Se poartă din nou tunsoarea pixie. 40 de idei din care să te inspiri

Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, starurile sunt cele care tonul când vine vorba de tunsori, coafuri, stiluri de machiaj sau ținute.
O tunsoare care devine tot mai populară pe zi ce trece este tunsoarea scurtă, cunoscută drept pixie. Nu e o coindidență faptul ca a devenit un trend masiv peste noapte. Rihanna a adoptat de curând acest look sexy și interesant, astfel că tot mai multe femei vor să-i urmeze exemplul.


Tunsoarea pixie a fost un trend important în anii 2000, staruri precum Halle Barry, Winona Ryder sau Victoria Beckham purtând acest look în urmă cu 20 de ani. Rihanna, la rândul său, a mai adoptat tunsoarea pixie în trecut, iar acum demonstrează că acest stil este unul care nu se demodează niciodată.

De fapt, căutările pentru tunsoare pixie au crescut în ultima perioadă cu până la 160%.

Fie că porți deja o tunsoare scurtă și vrei să-ți împrospătezi look-ul, fie că ai părul lung și vrei să faci o schimbare radicală, tunsoarea pixie este alegerea perfectă.
Deși nu este atât de ușor de întreținut pe cât ne-am imagina, în mod clar este o tunsoare confortabilă și ușor de purtat.
Un trend major al momentului este tunsoarea pixie cu microbreton, care așa cum îi spune și denumirea, presupune crearea unui breton scurt, tuns cu șuvițe inegale. De asemenea, dacă ai părul creț sau ondulat, te poți declara norocoasă. Se poartă tunsorile pixie în cazul părului ondulat, care astfel va fi mai simplu de coafat datorită volumului și texturii naturale.

În acest sezon tunsoarea pixie este reinventată, fiind mult mai creativă.
„Tunsorile pixie vor fi mult mai diverse”, declară hairstilistul celebrităților Larry King pentru glamourmagazine.co.uk. „Vom vedea o lungime mai mare la spate, care face tunsoarea ceva mai delicată. Sau o lungime mai mare în partea din față sau în laterale”, adaugă specialistul.

Descoperă în galerie 40 de tunsori pixie din care să te inspiri, dacă vrei o schimbare radicală de look.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod