5 lucruri care te pot face mai puţin atractivă. Tu în care te regăseşti?

Cunoaştem multe trucuri de care ţinem cont pentru a fi mai atractive, însă ştim şi acele lucruri care ne sabotează sex-appeal-ul?

La ce se aşteptau şi ce a ieşit! 20 de fotografii nereuşite cu bebeluşi

Tânjim după fotografii perfecte, însă nu este atât de uşor să le obţinem. Câteva imagini cu bebeluşi ne arată exact că nu totul iese conform aşteptărilor noastre!

Tudy a demisionat din funcţia de viceprimar al Bucureştiului

Tudor Ionescu a decis să demisioneze astăzi din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti din cauza presiunii mediatice la care a fost supus.

10 filme pentru care Leonardo DiCaprio merita Oscarul

Deşi abia anul acesta a reuşit să câştige Oscarul pentru rolul din "The Revenant", Leonardo DiCaprio a avut numeroase prestaţii de excepţie în trecut pentru care merita trofeul.

Cele mai dezastruoase tatuaje transformate în opere de artă. 30 de imagini

Multe persoane rămân toată viaţa pe corp cu tatuajele lor dezastruoase, însă alţii aleg să şi le transforme în adevărate opere de artă. Descoperă incredibilele transformări!

Acest turist şi-a făcut selfie-ul perfect cu cel mai vesel leneş din lume

Decizia de a-şi lua cu el selfie-stickul atunci când a plecat să cutreiere pădurile din America de Sud, a fost probabil cea mai buna alegere pe care a făcut-o vreodată Andrew Bloch.

Şi-a fotografiat propria naştere: 13 imagini incredibile

Lisa Robinson-Ward, fotograf de profesie, a ales să îşi fotografieze chiar şi propria naştere, imaginile obţinute devenind virale pe internet.

Emoţionant. Un tată și-a făcut un tatuaj asemănător cu cicatricea fiului său după operaţie

Gestul unui tată de a-şi face un tatuaj care să semene cu cicatricea fiului său bolnav de cancer a impresionat o lume întreagă.

5 remedii naturale împotriva arsurilor solare

Descoperă câteva trucuri foarte simple contra arsurilor solare şi scapă de problemele cu care ne confruntăm toţi pe timpul verii!

De ce ar trebui să bei ceai verde în timpul verii?

Află de ce ar trebui să bei ceai verde în timpul verii şi vezi ce beneficii are asupra organismului tău!

Ce modele de sandale gladiator se poartă în această vară

Sandalele gladiator foarte colorate şi vesele nu trebuie să îţi lipsească în această vară, însă nici cele clasice nu s-au demodat!

4 soluții pentru a scăpa de părul de pe față

Părul de pe faţă poate crea adevărate neplăceri femeilor preocupate de aspectul lor, de aceea le sărim în ajutor şi le oferim 4 soluţii practice!

Transpirația excesivă a picioarelor: cauze și tratament

Transpirația este un fenomen normal şi ajută la păstrarea temperaturii corpului, însă devine o problemă atunci când este abundentă.

Ce înseamnă când sughiți?

Deşi mulţi dintre noi punem sughiţul pe seama unor vorbe din popor, acest fapt are o explicaţie medicală cât se poate de logică. Află ce înseamnă când sughiţi!

Lecția de stil: ce încălțăminte porți la rochia lungă

Descoperă ce încălţăminte să porţi la rochia lungă, indiferent dacă stilul tău vestimentar este unul casual sau unul elegant!

10 mituri despre sport. Ce nu trebuie să mai crezi din acest moment!

Indiferent dacă sportul este un stil de viaţă pentru tine sau îl practici doar ocazional, ar trebui să ştii că unele lucruri sunt percepute complet greşit!

Mască de față cu ou împotriva punctelor negre

Foloseşte cu încredere o mască de faţă cu ou făcută chiar de tine pentru a scăpa de punctele negre de pe faţa ta!

Remedii naturale pentru unghii exfoliate

Poţi împiedica exfolierea unghiilor având o dietă adecvată, însă dacă deja te confrunţi cu această problemă apelează la remedii naturale!

Află ce genţi tip poştaş nu trebuie să îţi lipsească în această vară! 3 modele

Aceste genţi tip poştaş sunt numai bune pentru persoanele care citesc o carte în metrou sau butonează telefonul în timp ce merg. Descoperă câteva modele în trend!

Pantofii stiletto: îi mai purtăm în 2016? Inspiră-te de la vedete!

Pantofii stiletto rămân în tendinţe şi în 2016, însă vor ieşi în evidenţă prin culori noi, broderii şi mod de purtare!