Cum arată 6 modele Playboy la 60 de ani de la prima lor apariţie în celebra revistă

Câteva modele care au pozat în Playboy începând cu anul 1954 au fost de acord să participe la o nouă serie de fotografii incendiare la zeci de ani distanţă!

15 lucruri pe care doar persoanele extrem de sensibile le fac. Tu eşti una dintre ele?

Eşti o persoană extrem de sensibilă? Gândeşte-te dacă te regăseşti în situaţii precum cele de mai jos şi află acum răspunsul!

Ești un geniu dacă faci oricare dintre aceste 6 lucruri

Chiar dacă nu te simţi superior intelectual, ai putea avea multe lucruri în comun cu geniile. Tu în care dintre cele 6 caracteristici te regăseşti?

6 vedete despre care nu ştiai că au un frate geamăn

Sigur nu ştiai că aceste vedete au un frate geamăn şi o să fii surprinsă de poveştile lor! Spre exemplu, Ashton Kutcher are un frate cu probleme de sănătate de care are grijă încă de mic!

10 vedete care par veşnic tinere. Află cum se întreţin!

Multe celebrităţi arată excepţional nu doar pe micul ecran, ci şi în viaţa de zi cu zi. Sandra Bullock, spre exemplu, foloseşte doar cremă naturală de faţă cu spanac şi vitamina C

Ce fel de persoană eşti în funcţie de luna în care te-ai născut

Între personalitatea ta şi luna în care te-ai născut există o strânsă legătură. Descoperă ce tip de persoană eşti în funcţie de acest criteriu!

Şi animalele vânează Pokemoni! 30 de imagini amuzante

Pasionaţii jocului Pokemon Go au postat imagini în care animalele lor de companie par să vadă cu ochiul liber celebrele figurine.

Modul în care te îmbrăţişează îţi arată cât de mult te iubeşte

Ştiai că modul în care te îmbrăţişează iubitul spune multe despre personalitatea lui, dar şi despre relaţia voastră?

Cum să foloseşti corect deodorantul ca să miroşi bine toată ziua

Din grabă sau din automatism, eficienţa deodorantului poate fi compromisă. Descoperă cum să îl foloseşti corect ca să miroşi bine toată ziua!

10 alimente care nu sunt atât de sănătoase pe cât credeai

Un pahar obişnuit de lapte de migdale este practic lipsit de substanţe nutritive, el conţine doar 2% migdale, adică proteinele aproape că nu există!

Un artist uimeşte cu picturile sale. Nu-ţi vine să crezi unde le face!

Un pictor realizează adevărate opere de artă pe docuri abandonate. Acestea întruchipează o femeie care pare că iese din apă.

Radu Beligan a încetat din viaţă

Actorul în vârstă de 97 de ani s-a stins din viaţă astăzi la Spitalul Elias din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.

10 obiceiuri care te vor ajuta să adormi mai repede şi să ai un somn de calitate

Este foarte greu să ai un somn de calitate într-o lume în care oamenii sunt atât de ocupaţi şi stresaţi. Descoperă câteva trucuri care te vor ajuta să adormi mai repede!

Cele mai ciudate forme posibile ale fructelor şi legumelor. 20 de imagini incredibile

Natura e mereu surprinzătoare, însă de data aceasta s-a dovedit a fi extrem de creativă şi amuzantă. Descoperă 20 de fructe şi legume în cele mai ciudate forme posibile!

Un sculptor face minuni cu apa. Iată ce fântâni spectaculoase a realizat!

Un sculptor polonez a reinventat noţiunea de sculptură şi a realizat cu ajutorul apei câteva fântâni impresionante. 8 imagini uimitoare

Fotograful care transformă cuplurile fericite în miniaturi. 25 de imagini incredibile

În Thailanda există un fotograf de nunţi care transformă oamenii în figurine care trăiesc într-o lume imensă. Imaginile sunt uimitoare!

5 lucruri care te pot face mai puţin atractivă. Tu în care te regăseşti?

Cunoaştem multe trucuri de care ţinem cont pentru a fi mai atractive, însă ştim şi acele lucruri care ne sabotează sex-appeal-ul?

La ce se aşteptau şi ce a ieşit! 20 de fotografii nereuşite cu bebeluşi

Tânjim după fotografii perfecte, însă nu este atât de uşor să le obţinem. Câteva imagini cu bebeluşi ne arată exact că nu totul iese conform aşteptărilor noastre!

Tudy a demisionat din funcţia de viceprimar al Bucureştiului

Tudor Ionescu a decis să demisioneze astăzi din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti din cauza presiunii mediatice la care a fost supus.

10 filme pentru care Leonardo DiCaprio merita Oscarul

Deşi abia anul acesta a reuşit să câştige Oscarul pentru rolul din "The Revenant", Leonardo DiCaprio a avut numeroase prestaţii de excepţie în trecut pentru care merita trofeul.