4 trăsături ale femeilor atractive

Există femei care par să atragă atenția bărbaților fără niciun efort. Care este secretul lor?

Deși este tentant să fii geloasă pe aceste femei, ar fi mult mai bine să înveți ce trucuri au în mânecă.

  • 4 trăsături ale femeilor atractive

 

Sunt extrem de independente


Femeile puternice știu ce își doresc de la viață și, mai important, știu că, dacă vor ceva, trebuie să-l obțină singure. A lua astfel de inițiative nu le sperie, ci este doar o parte din ceea ce sunt ele în mod natural.

Această calitate este extrem de importantă și atunci când vine vorba de întâlniri și dragoste.

"Fii independentă", spune Arianna Thomopulus, expert în relații. "Nimănui nu-i place să simtă că este singurul scop pentru fericirea altcuiva."

"Nu vrei niciodată ca cineva să-ți completeze viața, vrei să o completeze", continuă ea.



Femeile incredibil de atractive trăiesc pentru ele și pentru nimeni altcineva.

Ele nu au nevoie de un bărbat, ele vor unul


Bărbații au un fel de al șaselea simț pentru disperare la femei și, de obicei, nu îl consideră deloc atrăgător.

Pentru femeile puternice, să aibă un bărbat în viața lor nu este o necesitate, este un plus.

Potrivit expertului Sarah Kowolski, acest lucru se aplică chiar și atunci când simți că ceasul tău biologic ticăie mai repede decât ți-ai dori.

"Nu căuta cu disperare un tătic, chiar dacă te apropii de sfârșitul fertilității"
, recomandă ea.

"Bărbații pot simți disperarea și urgența de a avea un copil imediat și, de obicei, îi face să fugă".

Ceea ce spune Kowalski este că, în loc să te mulțumești cu un bărbat doar pentru a avea unul, ține cont de faptul că a dori o relație vine din sentimentul de putere, în timp ce a avea nevoie de una este un rezultat al disperării.

Au încredere în ele însele


Femeile puternice știu exact cine sunt și nu se tem să arate asta.

Această calitate este unul dintre multele lucruri de care bărbații se simt atrași.

"Fii încrezătoare. Nu fi falsă sau condusă de ego, dar amintește-ți și cunoaște-ți valoarea și ceea ce pui pe masă", spune Thomopulus. "Și nu-ți fie teamă să-ți arăți din când în când ciudățeniile tale unice sau chiar latura ta sălbatică."

O femeie care este încrezătoare se poartă diferit, iar bărbații observă cu siguranță această distincție.

"Există ceva incredibil de atractiv la o femeie care se iubește, se simte confortabil în propria ei piele și îmbrățișează tot ceea ce este. Ea își apreciază calitățile unice și vede că este frumoasă în felul ei", spune antrenorul de viață, Jessica Brighton.

Brighton se referă la asta ca la ceea ce mulți oameni numesc "iubire de sine" și subliniază că, deși este dificil, odată ce te îndrăgostești de adevăratul tău sine, la fel vor face și alții.

Ele nu se joacă


Bărbații care merită, de fapt, timpul tău nu vor juca jocuri, așa că tu de ce ai face-o? La urma urmei, ca femeie atrăgătoare, nu există loc pentru a pierde timpul jucând jocuri.

Janet Ong Zimmerman, mentor de relații, explică: "Femeile puternice, care sunt incredibil de atractive comunică deschis, știind că acest lucru este esențial pentru o relație semnificativă și armonioasă".

O femeie atrăgătoare și puternică nu ascunde cum se simte, este deschisă față de partenerul ei și îi face acestuia loc să se exprime la fel, la rândul lui.



După cum spune Zimmerman, "Exprimându-și adevăratele gânduri și sentimente, ele sunt înțelese și partenerul lor se simte în siguranță să se deschidă în schimb. În situații dificile, ele ascultă deschis și comunică respectuos”.

Aceasta este una dintre cele mai importante trăsături ale unei femei atrăgătoare. Ea știe ce vrea și nu pierde o clipă prefăcându-se că este altcineva.

 

Sursă: yourtango

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod