50 de tunsori pentru păr scurt care sunt foarte ușor de întreținut

Unele tunsori arată excelent chiar dacă nu te coafezi niciodată. Sunt perfecte pentru femeile ocupate, care nu au timp de irosit în fața oglinzii.
O idee preconcepută despre părul scurt este aceea că trebuie coafat pentru ca tunsoarea să arate bine. Deși sunt multe tunsori scurte care îți consumă mai mult timp decât părul lung, secretul este să alegi acele stiluri care se adaptează texturii și volumului părului tău. 

„Fiecare dintre noi avem părul diferit, de aceea este important să discuți cu hairstilistul pentru a alege tunsoarea care este cel mai ușor de întreținut pentru tine”, declară pentru whowhatwear.co.uk hairstilistul Adam Reed.

Iată câteva tunsori scurte ușor de întreținut pe care să le încerci:


Bob texturat


Printre tunsorile cel mai ușor de întreținut se numără bobul texturat, cu șuvițe inegale. Pe măsură ce părul va crește, tunsoarea va arată la fel de bine și vei avea un nou look, cunoscut drept „long bob” sau „lob”.

Citește și: 
Puterea unei tunsori. Un stilist demonstrează cu ajutorul fotografiilor efectele pozitive ale unui nou look


„Șuvițele inegale sunt ideale pentru a menține un look fresh cât mai mult timp. Bobul este foarte versatil și există în numeroase variații care pot fi realizate.
Este ușor de adăugat textură și formă pe măsură ce părul crește”, spune specialistul.

Tunsoarea pixie


Dacă vrei o tunsoare foarte scurtă, atunci poți opta pentru stilul pixie. „Este alegerea ideală dacă vrei ceva diferit. Gândește-te la tunsorile cu șuvițe inegale, care arată cool și nu necesită coafare”, declară stilistul Sam Ashcroft.

„Tunsoarea pixie în scări, cu păr structurat, se bazează mai mult pe textura naturală, astfel că nu este necesar să folosești multe produse de styling sau să te cofezi. Look-ul va evolua pe măsură ce crește părul și te vei bucura de mai multe faze ale acestei tunsori”, adaugă specialistul.

Bob drept


Și bobul drept este simplu de întreținut dacă părul tău este drept în mod natural.
Principalul sfat al specialiștilor este acela de a-ți hidrata și îngriji cât mai bine părul. Un păr sănătos va arată excelent indiferent ce tunsoare alegi, cu atât mai mult un bob perfect drept. „Sfatul meu principal pentru ca o tunsoare să arate mereu fresh este de a folosi produse care previn degradarea și care hidratează și mențin sănătatea părului”, spune hairstilistul. Folosește balsam de fiecare dată când te speli pe cap și aplică o mască hidratantă o dată sau de două ori pe săptămână.

Tunsoare scurtă asimetrică


Bretonul lung pe o parte este o variantă interesantă de a oferi personalitate unei tunsori scurte.
Poți opta pentru un breton lung filat, care să ajungă până în zona bărbiei, în timp ce părul va fi scurt la spate. Este o tunsoare ideală pentru lunile caniculare de vară.

Bob ondulat


Dacă ai bucle în mod natural, pune-le în valoare cu o tunsoare scurtă care va accentua volumul și frumusețea onduleurilor. Se poartă tunsorile scurte care oferă un aspect rebel, ușor răvășit buclelor naturale. Există o mulțime de opțiuni din care poți alege pentru un bob ondulat foarte simplu de întreținut.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod