Vinete umplute cu afumătură

Eşti în pană de idei, nu mai ştii ce să găteşti, ţi-au mai rămas câteva bucăţele de cârnăciori afumaţi în frigider şi nu ştii ce să faci cu ei? Am găsit o soluţie extraordinar de bună pentru tine, un fel de mâncare nu foarte costisitor şi potrivit pentru mai multe ocazii.

Fursecuri fragede pentru toată familia

Te pregăteşti de musafiri şi nu ştii cu ce să-i serveşti. Este ziua soţului tău şi trebuie să ducă dulciuri la birou, iar tu eşti în pană de idei.

Fasole mexicana cu pui

Alege, pentru aceasta reteta, fasole rosie, gata fiarta. Este cea care da gustul special mancarii.

Dietă: Piure de ţelină cu peşte

Eşti pe litoral şi nu ştii ce să mănânci la cină, vrei să mergi la mare şi înainte să ajungi acolo vrei să ţii câteva zile de dietă ca să mai dai jos din surplusul de kilograme dobândit în timpul primăverii sau pur şi simplu meniul tău este totalmente schimbat, ai renunţat la carne şi la produsele care nu-ţi fac bine.

Slăbit rapid: 7 exerciţii care te scapă de celulită în 45 de minute

Pare greu de crezut, însă, cu un program serios de exerciţii fizice şi cu o alimentaţie corespunzătoare, coaja de portocală pe care o urâm atât de tare poate să dispară într-un timp foarte scurt.

Dieta elvetiana: 5 kg in 14 zile

Este elaborata de un grup de nutritionisti elvetieni si contine toate grupele importante de nutrienti, vitamine si minerale

Vedete România: 5 motive de scandal între părinţii şi copiii din showbiz

Diferenţele de mentalitate între generaţii stau, de cele mai multe ori, la baza scandalurilor dintre părinţi şi copii.

România mondenă: 5 vedete făcute de râs de membrii familiei. Vezi în ce mod!

Se spune că nu-ţi alegi părinţii, copiii, familia, în general! Ei sunt ai tăi pur şi simplu şi trebuie să trăieşti cu bunele şi cu relele lor.

Isterie TV: 7 poveşti de dragoste cu IQ redus, lacrimi şi suspine

Ce-i drept, sentimentele sunt sentimente. Nu obişnuim să ne îndrăgostim după ce, în prealabil, i-am făcut un test de inteligenţă iubitului. Pe de altă parte, există o credinţă populară care spune clar: "Cine se aseamănă, se adună!". Fix pe principiul acesta funcţionează multe dintre relaţiile din showbizz-ul românesc. Să vedem despre cine este vorba!

România mondenă: 7 vedete care stau mai mult dezbrăcate. Vezi de ce!

Ce-ar fi mondenul fără nuditate? Cine ar mai fi vedetele fără nurii la vedere? Care tineri plini de bani s-ar mai certa ca să prindă cea mai bună partidă, evident, după ce au văzut-o goală prin reviste? De unde promovare şi scandaluri dacă nu ar mai fi această nouă artă... fotografică în România?

România: Cum arătau 15 vedete înainte să fie cunoscute?

Acum sunt oameni politici importanţi sau artişti recunoscuţi atât în ţară cât şi în străinătate. Evident, datorită statutului pe care îl au, personajele despre care vom discuta în continuare au o imagine impecabilă, sunt foarte atenţi la detalii şi la modul în care apar în public. A existat însă o vreme, aşa cum se întâmpă cu fiecare dintre noi, când aceste aspecte nu le interesau absolut deloc, jocul fiind principalul lor obiectiv.

Inna: 5 fiţe de vedetă şi care sunt motivele pentru care a ajuns aici

Indiferent de ce se spune, este clar, Inna a ajuns la performanţa de a deveni cel mai bine vândut artist din România. Sigur, dacă privim în trecut vom observa clar diferenţele dintre Inna de acum şi Inna de acum câţiva ani, nu foarte mulţi dacă stăm să ne gândim că în urmă cu 4 ani apărea la Teo în emisiune.

România mondenă: Top 6 vedete slăbănoage. Sunt frumoase sau nu?

"Femeia slabă e cea care poartă haina frumos, dar cea pe care nu ai vrea să o vezi dezbrăcată", a declarat Catrinel Menghia zilele trecute. Dacă privim toate prezentările de modă care au loc vom observa că, într-adevăr, femeile slabe câştigă detaşat în faţa celor plinuţe. Cătălin Botezatu spunea, la un moment dat, vă totul este o chestiune tehnică şi că ţine, de fapt, de distragerea atenţiei.

România: 6 vedete care şi-au fraierit iubiţii străini. Vezi ce le-au făcut!

Ca şi cum bărbaţii din România s-ar fi terminat, o parte dintre domniţele vedete de la noi s-au reprofilat, încercându-şi norocul şi în străinătate. Multe dintre ele păreau că şi-au găsit alesul, pozând la fel de fericite ca Moni Gabor de relaţia cu Mr. Pink. Mai târziu, însă, s-a dovedit că fericirea nu este chiar atât de uşor de obţinut.

România: 7 actuale doamne care au uitat că au pozat dezbrăcate la începutul carierei

Peisajul monden din România este plin de doamne rafinate, fără de păcat. Cel puţin asta încearcă ele să demonstreze prin discursurile pe care le au şi prin atacurile pe care le pornesc împotriva duduiţelor care apar dezbrăcate pe toate paginile de ziar tabloid şi nu numai.

România: 7 vedete care nu mai sunt pe val. Vezi de ce le-a părăsit publicul!

Ca şi frumuseţea, succesul este trecător. Pentru vedete acest aspect poate însemna, la un moment dat, sfârşitul carierei şi a vieţii glamour pe care sunt obişnuite să o trăiască.

România psihopată: 3 crime şocante care au îngrozit o ţară întreagă

Trei evenimente macabre au şocat o naţiune întreagă. Când priveam la televizor masacrele care aveau loc în Statele Unite ne îngrozeam. Iată, însă, că prezentul demonstrează că, din păcate, şi România poate fi o scenă însângerată pe care dansează tot felul de nebuni.

Mihaela Rădulescu: 3 motive pentru care n-arată de 30 de ani, la 42

"Am 42 în buletin şi, ca să-mi enervez detractorii, doar vreo 30 în oglindă, doar pentru că aşa am stabilit eu, nu pentru că aşa zic alţii". Aceasta este declaraţia pe care a făcut-o zilele trecute Mihaela Rădulescu, într-un interviu pe care l-a acordat celor de la VIVA.

Vedete România: 7 copii care şi-au făcut părinţii de râs

Ce-o fi oare în sufletul părinţilor care-şi văd copiii maimuţărindu-se la TV? Ce-o fi oare în sufletul tatălui care-şi ştie copilul internat într-o clinică de dezintoxicare?

România: 7 vedete care şi-au vândut sufletul pentru succes

În viaţa, indiferent de poziţie, de statut, de funcţie sau educaţie fiecare dintre noi este pus în situaţia de a face un compromis. Discutabile sunt motivele pentru care ajungem în această situaţie şi natura compromisului pe care suntem dispuşi să-l facem.