Case părăsite care nu te sperie, te impresionează! 30 de imagini spectaculoase

Britt Marie fotografiază case scandinave abandonate și investește mult timp pentru a surprinde aceste frumuseți demult uitate.

A petercut atât de mult timp în Norvegia și Suedia, încât s-a îndrăgostit iremediabil de vremea imprevizibilă, de priveliștile spectaculos de frumoase, de lumina intensă și de continua schimbare, de căldura oamenilor de acolo și de oportunitățile nesfârșite.

Poate te interesează și: O bunică în vârstă de 95 de ani și nepotul său dovedesc că distracția nu are limită de vârstă. Costumele lor sunt geniale!
 

Și s-a mutat acolo!


Și-a vândut apartamentul, și-a luat rămas bun de la familie și prieteni și a început o nouă viață.
Nu i-a fost ușor să abordeze un mediu nou și să o ia de la capăt. Ca să nu mai amintim de zapada din iunie și din septembrie sau în orice altă perioadă a anului.

Dar, recompensa de a-și putea petrece timpul liber explorând natura și de a împărtăși poveștile acelor case părăsite, face ca această decizie să fie cea potrivită.

Ce înseamnă fotografia pentru Britt Marie?


Înseamnă a îngheța un moment în timp, este un mod de a păstra o amintire sau de a înfățișa un sentiment.


Prin fotografiile sale, încearcă să surprindă fiecare casă așa cum ar proceda dacă ar fotografia o persoană.

Caută unghiul potrivit, cea mai bună lumină și vrea să surprindă exact personalitatea lor, ca să spunem așa. S-ar putea să pară o prostie pentru mulți, dar pentru Britt Marie fiecare casă are propria personalitate și propriul stil.

Cum a început?


A început să fotografieze într-o perioadă de recuperare după ce a fost bolnavă. O infecție i-a atacat sistemul imunitar și a dezvoltat alergii la lucruri precum parfumurile, noxele emise de mașini și poluarea, în general.


Așa că, a rătăcit prin prăduri și natură pentru a-și recâștiga sănătatea.

Într-o zi a dat peste o casuță veche abandonată și a simțit că e la fel de izolată și ruptă de lume așa cum era și ea în acea perioadă. Nu se putea opri din a se gândi la asta, așa că și-a cumpărat o cameră, s-a întors și a fotografiat-o. Și așa a început pasiunea ei!

Sursă: boredpanda
27 Septembrie 2021
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudia pe 6 Dec 2021, 13:44
    in ce zona sunt aceste case

    Buna ziua , ma bucur ca am putut vedea aceste case minunate. asi putea sa intreb din ce zona sunt si daca sunt de vanzare . M-ar interesa casa alba cu veranda . va multumesc frumos

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod