Limbajul corpului. 4 trucuri care te vor ajuta să-l cucerești

Cu toții suntem de acord că încrederea este o trăsătură extrem de atractivă atunci când cauți un partener.
Oamenii încrezători au pur și simplu ceva care facilitează interacțiunea cu ei și care te atrage ca un magnet.

Desigur, au și ei problemele lor, dar nu se plâng de ele, ci le înfruntă cu încredere. Se simt bine în pielea lor și arată acest lucru prin tot ce fac.

Chiar dacă nu trebuie să judecăm o carte după coperta sa, uneori este foarte util să o facem. Modul în care o persoană merge, vorbește și se mișcă poate spune multe despre caracterul său și, în cele din urmă, poate fi un factor decisiv în a alege sau nu să o abordezi.

Limbajul corpului tău trimite mesajul corect potențialilor pretendenți?


Iată cum să fii mai încrezătoare în tine prin limbajul tău corporal și cum să devii mai șarmantă, astfel încât să-l cucerești:

Fii mereu cu zâmbetul pe buze


Ai ieși vreodată cu cineva care este tot timpul încruntat sau are o față veșnic nemulțumită? Șansele ca răspunsul să fie nu sunt foarte mari.



Zâmbetul tău spune multe despre tine ca persoană, deoarece atunci când cineva zâmbește, în general, înseamnă că este fericit și încrezător în cine este ca om. A avea un zâmbet larg și primitor este un instrument puternic care nu numai că permite oamenilor să știe că ești abordabilă, ci îți permite, de asemenea, să flirtezi și să îți exprimi aprecierile și/sau antipatiile fără a spune un cuvânt.

Citește și: Limbajul corpului: Ce mesaj transmite poziţia picioarelor

Ține spatele drept, suge-ți burta și pieptul în față


Militarii înțeleg foarte bine ce înseamnă să pari încrezător și autoritar. Majoritatea oamenilor nici măcar nu știu ce imagine proiectează atunci când stau în picioare sau când merg pe stradă.


Fă-ți un scop din a merge cu spatele drept, suge-ți burta și pieptul să fie în față. Cheia este să găsești acel echilibru și să înțelegi cum se mișcă corpul tău, astfel încât să poți controla mesajele pe care le trimiți.

Există însă și un avertisment: Nu exagera! Scopul este să pari calmă, stăpână pe sine și naturală. Prea mult control te va face să arăți ca un robot!

Evită să vorbești prea repede


Nu fi o moară stricată! A vorbi prea repede și prea mult nu doar face ca persoana din fața ta să fie confuză, ci arată, de asemenea, că este posibil să nu te gândești la ceea ce spui.

Încearcă să vorbești într-un ritm constant.
Nu uita să îți urmărești respirația. Când porți o discuție, este OK să faci o pauză din când în când, deoarece arată că ești atentă, inteligentă și că știi ce vorbești. Acest lucru îți permite, de asemenea, să îți alegi cuvintele cu înțelepciune.

Folosește-ți mâinile


Cu siguranță ar trebui să profiți de puterea mâinilor pentru a transmite semnale de încredere.

Află cum să le folosești în conversațiile tale. Încearcă să nu le miști prea repede sau să ai mișcări tremurânde. Relaxează-te și fă mișcări fluide, naturale pentru a exprima și sublinia anumite cuvinte în timpul conversației. Acest lucru îi arată celui din fața ta că știi să te exprimi și că te simți confortabil cu ceea ce spui.


Din nou, găsește echilibru în mișcare, deoarece prea mult te va face să pari ridicolă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod