Fotografiile de nuntă ale lui Gwen Stefani și Blake Shelton: blugi pentru el, cizme de cowboy pentru ea!

A fost o zi perfectă pentru Gwen Stefani și Blake Shelton!

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit sâmbătă și au avut o nuntă intimă la ferma lui Shelton din Tishomingo, Oklahoma. Luni, Gwen Stefani a postat pe Instagram o serie de fotografii de la nunta lor și mesajul: "Visele chiar devin realitate."

De asemenea, vedeta a adăugat "Te iubesc Blake Shelton", etichetându-l pe proaspătul soț în postare.

Fotografiile lui Gwen au surprins diferite momentele de la nunta ei și a lui Shelton, printre care și momentul spectaculosului tort sau al dansului mirilor.

Ce au purtat mirii...

Pentru această zi, Stefani, în vârstă de 51 de ani, a îmbrăcat o rochie din mătase albă Vera Wang. Coafura a fost una simplă și ascunsă sub voalul lung și alb. Pentru machiaj, Stefani a optat pentru un creion de ochi negru și buze simple roșii. Și-a accesorizat ținuta cu brățări de aur, cercei strălucitori și un colier.

Poate te interesează și: Dulcea împăcare: Povestea de iubire dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck


În ceea ce privește ținuta lui Blake Shelton, în vârstă de 45 de ani, el a purtat în partea de sus o jachetă de smoching negru peste o cămașă albă și un papion.

Dar, în partea de jos, cântărețul a optat pentru niște blugi clasici de culoare albastră.

Rochia de mireasă a vedetei s-a transformat ulterior într-o rochie de mireasă mini, perfectă pentru petrecere. Stefani a accesorizat acest look cu o pereche de cizme de cowboy stiletto de la Le Silla.

Atât rochia, voalul, cât și cizmele au avut detalii personalizate fie cu monograma inițialelor lor din cristale, fie numele lor și a copiilor lor brodate sau păsări care îi reprezentau pe copiii lui Stefani.

Când s-au cunoscut...

Stefani și Shelton s-au îndrăgostit în urmă cu aproape șase ani pe platourile de filmare de la The Voice. Cei doi au început să se întâlnească din 2015 și s-au logodit în octombrie 2020.

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!


Sursă: People
Foto: Jeremy Bustos
6 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod