7 semne ca partenerul tau se preface

7 semne subtile că partenerul tău se preface că te iubește

Dacă ești implicată în ceea ce pare a fi o relație serioasă, dar ai unele dubii cu privire la sentimentele partenerului, iată aici 7 semne ale unei iubiri false care îți vor deschide ochii!
Dacă tu spui "Te iubesc", iar răspunsul partenerului tău este "Mulțumesc" sau recurge la tăcere absolută, vei simți că lumea ta se prăbușește. Credeai că e o relație adevărată, nu?

Acum, începi să te întrebi dacă el este la fel de sincer și deschis cu tine pe cât ai crezut că este. Dar, incapacitatea lui de a se deschide cu privire la ceea ce simte îți provoacă o mulțime de gânduri și bănuieli.

Iată 7 semne subtile că partenerul tău se preface că te iubește:


Își mărturisește dragostea mai mult pe rețelele de socializare și în fața prietenilor decât în privat


Postarea multor fotografii pe Instagram care prezintă ceea ce pare un cuplu grozav este un semn serios de nesiguranță. În plus, dacă partenerul tău este simpatic și atent cu tine doar atunci când sunteți cu prietenii, atunci ar trebui să fie un semnal de alarmă. Afecțiunea lui nu ar trebui sa înceteze când sunteți singuri acasă. Deci, dacă gesturile lui iubitoare încetează și tăcerea începe în spatele ușilor închise, atunci partenerului tău îi place să organizeze un spectacol de afecțiune pentru ca societatea să îl vadă.


Este foarte posibil ca partenerul tău să-și măsoare fericirea în funcție de nivelul de succes pe care îl are relația voastră. Deci, dacă oamenii comentează online ce cuplu minunat sunteți, acest lucru se traduce în fericire pentru el. Și el crede că relația voastră este una reușită atât timp cât prezența ei onșine este percepută pozitiv.

Conversațiile voastre sunt foarte anoste și seci


O relație sănătoasă și profundă necesită ca ambii parteneri să fie deschiși să vorbească despre ei înșiși și despre lumea din jur. Cu toate acestea, partenerul tău nu inițiază o conversație decât dacă are nevoie de ceva de la tine. Și, chiar și atunci când încerci să o inițiezi tu, acesta pare complet neinteresat de ceea ce spui. Nu există nicio fluiditate sau progres în discuțiile voastre și subiectele pe care le atingi sunt super plictisitoare și scurte.

Încearcă să te schimbe pe tine și obiceiurile tale


Este posibil ca amândoi să aveți anumite trăsături care nu vă plac unul la celălalt. Și, în relațiile false, partenerul tău va dori probabil să schimbe lucrurile care nu îi plac la tine.

Practic, el îți cere să-ți sacrifici propriul sine, astfel încât să îi satisfaci nevoile și să îl mulțumești. Se pune deasupra ta și a relației voastre și, dacă nu îi respecți cerințele, veți avea probleme serioase.

Citește și: Limbajul corpului. 4 trucuri care te vor ajuta să-l cucerești
 

Nu se implică alături de tine pentru a găsi soluții la probleme


Conflictele și dezacordurile sunt frecvente în relații și este necesar ca ambii parteneri să încerce să rezolve problemele existente. Amândoi trebuie să acceptați responsabilitățile și să vă întâlniți undeva la mijloc. Cu toate acestea, partenerul tău nu este interesat să facă nimic din toate astea și se îndepărtează, așteptând să se calmeze furtuna. Pur și simplu nu îi pasă să îți asculte îngrijorările.

Nu numai asta, dar se pare că nu îi pasă de sentimentele tale și de modul în care ți-ar fi putut face rău. Un partener cu sentimente sincere ar trebui să fie preocupat de tine și de modul în care acțiunile lui te afectează negativ.

Nu ești prioritatea lui


Este posibil ca partenerul tău să anuleze planurile prea des, invocând scuze ieftine. De asemenea, s-ar putea să-și mărturisească tristețea în legătură cu acest lucru și să îți spună că situația nu depinde de el.
În timp ce e normal ca acest lucru să se întâmple din când în când, nu este normal dacă se întâmplă constant. Asta înseamnă că nu ești o prioritate pentru el.

Nu este vorba de a face activități nebunești sau de a merge în excursii comune cu prietenii tăi, ci de a crea rădăcini adânci. Așadar, dacă îți cere să faceți o drumeție lungă sau să mergeți la plajă împreună, asta înseamnă că încearcă să petreacă ceva timp de calitate cu tine. S-ar putea chiar să-și reorganizeze întregul program dacă asta trebuie să facă pentru a te vedea.

Își aduce prea des în discuție fosta iubită


Există posibilitatea ca partenerul tău să nu-și fi uitat fosta iubită și tu să fii doar o consolare pentru el. Și ar trebui să banuiești acest lucru dacă vorbește mult despre ea sau, și mai rău, dacă te compară cu ea. Acesta este un semn clar că inima și mintea lui sunt blocate în trecut și că relația voastră este doar o distragere a atenției. Este posibol să caute doar să-și stimuleze ego-ul după o relație eșuată.

Un alt semn că mintea și inima lui este ăn altă parte este evitarea contactului vizual cu tine.
Să te îmbrățișeze pentru că îl îmbrățișezi sau să fie aproape de tine fizic nu înseamnă neapărat că mintea lui este prezentă. Faptul că evită să te privească în ochi te poate face să ai bănuieli cu privire la sentimentele lui față de tine sau te poate face să te gândești că ai făcut ceva greșit.

Nu își face planuri de viitor cu tine


Într-o relație adevărată și serioasă, planurile de viitor nu trebuie să lipsească. Nu numai acelea despre a avea copii sau de a te căsătorii, ci despre lucruri simple, cum ar fi călătorii viitoare și întâlnirea cu familiile celuilalt. Dacă partenerul tău nu pare interesat să aibă o astfel de conversație cu tine, probabil nu are intenții serioase. Sau poate nici măcar nu s-a gândit la asta, ceea ce poate fi de asemenea un semn rău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod