Încălzirea cu brichete de paie. Tot ce trebuie să știi

Iarna suntem în primul rand preocupați de modul în care ne încălzim locuința, iar de cele mai multe ori modalitatea aleasă este strâns legată de costurile care vin odată cu ea.

Case cu bucătărie închisă. Trei locuințe pentru adepții unei împărțiri tradiționale

Cele mai multe proiecte de case, mai ales cele pe suprafețe mai mici, au bucătăria deschisă spre camera de zi, numită și bucătărie americană.

Cum scoți petele de pe articolele din piele naturală

Fără îndoială, articolele din piele naturală sunt cele mai trainice și reușesc să treacă testul timpului, fără nicio problemă.

Plante la ghiveci pentru dormitor, care te ajută să dormi

O noapte nedormită sau somnul insuficient te privează de energie, randament la locul de muncă, îți afectează starea de spirit și îți dă viață peste cap.

Ce puteți face cu fixativul – 6 sfaturi utile

Pe vremuri, când adolescența ne dădea ghes sub toate formele posibile, gelul și fixativul de păr erau nelipsite din recuzita noastră cu care experimentam „look-uri” cât mai îndrăznețe, astfel încât să lăsăm în urmă impresia de rebeli, atitudinea la moda pe atunci. Dacă nu le aveai, le împrumutai și tot îți atingeai obiectivul, integral sau parțial.

Cum scapi de petele de calcar. Trucul simplu și eficient

Cu toții ne confruntăm cu petele de calcar și parcă nimic nu e mai urât decât un robinet pătat. Oricât ai încerca să îl cureți cu produsele speciale de curățenie, acestea parcă nu vor nicicum să dispară.

Case mici cu acoperiș în două ape. Economice și cu designuri deosebite

Clasicul acoperiș în două ape a fost preluat cu succes de la casele tradiționale la cele moderne, fiind cel mai întâlnit la proiectele de locuințe.

Cum faci ca parfumul să reziste mai mult timp pe piele. Trucuri dezvăluite de parfumieri

Dacă un parfum este mai scump asta nu înseamnă neapărat că este și mai bun. Atunci când vorbim de parfumuri, cel mai important lucru este cum și unde anume îl aplicăm.

4 mituri false despre constructia unei case

Inainte de a te apuca sa construiesti o casa, te sfatuim sa te documentezi atent in privinta materialelor de constructie pe care urmeaza sa le cumperi dintr-un magazin specializat, dar si sa te pazesti de mituri paguboase, cum sunt cele pe care incercam sa le ”demontam” in acest articol.

5 cosmetice din anii ’90 pe care nu le vom uita niciodată

Ai copilărit în anii ’90 sau această perioadă îți aduce aminte de anii tinereții? Atunci cu siguranță ai și foarte multe amintiri legate de această perioadă care pare acum atât de îndepărtată.

Cum se construiește o canalizare exterioară – scurt ghid practic

Cu unele abilități practice și puțină documentare, o parte din întregul proces de construcție a unei case și racordarea la utilități poate fi făcută chiar de voi înșivă.

Cum arată casa lui George Buhnici, locuința care produce căldură și „benzină” pentru mașină și poate fi controlată prin telefon

Probabil ați mai văzut până acum proiecte de case inteligente, însă locuința jurnalistului George Buhnici este mai mult decât atât, este singura „casă pasivă premium” din România.

Proiecte de case la țară. 3 locuințe mici și frumoase în care vei trăi viața la care ai visat

Casele trebuie să răspundă, mai întâi de toate, nevoilor practice ale proprietarilor. Indiferent că vorbim de suprafețe mai mari sau mai mici, de case cu etaj sau fără, ele sunt spațiul în care ne împlinim din punct de vedere spiritual.

Greșeli frecvente în folosirea caloriferelor alimentate de centrala cu gaz

Pentru a gestiona încălzirea locuinței în condiții bune și la costuri cât mai reduse, trebuie să aveți în vedere funcționarea întregii instalații.

Casa Cameliei Șucu – un penthouse de lux ce îmbină contemporan cu străvechi

Camelia Sucu, una dintre cele mai bogate românce, proprietara retailerului de mobilă Class Living, are o locuință pe măsură renumelui sau în industria mobilei și designului interior. Este vorba despre un penthouse amplasat în Clubul Rezi­den­tial Stejarii din Strada Jandarmeriei, unde stă din 2013.

Case superbe dintr-un material mai puțin cunoscut: cobul. Iată cât de frumos e și interiorul

Trăim vremuri marcate de o dorință sau, mai mult, o nevoie aprigă a omului de a reveni la natură. Este o chemare firească, mai ales pentru cei care locuiesc în marile orașe și unde ritmul alert al vieții de zi cu zi își lasă amprenta asupra sănătății noastre.

Modele de garduri pentru curți și grădini: 15 exemple care atrag toate privirile

Amenajarea curții și a grădinii începe cu alegerea unui gard potrivit. Astfel, înainte de a trece la decorarea propriu-zisă a grădinii, vă recomandăm să realizați un gard deosebit, care să reprezinte piesa de rezistență a grădinii.

Greșeli frecvente în folosirea caloriferelor alimentate de centrala cu gaz

Pentru a gestiona încălzirea locuinței în condiții bune și la costuri cât mai reduse, trebuie să aveți în vedere funcționarea întregii instalații.

Idei de verande de lemn. 7 modele de bun gust pentru casa ta

Verandele din lemn sunt locul în care te vei simți cel mai bine atunci când vrei să te relaxezi pe timpul verii și chiar până la jumătatea toamnei când temperaturile sunt încă perfecte pentru stat afară până târziu.

Casele Andreei Esca – de la bijuteria de la Armenească la visul rural de la Porumbacu

Acum 10 ani, Andreea Esca și-a împlinit cel mai mare vis. A reușit să își cumpere o casă cu aspect aristocratic pe care o viza încă de pe băncile facultății și care a fost între timp retrocedată spre vechii proprietari. Acesta a fost locul perfect pentru ea și pentru familia ei numeroasă.
Pagina:
12