6 lucruri pe care le face un soț bun

Fie că te afli în postura de soț sau de soție, aceste informații te vor ajuta să îți evaluezi căsnicia și, dacă este cazul, să iei măsuri!

Iată câteva dintre lucrurile pe care le face un soț bun pentru soția lui

 

Îi spune că e frumoasă


Bărbații spun tot timpul: "Nu trebuie să-i spun, ea știe deja că o consider frumoasă!"

Da, ea știe deja, dar trebuie să își audă soțul spunându-i asta și chiar mai mult de atât. Complimentele o fac să roșească, să se simtă iubită și apreciată.

Orice femeie are nevoie de asta din partea persoanelor care contează. Cui nu-i place să fie complimentat? Toată lumea are nevoie de un impuls de ego din când în când.

Dacă ea îl iubește, iar el o face să se simtă bine cu ea însăși, îl va iubi și mai mult.

Face lucruri mărunte pentru ea


Mulți bărbați cred că lucrurile mici nu contează, dar se înșală.

Lucrurile mici înseamnă enorm și pot avea un impact mare asupra sentimentelor soției pentru soț și căsnicia lor.

Un bilet de dragoste lăsat în mașina ei, un masaj la tălpi după o zi grea sau un mesaj vocal în care să i se reamintească că este iubită și că cineva de gândește la ea sunt gesturi incredibil de romantice și de impact.

Femeilor le place să știe că partenerii lor se gândesc la ele.

O sprijină


Aici nu este vorba de sprijin financiar, ci despre faptul că ea trebuie să știe că soțul ei este de partea sa și o va proteja, o va apăra împotriva lucrurilor care o rănesc și o supără.

Acest sprijin include, de altfel, simplul act de a o asculta atunci când se simte frustrată.

E important ca soțul ei să o întrebe dacă o poate ajuta cumva.

De asemenea, are nevoie de un soț pozitiv care să-i spună că crede în ea și care să o ridice atunci când e la pământ.

O întreabă ce își dorește


O femeie, o soție, o parteneră ar trebui să fie întrebată de cel de lângă ea de ce are nevoie cu adevărat din punct de vedere emoțional, fizic, spiritual, orice.

Un soț bun o întreabă ce vrea de la el, ce i-ar plăcea să facă mai mult, sau mai puțin, ce trebuie schimbat?

Bărbații nu sunt cei mai buni în a citi gândurile femeilor, așa că mai bine să nu meargă la ghici. Soțiile lor vor fi într-adevăr extrem de emoționate că au abordat astfel situația.

Îi spune ce își dorește


Nici femeile nu pot citi gândurile. Comunicarea este cheia, așa că este important ca soțul să inițieze o conversație despre ceea ce are și el nevoie de la ea.

Ce așteptări are de la căsnicie, spre exemplu. Discuția nu trebuie să fie solicitantă, nici cu nemulțumiri sau negativă, ci de genul: "Vreau să avem o căsnicie grozavă"

Un soț bun îi spune soției ce vrea și are nevoie și ce l-ar face fericit. Astfel vine în sprijinul ei, deoarece și ea vrea ca el să fie fericit.

O surprinde


O cină la lumina lumânărilor, bilete la concert, scurte escapade peste noapte, o drumeție, toate sunt idei care o pot surprinde în cel mai plăcut mod.



Întâlnirile speciale la care nu se așteaptă au o magie aparte și mențin scânteia. Un foc se stinge dacă nu este alimentat în mod constant.

Orice cuplu a avut parte de întâlniri grozave la începutul relației, de ce acest lucru s-ar schimba odată cu trecerea timpului?

Mulți bărbați încetează să-și mai surprindă partenera, deoarece consideră că au cucerit-o deja și nu mai trebuie să depună niciun efort în acest sens.
 



Sursă: yourtango

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod