Case mansardate cu scară interioară

Case mansardate cu scară interioară. Trei locuințe de vis

Casele cu mansardă sunt locuințe economice și confortabile, cu un design plăcut și armonios, care poate varia foarte mult în funcție de preferințele fiecăruia. Pot avea balcoane acoperite mari sau lucarne pitorești de diferite forme. Vă prezentam trei modele de case mansardate cu scară interioară, cu dimensiuni și facilitați pentru familii cu diferite nevoi.
Primul model este unul cu accente rustice, cu acoperiș în patru ape, decorat cu lucarne frumoase și prevăzut și cu luminatoare. Este o locuință cu 6 camere ce include și garaj, având o suprafață construită de 138 metri pătrați și una utilă de 117 mp.

La parter este amenajată cu vestibul și hol mare, la capătul căruia se află scările și de-a lungul căruia sunt intrările în încăperile de la acest nivel. Este vorba despre camera de zi cu o formă neregulată ce permite o delimitare a spațiului de relaxare de locul de luat masa, aflat în dreptul bucătăriei.
Aceasta are două intrări, și de aici, din dreptul mesei, și din hol, și este prevăzută cu o camară încăpătoare. De cealaltă parte a holului se află o baie mare și încă o cameră ce poate fi amenajată că birou. Citește în continuare...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod