Ce înseamnă când visezi că plângi

Plânsul în vis are legătură cu emoţiile tale reprimate şi este considerat în general ca fiind un lucru negativ.

Ce spune faţa ta despre sănătatea şi stilul tău de viaţă

Este foarte important să luăm în seamă ceea ce încearcă faţa noastră să ne spună, aceasta poate reflecta perfect sănătatea şi stilul nostru de viaţă.

Andreea Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul

Vedeta a făcut publică prima imagine cu băieţelul ei în această dimineaţă, la doar câteva ore după ce l-a adus pe lume.

Cum să desfunzi chiuveta cu ingrediente din bucătărie

Dacă te fereşti de produsele chimice, optează fără grji la oţet, sare sau zeamă de lămâie atunci când vrei să desfunzi chiuveta. Iată câteva soluţii practice şi naturale!

15 pisici haioase care nu înţeleg ideea de spaţiu personal

Unul dintre motivele pentru care iubim pisicile atât de mult este faptul că îşi aleg cele mai neobişnuite locuri în care să se aşeze şi ne sufocă cu dragostea lor.

3 culori care garantează un look elegant

Culoarea hainelor noastre este la fel de importantă ca şi materialul sau stilul. Însă există 3 nuanţe în care vei arăta bine indiferent de aceste criterii!

Nu mânca aceste alimente pe stomacul gol!

Roşiile nu trebuie consumate pe stomacul gol pentru că ele conţin o cantitate mare de acid tanic ce provoacă aciditate la stomac. În timp, acest lucru poate duce la ulcer gastric!

10 cele mai importante reguli de etică pe care orice femeie trebuie să le respecte

O doamnă nu trebuie să râdă niciodată zgomotos, să vorbească tare sau să analizeze persoanele din jur atunci când se află într-un restaurant!

Ce înseamnă când visezi pisici

Chiar dacă acest vis este unul comun, nu este întotdeauna uşor de desluşit ce înseamnă el. Descoperă 10 vise cu şi despre pisici şi semnificaţia lor!

14 semne care îţi arată că nivelul zahărului în sânge este foarte mare

Nivelul crescut de zahăr în sânge nu înseamnă neapărat că ai diabet zaharat. Iată 10 semne comune care îţi arată că ai episoade de hiperglicemie!

Este incredibil cum te poate schimba machiajul. 10 femei de nerecunoscut!

Puterea machiajului nu poate fi contestată şi poate transforma pe oricine într-un star de la Hollywood. Unele persoane sunt de nerecunoscut după ce li s-a aplicat make-up!

Cum arătau vedetele înainte să ajungă pe mâna unui stilist

Multe celebrităţi au trecut prin schimbări drastice de stil, iar unele dintre ele ar face orice pentru a se menţine pe poziţii sau chiar să devină şi mai populare.

Cele mai ciudate pasiuni ale vedetelor

Nu te-ai fi gândit că Johnny Depp colecţionează păpuşi Barbie, dar chiar asta se întâmplă! Actorul are o cameră plină!

Iată ce înseamnă dacă te trezeşti noaptea la aceeaşi oră

Te trezeşti în mijlocul nopţii? Medicina tradiţională chineză poate avea o explicaţie şi o soluţie pentru tine!

Ce înseamnă când visezi apă?

Întinderile mari de apă, precum oceanul, marea sau lacul reprezintă inconştientul. Descoperă semnificaţia completă a acestui vis!

10 cele mai reuşite costume de Halloween ale vedetelor

Unele vedete îşi aleg atât de bine costumele şi machiajul, încât nimeni nu le mai recunoaşte. Tu ţi-ai dat seama că în imagine e Heidi Klum?

5 lucruri pe care le facem fără să ne dăm seama. Care este explicaţia?

Ne dorim întotdeauna să avem mai multe opţiuni, însă atunci când se întâmplă acest lucru, pur şi simplu paralizăm şi devenim temători!

Ce spune luna naşterii despre personalitatea copilului tău

O mulţime de oameni au descoperit că luna de naştere dezvăluie multe despre personalitatea lor, iar noi venim cu o completare!

8 vedete care şi-au făcut tatuaje dedicate persoanelor dragi

Multe celebrităţi au ales să îşi tatueze pe corp numele copiilor sau citate care să le amintească de persoanele dragi din viaţa lor. Află care sunt şi ce şi-au desenat!

Bebelușii care se nasc cu capul mare vor fi mai inteligenți

Conform unui studiu condus de Uk Biobank, mărimea chiar contează atunci când vine vorba de a determina cât succes va avea în viaţă un copil. Cel puţin când vine vorba de mărimea craniului lor.