAELA pe 14 Feb 2011, 13:37
    Photoshop-UL - sa traiasca!!!

    NOROC CU ACEL PROGRAM MINUNE NUMIT PHOTOSHOP!! DATORITA LUI ARATA ASA TOATA LUMEA.... PERFECTA SI FARA VARSTA ! IN REST SI LA MINE IN LIFT SCRIE P....., DAR DACA PUI MANA NU ESTE NIMIC! NUMAI CREDETI TOT CE VEDETI SI TOT CE CITITI!

    15
    0

  • tatiana pe 14 Feb 2011, 12:33
    ei, si ????????

    ati descoperit america, sau ce ? ce mare scofala ca are 41 de ani si arata bine ? bravo ei ! credeti ca e unica ? e unica doar c-o arata in reviste............ sunt mii ca ea, anonime care arata traznet si la peste 40 si la peste 50 ! frumoasa declaratia ca se mentine in forma cu foarte mult sex ! n-am ce spune.............ne descrie si pozitiile, ora, locul ??!! cate mai fac unii sa "stea in fata" !!!!!!!!!

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod