Mihaela Rădulescu: 3 motive pentru care n-arată de 30 de ani, la 42

"Am 42 în buletin şi, ca să-mi enervez detractorii, doar vreo 30 în oglindă, doar pentru că aşa am stabilit eu, nu pentru că aşa zic alţii". Aceasta este declaraţia pe care a făcut-o zilele trecute Mihaela Rădulescu, într-un interviu pe care l-a acordat celor de la VIVA.
"Am 42 în buletin şi, ca să-mi enervez detractorii, doar vreo 30 în oglindă, doar pentru că aşa am stabilit eu, nu pentru că aşa zic alţii". Aceasta este declaraţia pe care a făcut-o zilele trecute Mihaela Rădulescu, într-un interviu pe care l-a acordat celor de la VIVA.

Privită în ansamblu, Mihaela Rădulescu este un exemplu demn de urmat de toate doamnele şi domnişoarele. Arată bine din punct de vedere fizic, are pielea strălucitoare şi atitudinea potrivită unei dive. Şi totuşi de ce nu arată de 30 de ani, la 42?

1. La 30 de ani forme naturale, la 42 de ani forme... ajustate


Chiar dacă spune că nu are decât o singură operaţie estetică la nivelul sânilor, fizicul divei este ajustat fără doar şi poate. “Mihaela Rădulescu ştie să comunice mai bine cu fotograful. Ea şi-a făcut şi operaţii estetice care să-i mai ajusteze fizicul. Vrea să apară doar în ipostaze care o avantajează şi studiază foarte mult poziţia pe care să o adopte atunci când este pozată”, spune fotograful vedetelor, Zoltan Lorencz. În natura firii stă ca o femeie de 30 de ani care face puţin sport să arate mai bine decât o femei de 42 de ani care face mult sport, aşa cum singură mărturiseşte diva, într-un interviu pentru Poveştiri Adevărate. "În Monaco merg foarte mult pe jos, sunt distanţele mici şi, în plus, nu mă cunoaşte nimeni".

"Sportul este prima condiţie pentru să arăţi bine. Nu cred neapărat în sportul cu antrenor. Cred în alergare sau mers foarte rapid zilnic. Nu aş putea să concep o zi fără alergare", declara vedeta anul trecut.



   Mihaela Rădulescu la 30 de ani                       Mihaela Rădulescu la 40 de ani  

2. Astăzi, pielea din jurul gâtului o trădează


Sigur, ajutată de un stil de viaţă sănătos, fără tutun şi alcool, pielea Mihaelei Rădulescu arată foarte bine, însă nu perfect. "Nu pierd noptile, nu stau în fumul altora, nu beau alcool niciodată (cu excepţia paharului de vin roşu pe care-l savurez la vreo ocazie specială), nu acumulez nervi, tristeţi inutile, griji pentru care să mă consum mai mult decât găsindu-le rezolvarea...". Trecerea anilor, însă, şi-a pus amprenta pe chipul divei, iar zona care o trădează cel mai mult este cea a gâtului. Coco Chanel spune, la un moment dat, "După 40 de ani nimeni nu mai e tânăr", însă Rădulescu vine să completeze această afirmaţie... "dar oricare dintre noi poate fi irezistibilă, oricare dintre noi îşi poate găsi iubirea, liniştea, performanţa, drumul...", explicând astfel şi această încredere în sine debordantă.



Mihaela Rădulescu, la 30 de ani, impecabilă la o şedinţă foto, în prima poză. În cea de-a doua fotografie, Mihaela Rădulescu, la 40 de ani, la lansarea celei de-a doua cărţi, trădată de ridurile de pe gât.

3. Schimbări evidente la nivelul pomeţilor faţă de acum 10 ani


Chiar dacă, poate, la prima vedere schimbările nu sunt evidente, faţa Mihaelei Rădulescu pare să fi suferit nişte schimbări şi, dacă este să ne uităm pe pozele realizate acum 10 ani, vom observa clar diferenţele. Aceste lucruri au fost confirmate şi de medicul estetician, Cristian Niţescu, citat de revista Star. "E posibil ca la pomeţi să fi suferit o intervenţie chirurgicală de mărire (proeminenţelor malare) fie cu implante malare, fie cu substanţe resorbabile. Faţa arată prea bine şi nu prezintă riduri, ceea ce nu se prea întâlneşte la o femeie matură”.

În afară de toate aceste aspecte discutate mai sus, există clar concluzia că Mihaela Răduleacu n-arată chiar de 30 de ani, dar de un 38 nu se poate plânge. De reţinut pentru toate doamnele şi domnişoarele este faptul că o femeie care are grijă de corpul ei, care face sport, care se alimentează corect şi refuză ţigările şi excesul de alcool are toate şansele ca la 40, 50, 60 de ani să arate mai mult decât decent.



La 30 de ani, Mihaela Rădulescu primea premiul "Pantene Pro-V Beauty Award", iar la 40 de ani participa la lansarea unui produs destinat femeilor care folosesc anticoncepţionale.
6 Martie 2012
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fotiny pe 14 Mai 2014, 23:26
    e frumoasa ..

    Cine a facut comentaiu despre mihaea e geloasa invidioasa sau arata ca naiba ... Mihaea e superba !!! iar tu care ai scris comentariu se vede ca o invidiezi ...

    0
    1

  • erika pe 12 Sep 2012, 02:19
    mihaela

    pfff...Mihaela fumeaza,:))) lol..n.am nimic cu ea, nu ma intereseaza de ea sau de viatza ei, dar sunt femei mult mai frumoase in Romania,care arata mult mai bine, sincer mi se pare prea scandalagioaica si prea femeia-barbat :) en fin, cel putin se crede diva, ca si altii din noi,care o ridicam in slavi:) spunea cineva k nu exista vedete,exista doar persoane cunoscute, vedete le facem noi k ne tot uitam la ele si le ridicam in slavi...ehhh e complicat :)

    2
    3

  • dana pe 26 Apr 2012, 12:20
    simpatica

    orice femeie daca are bani isi permite sa arate la fel de bine,dar de unde atatia bani? nu inteleg fetele tinere care recurg la operatii estetice ,de ce modifica ceea ce dzeu le a dat? pentru cine? pentru ce? mihaela arata bine si cred ca nu are prea multe interventii,dar oricum este draguta.

    6
    1

  • olgutza28 pe 8 Apr 2012, 12:14
    superba

    wowwwwww,ce frumoasa e!!!!!!! nu vad riduri pe gat,nu vad mare diferenta!!!!! de ce acest articol stupid? Doamne,cata invidie si rautate!.......no comment

    13
    1

  • ralu pe 9 Mar 2012, 13:01
    Mihaela e superba mereu!

    Articolul denota invidie, rautate. Pacat ca nu avem puterea sa apreciem corect partea frumoasa a oamenilor, sa invatam din ce au ei deosebit.

    15
    4

  • adelina pe 6 Mar 2012, 22:40
    asemanare

    sotul meu tot timpul ma aseamana fizic cu mihaela ,am si eu varsta de 41,dar primesc complimente de a arata cu zece ani mai tinara....si toate de la mama natura...cu sport si un zimbet la prima ora a diminetii...pt mine mihaela este un exemplu al inteligentei si a frumusetii.

    15
    6

  • gabi pe 6 Mar 2012, 17:34
    mda

    la ce barbati exista in romania, catalin, femeile de aici chiar sunt super!!! dar nici de asta, macar, nu sunteti constienti!

    15
    3

  • elena pe 6 Mar 2012, 16:59
    ;)

    nu conteaza ca esti asiatic, negru, gri, roman, conteaza ce ai in interior...daca ai un temperament frumos, multa energie si un caracter frumos, ai toate sansele sa pari mult mai tanar decat varsta biologica. mai depinde si cum te imbraci si cum te raportezi tu la tine. de obicei genul femeia copil de cele mai multe ori isi pastreaza alura adolescentina. asta se observa si pe chip si-n expresia fetei si-n gestica. sunt multe de spus.dar, cu siguranta o femeie care isi impinge la inaintare "armele fatale" acea femeie va imbatrani si mai rapid, mai tarziu o va trada varsta. ce-o facea irezistibila pe marilyn monroe? faptul ca avea o inocenta coplesitoare ce se amesteca cu misterul feminin. in asta consta secretul ;), nu in dorinta de a deveni femeie inainte de vreme, vezi astazi pustoaice de 17 ani cu chip de femei de 35...

    13
    1

  • Anca pe 6 Mar 2012, 16:41
    N-am ce comenta...

    Arata foarte bine, are un corp antrenat si o admir ca e decenta si feminina. Insa are o figura cam masculina, parul si zambetul ii confera feminitatea.

    11
    4

  • catalin pe 6 Mar 2012, 14:35
    Not true

    Ca sa va lamuriti oadat pentru totdeauna trebuie totusi sa aflati ca din pacate majoritatea femeilor din romani arata foarte imbatranite , mature pentru varstele pe care le au.Asemenea lucruri sunt valabil inclusiv pentru vedetele pe care voi le considerati exemple de urmat .Cat despre Raduleasca chiar nu stiu ce barbat normal la minte ar putea sa spuna ca este o feemeie frumoasa , cand mai degraba arata a barbat transexual si da nici de 42 nu ara ci de 55 .. PS daca vreti sa vedeti femei care arata foarte tinere si subtirele pentru varstele pe care le au priviti-le pe asiatice

    7
    17

  • michelle2004 pe 6 Mar 2012, 14:18
    super

    dragele mele vreau sa va spun ca si eu am 44 ani si fara exagerari arat chiar foarte tanara..mama mea la 50 ani nu avea un rid pe fata,probabil e si genetic..cel mai mult mi s-a dat 31..iar nefardata arat si mai tanara..mihaela radulescu arata ff bine si bravo ei..eu nu am operatii pt ca nu cred in asa ceva..poate peste 10 ani cine stie!!..dar se poate sa arati bine si dupa 40 ani..eu nu am riduri decat de expresie(cum imi spun prietenii)..si inca sochez ff multa lume cand le spun varsta..dar sint si ff copilaroasa..deci bafta la toate

    11
    6

  • Ale pe 6 Mar 2012, 11:21
    Mihaela Radulescu riduri pe gat?

    Cred k e scris articolu d eo masochista,unde riduri pe gat???cred ca i-ai cautat cu lupa...Parerea mea si a multora e ca arata foarte bine ..chiar fff bine la varsta ei..Bv Mihaela,si fetele lasati invidia ca nu ne face bine

    21
    7

  • lkjg pe 6 Mar 2012, 11:14
    jenant

    Se vede de la o posta ca acest articol este scris de o femeie. Orice barbat ai intreba, ti-ar spune ca Mihaela Radulescu arata foarte bine. Nici nu mai conteaza anul in care te-ai nascut, daca arati asa ca ea. Rusine, asemenea articole nu se scriu. Este nedemn atat pt o femeie, cat si pt un jurnalist.

    25
    6

  • alina26985 pe 6 Mar 2012, 11:01
    Sa nu exageram totusi

    Dragele mele, Mihaela Radulescu pare de 40 de ani .Sa nu exageram, sunt convinsa ca o apreciati dar asta nu inseamna ca puteti spune ca pare de 25 de ani chiar nu vedeti corect realitatea. Da chiar pare de varsta pe care o are.

    13
    11

  • toma liliana pe 6 Mar 2012, 11:00
    mihaela

    toata stima ptr ea!!! dar cred ca orice femeie ar arata bine daca avea posibilitatile ei.hai sa fim seriosi:)

    18
    2

  • iulia pe 6 Mar 2012, 10:49
    despre varste

    cred ca pe viitor femeile in general vor arata din ce in ce mai bine la varste de 42, 45 , 51...vor arata de 30, 32 sau 35, iar cele de 30 vor arata de 18-20 ani...e o tendinta generala...se poate observa acest lucru la barbati in schimb intr-o mult mai mica masura......

    12
    1

  • cristina pe 6 Mar 2012, 10:04
    super

    Arata super bine...Este o femeie superba si inteligenta...as vrea si eu sa arat asa la 40 de ani..

    22
    6

  • defiance pe 6 Mar 2012, 08:01
    D-na Ghinea....

    ..inverzeste-te de ciuda, nu arata de 30 ci chiar de 25!! Numai pe Raduleasca n-o mai bagasei in oala cu pitipoance. Iti convine sau nu, in Romania Mihaela chiar este o diva, ca sa nu zic diva suprema.Toata stima mea pentru o femeie care isi respecta corpul (operat estetic sau nu) si care stie ce vrea de la viata.

    29
    18

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod