Cum să foloseşti corect deodorantul ca să miroşi bine toată ziua

Din grabă sau din automatism, eficienţa deodorantului poate fi compromisă. Descoperă cum să îl foloseşti corect ca să miroşi bine toată ziua!

10 alimente care nu sunt atât de sănătoase pe cât credeai

Un pahar obişnuit de lapte de migdale este practic lipsit de substanţe nutritive, el conţine doar 2% migdale, adică proteinele aproape că nu există!

Un artist uimeşte cu picturile sale. Nu-ţi vine să crezi unde le face!

Un pictor realizează adevărate opere de artă pe docuri abandonate. Acestea întruchipează o femeie care pare că iese din apă.

Radu Beligan a încetat din viaţă

Actorul în vârstă de 97 de ani s-a stins din viaţă astăzi la Spitalul Elias din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.

10 obiceiuri care te vor ajuta să adormi mai repede şi să ai un somn de calitate

Este foarte greu să ai un somn de calitate într-o lume în care oamenii sunt atât de ocupaţi şi stresaţi. Descoperă câteva trucuri care te vor ajuta să adormi mai repede!

Cele mai ciudate forme posibile ale fructelor şi legumelor. 20 de imagini incredibile

Natura e mereu surprinzătoare, însă de data aceasta s-a dovedit a fi extrem de creativă şi amuzantă. Descoperă 20 de fructe şi legume în cele mai ciudate forme posibile!

Un sculptor face minuni cu apa. Iată ce fântâni spectaculoase a realizat!

Un sculptor polonez a reinventat noţiunea de sculptură şi a realizat cu ajutorul apei câteva fântâni impresionante. 8 imagini uimitoare

Fotograful care transformă cuplurile fericite în miniaturi. 25 de imagini incredibile

În Thailanda există un fotograf de nunţi care transformă oamenii în figurine care trăiesc într-o lume imensă. Imaginile sunt uimitoare!

5 lucruri care te pot face mai puţin atractivă. Tu în care te regăseşti?

Cunoaştem multe trucuri de care ţinem cont pentru a fi mai atractive, însă ştim şi acele lucruri care ne sabotează sex-appeal-ul?

La ce se aşteptau şi ce a ieşit! 20 de fotografii nereuşite cu bebeluşi

Tânjim după fotografii perfecte, însă nu este atât de uşor să le obţinem. Câteva imagini cu bebeluşi ne arată exact că nu totul iese conform aşteptărilor noastre!

Tudy a demisionat din funcţia de viceprimar al Bucureştiului

Tudor Ionescu a decis să demisioneze astăzi din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti din cauza presiunii mediatice la care a fost supus.

10 filme pentru care Leonardo DiCaprio merita Oscarul

Deşi abia anul acesta a reuşit să câştige Oscarul pentru rolul din "The Revenant", Leonardo DiCaprio a avut numeroase prestaţii de excepţie în trecut pentru care merita trofeul.

Cele mai dezastruoase tatuaje transformate în opere de artă. 30 de imagini

Multe persoane rămân toată viaţa pe corp cu tatuajele lor dezastruoase, însă alţii aleg să şi le transforme în adevărate opere de artă. Descoperă incredibilele transformări!

Acest turist şi-a făcut selfie-ul perfect cu cel mai vesel leneş din lume

Decizia de a-şi lua cu el selfie-stickul atunci când a plecat să cutreiere pădurile din America de Sud, a fost probabil cea mai buna alegere pe care a făcut-o vreodată Andrew Bloch.

Şi-a fotografiat propria naştere: 13 imagini incredibile

Lisa Robinson-Ward, fotograf de profesie, a ales să îşi fotografieze chiar şi propria naştere, imaginile obţinute devenind virale pe internet.

Emoţionant. Un tată și-a făcut un tatuaj asemănător cu cicatricea fiului său după operaţie

Gestul unui tată de a-şi face un tatuaj care să semene cu cicatricea fiului său bolnav de cancer a impresionat o lume întreagă.

5 remedii naturale împotriva arsurilor solare

Descoperă câteva trucuri foarte simple contra arsurilor solare şi scapă de problemele cu care ne confruntăm toţi pe timpul verii!

De ce ar trebui să bei ceai verde în timpul verii?

Află de ce ar trebui să bei ceai verde în timpul verii şi vezi ce beneficii are asupra organismului tău!

Ce modele de sandale gladiator se poartă în această vară

Sandalele gladiator foarte colorate şi vesele nu trebuie să îţi lipsească în această vară, însă nici cele clasice nu s-au demodat!

4 soluții pentru a scăpa de părul de pe față

Părul de pe faţă poate crea adevărate neplăceri femeilor preocupate de aspectul lor, de aceea le sărim în ajutor şi le oferim 4 soluţii practice!