Vedete România: 7 copii care şi-au făcut părinţii de râs

Ce-o fi oare în sufletul părinţilor care-şi văd copiii maimuţărindu-se la TV? Ce-o fi oare în sufletul tatălui care-şi ştie copilul internat într-o clinică de dezintoxicare?  Cu siguranţă că personajele despre care am vorbit mai sus sunt uşor de identificat, însă nu sunt singurele. Vom discuta despre 7 astfel de exemple de vedete care dintr-un motiv sau altul şi-au făcut părinţii de râs.
1 din 8

Sânziana Buruiană provine dintr-o familie respectabilă

Chiar dacă atunci când apare la televizor este doar o piţipoancă cu sânii la vedere, unghii false şi buze siliconate, trebuie menţionat faptul că Sânzi Buruiană provine dintr-o familie cu oameni de vază. Bunăoară, mama este judecător, iar tatăl înalt funcţionar în Ministerul Economiei. Nu de puţine ori, domniţa blondă şi-a pus părinţii în situaţii mai puţin plăcute. "Mama şi-a dat seama că am inclinaţii artistice şi m-a dus de mică la cursuri de teatru. Mă lasă să fac ce vreau, dar m-a îndrumat să merg la ASE, o facultate serioasă. Şi când merg la emisiuni mă ceartă că îmi stric imaginea de dragul audienţei. Îmi spune că lumea îşi face o părere greşită", a povestit blonda pentru Cancan.
5 Martie 2012
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tina pe 5 Mai 2013, 12:23
    parintii de ras...

    Poate acesti copii sunt produsul parintilor lor, al frustarilor lor -vezi sindromul mamei vedeta care isi fiica cu inclinatii artistice pt ca pe ea nu a admirat-o nimeni atat cat si-ar fi dorit ?! Sau poate sunt copii de bani gata educati ca succesul se cumpara ?! Sau poate sunt copii crescuti in lipsuri dar cu mare ambitie de parvenire si afirmare ... ?! Fiecare caz are alte "radacini" dar cu siguranta parintii au meritul lor in aceste destine ...

    0
    0

  • evamonica pe 22 Apr 2012, 21:01
    adevar

    Sunt de acord cu comentariul Simonei . Oare de ce nu ne putem aprecia adevaratele talente si iesim in fata cu tot felul de fete care nu au stiut ce este sa citesti o carte sau sa inveti o lectie. Daca parintii lor erau asa cum spun le-ar fi invatat ce este respectul si le-ar fi educat.

    0
    1

  • dana pe 14 Mar 2012, 17:43
    ce comentarii comice

    exact cum spune sinziana buruiana se cheama "inclinatii artistice" nu "facut de ris" in strainatate sunt canale de tv care fac bani buni din birfe si "facut de ris"sau paiatzade si cui are bani sa indrazneasca vreunul care comm p-aci sa-i zica "paiatza" ca-l denunta ptr calumnie asta-i lumea in care traim, toti banii ptr cei cu bani, indiferent cum

    1
    1

  • carolina pe 6 Mar 2012, 14:26
    sex

    la citi ani e bine sa faci sex?

    3
    5

  • viorel pe 5 Mar 2012, 14:19
    blabla

    in Romania termenul de intelectual nu coincide cu cel al functiei. Daca ai functie in minister, esti presedinte sau detii averi asta nu inseamna ca esti om de vaza, cult si citit. Parintii acestor fete carora inca nu li s-a ucat balega dintre degete, la randul lor au sarit direct din ciubote prin imprejurari favorabile in scaune ministeriale sau afaceri banoase. Asa ca nu se pune problema ca si-au facut parintii de rusine.

    16
    3

  • Miki pe 5 Mar 2012, 12:27
    Numai idioate

    Doamne,oare nu dam prea mare importanta acestor creaturi fara pic de creier,din pacate atat de cunoscute,si asta gratie televiziunilor noastre care aduc pe sticla idioate care le-ar aduce audienta,dupa ce-si pun poalele in cap sau isi dau chilotii ...jos

    6
    3

  • simona pe 5 Mar 2012, 01:03
    alta proasta

    draga redactie, nu ma pot abtine de la unele comentarii rautacioase. Simona Senzual, Oana Zavoranu si alte creaturi josnice. Cu un IQ de 0.0001, ce sa le cerem? Este din pacate socant ce se intimpla. Injuraturi, blesteme, drame, sex in parc, ne facem natiunea de rusine. Este ciudat, dar cu toate ca am plecat de mult din tara si nu sunt de nationalitate romana, iubesc tot ce este romanesc, dar mi-e rusine de mediatizarea acestor duduite, care nu au nici o valoare. Sau poate le folositi pe rol de vedete comice, de batjocura? Atunci as intelege. hai sa ridem de gafele si prostiile pitipoancelor de Romania. dar va rog, aratati si oamenii capabili, inteligenti din Romania. Mi-e dor de un articol inteligent, despre oameni respectabili.

    15
    2

  • simona pe 5 Mar 2012, 00:54
    elena basescu

    din pacate, romanii se fac de rusine peste hotare cu reprezentanti la UE cum ar fii Elena Basescu. Va rog sa scuzati limbajul, dar "fata lu' Basescu" este o inculta cu aere de printesa. Eu nu pot sa inteleg cum a fost posibil sa prosteasca asa multa lume. EBA ar trebui trimisa la scoala, probabil in clasele primare, sa invete limba romana. Avem in Romania multi oameni capabili, care vorbesc 2 sau 3 limbi internationale, au studii (reale, nu ca si cele ale domnisoarei sus mentionate) si au o atitudine si educatie cu care tara se poate mindrii. Oare de ce nu apreciaza romanii adevaratele genii ale natiunii?

    21
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod