Vinete umplute cu afumătură

Eşti în pană de idei, nu mai ştii ce să găteşti, ţi-au mai rămas câteva bucăţele de cârnăciori afumaţi în frigider şi nu ştii ce să faci cu ei? Am găsit o soluţie extraordinar de bună pentru tine, un fel de mâncare nu foarte costisitor şi potrivit pentru mai multe ocazii.
Eşti în pană de idei, nu  mai ştii ce să găteşti, ţi-au mai rămas câteva bucăţele de cârnăciori afumaţi în frigider şi nu ştii ce să faci cu ei?

Am găsit o soluţie extraordinar de bună pentru tine, un fel de mâncare nu foarte costisitor şi potrivit pentru mai multe ocazii.

Fie că vrei să le serveşti la cină împreună cu familia, fie că pregăteşti o masă specială pentru prieteni, fie că vrei sa-ţi serveşti colegii de serviciu cu ceva deosebit, vinetele umplute cu afumătură sunt alegerea cea mai bună.

Ingrediente:


2 vinete
2 cârnăciori afumaţi
2 roşii
2 linguri de smântână
50 g de caşcaval feliat
2 ardei graşi
sare şi piper
pătrunjel verde

Mod de preparare:


Pentru început este important să se taie vinetele pe lungime şi să li se scoată miezul, care se taie mărunt şi se amestecă cu ardeii tăiaţi cubuleţe şi cârnăciorii feliaţi. Amestecul astfel rezultat se sărează, se piperează şi se căleşte.
Când această combinaţie este gata, se umplu vinetele şi se bagă la cuptor. Când sunt aproape gata, se acoperă cu felii de roşii, caşcaval şi smântână. Produsul astfel obţinut se mai lasă la cuptor până se topeşte caşcavalul şi, la final, se ornează cu pătrunjel verde.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod