Cea mai bună salată de boeuf. Ingredientul greșit pe care îl folosești

Dacă ar trebui să numim trei lucruri la care ne gândim atunci când spunem „Crăciun”, cu siguranță, unul dintre ele ar fi faimoasa salată de boeuf.
Alaturi de cozonaci si sarmale, aceasta este nelipsita de pe masa romanilor, de sarbatori. Pana sa discutam despre salata de boeuf insa, va reamintim ca am vorbit despre friptura de curcan, o specialitate pentru sarbatori si am pregatit 5 retete pline de savoare care te vor ajuta sa iti impresionezi oaspetii.

Majoritatea gospodinelor folosesc carne de pui sau sunca atunci cand prepara salata de boeuf, insa daca vrei sa obtii o salata de boeuf cu adevarat delicioasa este recomandat sa folosesti carne de vita deoarece aceasta este cea care va da cu adevarat savoare faimosului preparat.

Cea mai buna salata de boeuf. Ingrediente: Citește continuarea AICI
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod