Vedete România: 5 motive de scandal între părinţii şi copiii din showbiz

Diferenţele de mentalitate între generaţii stau, de cele mai multe ori, la baza scandalurilor dintre părinţi şi copii. Orice copil, indiferent de cât de educat, supus, ascultător ar fi, s-a certat cel puţin o dată cu părinţii. De cele mai multe ori aceste conflicte se rezolvă în familie şi toată lumea uită de ele. Ce se întâmplă, însă, atunci când una dintre părţi este vedetă? Sigur, ies normalele scântei, numai că în cazul lor acestea ajung şi în presă.
1 din 6

Jale mare în Clejani. Margherita vrea silicoane

Ioniţă din Clejani este pus la zid de soţie şi de fiică. Iniţial, artistul nici nu vroia să audă de această intervenţie, acum parcă s-a mai îmbunat. Dar, indiferent de părerea tatălui ei, Margherita este hotărâtă să meargă până la capăt. "Sunt foarte hotărâtă să fac operaţia. Trebuie să scap de acest complex. Am să ascult sfatul medicului. Mâine fac operaţia", a spus tânăra. "Eu spun că nu are nevoie. Chiar nu-i trebuie aşa ceva. Dacă ea asta vrea, eu nu mai zic nimic. Sunt foarte multe riscuri", spune, pe de altă parte, tatăl.
26 Martie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lolita pe 26 Mar 2012, 21:06
    silicoane

    BUHAITA SI GRASA OOOOOOOOOOOOO URAT!

    1
    0

  • UPS pe 26 Mar 2012, 16:30
    si daca...

    si daca seamana cu mama ei, si se face cat elefantul, ce ii mai trebuie silicoane?

    5
    0

  • No_Name pe 26 Mar 2012, 12:53
    uof

    Da botox in bot nu vrea fata tatii Margherita sa aiba putere sa raga mai tare? Cate fitze...

    3
    1

  • V pe 26 Mar 2012, 01:18
    'Jale mare' ?!

    Povestea cu Margherita si silicoanele ei, e o mare facatura menita sa atraga audienta pentru o emisiune fara sare si piper. Parca am fi un popor de idioti, oare cine savureaza asemenea momente la tv???

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod