Inna: 5 fiţe de vedetă şi care sunt motivele pentru care a ajuns aici

Indiferent de ce se spune, este clar, Inna a ajuns la performanţa de a deveni cel mai bine vândut artist din România. Sigur, dacă privim în trecut vom observa clar diferenţele dintre Inna de acum şi Inna de acum câţiva ani, nu foarte mulţi dacă stăm să ne gândim că în urmă cu 4 ani apărea la Teo în emisiune.
Indiferent de ce se spune, este clar, Inna a ajuns la performanţa de a deveni cel mai bine vândut artist din România. Sigur, dacă privim în trecut vom observa clar diferenţele dintre Inna de acum şi Inna de acum câţiva ani, nu foarte mulţi dacă stăm să ne gândim că în urmă cu 4 ani apărea la Teo în emisiune. Atunci avea 21 de ani şi se prezenta cu numele ei real: Elena Alexandra Apostoleanu.

Între timp a intervenit marea schimbare atât la nivel estetic, cât şi din punct de vedere profesional. Privită din exterior, este evident faptul că în spatele produsului Inna stă o echipă întreagă care munceşte ca să iasă bine proiectul. Bunăoară, au luat-o pe Elena Alexandra Apostoleanu, au cizelat-o, i-au scos aluniţa, au coafat-o, au îmbrăcat-o, au învăţat-o un pic de engleză, i-au făcut piese facile, cu versuri uşor de memorat, au învăluit-o în mister, i-au obţinut contracte grase, fie că vorbim de cele de publicitate sau de spectacole, şi au transformat-o în Inna, vedeta care umple stadioane în străinătate.
De aici, până la pretenţiile şi fiţele de vedetă nu a mai fost decât un pas.

1. Inna, un artist mult prea scump pentru România


Probabil că sunt mulţi cei care se întreabă de ce Inna nu cântă în România. Ei bine, este foarte simplu. Nivelul la care a ajuns în străinătate o face să devină o vedetă din România pe care România nu şi-o mai permite. Bunăoară, tariful Innei, chiar şi pe timp de criză, este de 15.000 de euro pentru 45 de minute, reuşind astfel să-l întreacă pe cel mai scump artist din România, Ştefan Bănică Jr. care, împreună cu trupa lui, percepe o taxă de 12.000 de euro. Oricum, concertele din România nu sunt obiectivele numărul unu pentru artistă, dacă este să ne luăm după ce spun apropiaţii ei: "Inna va cânta în România doar la ocazii speciale, în rest, are în străinătate programate foarte multe spectacole, pe câteva luni de acum înainte. Printre concerte, ea le pregăteşte fanilor şi multe alte surprize, piese noi, videoclipuri".

2. Inna a făcut scandal în avion


Totul s-a întâmplat pe 20 august, anul trecut, în timpul unei curse care o ducea pe artistă la Barcelona. Nemulţumită că trebuia să suporte drumurile făcute de ceilalţi pasageri către toaletă, Inna a făcut o criză şi a bătut în uşa pilotului pentru a-i cere să le interzică pasagerilor să-i deranjeze călătoria, potrivit cancan.ro.

Vedeta s-a ridicat de pe scaun, a ignorat stewardesele care încercau să o calmeze, a bătut în uşa pilotului şi l-a rugat să ia măsuri: "Vă rog frumos să faceţi ceva! Nu se poate să am bilet la business class şi să se plimbe toată lumea pe aici", a strigat solista.
În cele din urmă, însoţitoarele de bord au încercat să-i facă pe plac, iar Inna s-a potolit.

3. Inna şi-a luat casă de sute de mii de euro


În plină criză, în 2010, artista nu s-a uitat la bani şi a dat 200.000 de euro pe o vilă în Pantelimon. Ce-i drept, dacă ne gândim că imobilul respectiv costa 600.000 de euro înainte de criză, artista nu este numai o vedetă internaţională, dar este şi o bună afaceristă. Casa e spaţioasă şi arătoasă - are circa 300 de metri pătraţi, un living uriaş la parter şi dormitoare la etaj -, plus că "vine la pachet" cu un garaj şi cu o grădină măricică.



4. Inna a venit din cer la Arenele Romane


Sigur, spectacolele grandioase vor să compenseze oarecum faptul că vedeta nu stă chiar foarte bine la capitolul voce. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la concertul pe care l-a susţinut în luna mai, anul trecut, la Arenele Romane din Bucureşti. Atunci, asemenea unei vedete de calibru internaţional, bruneta s-a lăsat aşteptată şi când, în sfârşit a apărut, a coborât direct din cer, dintr-un elicopter închiriat special pentru acest eveniment.

5. Inna şi-a jignit iubitul în timpul concertului


Pare-se că de fiţele Innei nu se lovesc doar fanii, colegii de avion sau organizatorii de evenimente. Însuşi iubitul artistei, care este şi manager a simţit pe pielea lui ce înseamnă să lucrezi cu un...
megastar. Pe 2 februarie 2011, în timpul unui concert pe care l-a susţinut într-una dintre cele mai luxoase locaţii din Dubai, Inna şi-a jignit iubitul în faţa fanilor din cauza unei greşeli pe care a făcut-o acesta în desfăşurătorul concertului. Dintr-o eroare sau din neatenţie, Lucian a selectat o altă melodie decât era prevăzută în desfăşurator. Luată prin surprindere, Inna i-a aruncat o privire tăioasă şi, imediat, s-a întors către publicul care număra peste 2.000 de oameni şi a strigat în microfon "Stupid DJ!" (n.r. - DJ prost), făcând referire la Lucian. Mai târziu, "victima" a încercat să dreagă busuiocul: "A fost una dintre glumele pe care le facem frecvent în show-urile noastre", a declarat atunci Lucian Ştefan pentru Cancan.
17 Martie 2012
 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larisa pe 26 Oct 2014, 13:27
    INNA

    De ce as aprecia o pseudo-cantareata? Sa recunostem nu are voce .

    0
    1

  • AntiInna pe 10 Aug 2012, 14:48
    O URĂSC PE INNA

    E o pițipoancă sidoasă, urâtă,pițigăiată..trebuie să fii retardat să-ți placă melodiile ei

    2
    5

  • Coman Nelu din Galati pe 18 Iul 2012, 01:08
    INNA

    Chiar imi plac melodiile ei. De ce sunteti rai? E frumusica, are si talent, e ok. Probabil ca daca as cunoaste-o nu as suporta-o, dar din punct de vedere muzica e foarte buna.

    1
    3

  • pleaca lasane pe 14 Iul 2012, 12:31
    inna

    dute ino unde vrei numa nu mai face atata tara de ras , ca asta faci de la un timp de vreme . voce nai atitudine nai ia sa vedeti acum ce or sa sara cateii inei pt comentariul asta:)

    3
    2

  • nadia pe 23 Apr 2012, 21:59
    NU

    NU e minunata!Atunci cand canta live cu fanii nu se distinge care-i artistul si care sunt fanii.Este doar bine slefiuta(fizic si microfoane bune) de masoni,e produsul lor,se vad fffff bine de la A la Z semnele masonice in muzica si clipurile ei/concerte etc

    4
    3

  • Flo pe 14 Apr 2012, 11:48
    Inna

    Cu siguranta ca inna nu este cea mai buna voce a romaniei nu se compara cu Andra dar voce are si ceva talent ca nu se straduieste ea mereu asta e alta problema. Succesul ei nu este intamplator are o anumita carisma, are pe vino-ncoa are un corp perfect proportionat e ca o papusa nu are genul ala de sexualitate agasanta, nu arata ca o curva , se misca f bine pe scena stie sa faca atmosfera transmite o energie pozitiva si buna dispozitie. Nici alte mari dive internationale nu sunt mult peste ea dar deh s-au nascut in america etc si atunci le acceptam mai usor. Referitor la fitele de diva nu a facut decat lucruri absolut normale. Articolul este varza scris tendentios. De concertat in romania nu are de ce atat timp cat este mai apreciata in strainatate decat in tara dar ma rog se stie ca noi romanii suntem cel mai destept , cult neam de pe terra.

    2
    1

  • roker pe 23 Mar 2012, 19:54
    o duzina de frustrate

    am vazut comentariile la o duzina de invidioase si frustrate.Sunt barbat,roker,nu-s fan Inna,dar urmaresc evolutia ei pe plan international. 1.E normal sa fie scumpa pt Romania,pana la urma este ca o afacere.De ce sa vand seminte in piata cand pot vinde bere pe plaja ? 2.O minciuna.Problema a fost deja lamurita. 3.Este cineva aici care ar trai in garsoniera daca ar avea cateva milioane de euro ? 4.Si cand te gandesti ca banii de elicopter putea sa-i bage in buzunar.. dar n-a facut asta 5.Nu trebuie decat sa urmariti cateva concerte filmate de fani ca sa vedeti ca aste se intampla mai mereu,face parte din show. In concluzie un articol jalnic "slobozit" de neica nimeni

    7
    3

  • ralu pe 20 Mar 2012, 09:36
    ina

    bravo ei. sunteti niste invidiosi, iar acele """"schelalaieli"uuuhuu' 'uuuuu ' hiiiiii' Huuuuu' """ de care scria cineva, le scpt si VEDETELE de dincolo si sunt super hituri- ce credeti ca aia au versuri mai destepte; ascultati-le si o sa-mi dati dreptate ( dar ma rog canta Rhiana sau ale de-al de astea)

    6
    5

  • laura pe 18 Mar 2012, 17:04
    Inna

    Cateodata uitam de unde am plecat...!

    11
    6

  • fetin pe 18 Mar 2012, 14:59
    naspa

    Ce sa zic vedeta de fite da fara cultura

    10
    5

  • Daniel pe 18 Mar 2012, 10:07
    Inna

    Sa fim seriosi,Inna fara dj este o analfabeta in domeniul muzicii!

    14
    4

  • razvy pe 17 Mar 2012, 20:27
    fraieri

    comentatori prosti fara identitate, va dati mari viteji pe internet, in timp ce in viata reala frecati menta invidiind persoanele realizate. evident ca a facut foarte mult bine Romaniei, din punctul de vedere al imaginii tarii peste hotare. pe langa toti tiganii aia care violeaza italience (majoritatea au comentat sub mine) si care fac de ras numele de 'roman', fata asta a reusit sa aduca Romania pe un loc fruntas in materie de muzica in Europa, America Centrala, America de Sud, etc. dar voi probabil nici nu stiti unde se afla toate aceste continente :)) mai civilizati-va si voi (inclusiv autoarea articolului si, in special, rahatul asta de revista online de care sper sa nu mai dau vreodata) si poate o sa reusiti sa iesiti din baliga in care salasluiti in momentul asta - la propriu si la figurat.

    13
    11

  • onutta21 pe 17 Mar 2012, 19:48
    ***

    faptul ca inna a ajuns ceea ce a ajuns felicitari dar faptul ca esti plin de bani asta nu inseamna ca trebuie sa ai un comportament care lasa de dorit .

    13
    8

  • defiance pe 17 Mar 2012, 17:30
    Inna e varza!!

    De data asta sunt de acord cu tot ce scrie . Inna e praf la capitolul voce, dar asta e, a avut noroc! In ceea ce priveste atitudinea, ce sa zic, doar doua cuvinte: stupid girl !!

    15
    14

  • Atentie! pe 17 Mar 2012, 14:32
    sclava la milionari

    Români, fiţi circumspecţi cu privire la ofertele de muncă în Germania: puteţi fi transformaţi în sclavi chiar şi de familiile de milionari! romaningermania.ro/romani-fiti-circumspecti-cu-privire-la-ofertele-de-munca-in-germania-puteti-fi-transformati-in-sclavi-chiar-si-de-familiile-de-milionari/

    11
    4

  • aaaaaaaaaaa pe 17 Mar 2012, 11:36
    ce bine a facut?

    ce bn a facut Inna romanilor ?da e adevarat ca nu are voce din aceasta cauza nu o suporta romani...

    14
    13

  • Elena pe 17 Mar 2012, 11:25
    INNA

    Bravo ei! Atat pot spune! Cei care nu sunt in stare sa realizeze nimic in viata, nu au altceva mai bun de facut decat sa-i critice pe ceilalti ( din invidie sau pur si simplu din rautate) ! Urat!

    10
    18

  • Cornel pe 17 Mar 2012, 09:02
    Rusinica

    Tanti Ileana Voicu Ghinea cred ca te roade invidia dar si prostia in acelasi timp, chiar nu pot pricepe ce ti-a facut Inna de scrii un articol asa rautacios despre ea. Din cauza asta nu mai canta Inna in Romania fiindca de fiecare data cand o face se gasesc o duzina de idioti de ambele sexe sa o atace pe prostii. Esentialul este ca Inna canta foarte foarte bine si din cauza asta si numai asta are atata succes in afara tarii dar si in Romania, numai ca in Romania mai nimeni nu are curaj sa spuna ca ii place Inna pentru a nu fi ridiculizat, a ajuns un fel de Guta, daca o iei la misto in schimb e trendy. Fata asta a facut atata bine romanilor, in special celor din afara tarii, ca tu si tot neamul tau de la Burebista si pana va disparea Romania de pe harta nu veti face. Putina decenta te rog.

    14
    21

  • mara pe 17 Mar 2012, 07:02
    INNA

    Nuuu ..la asta merge proverbul cu prost sa fii ,noroc ca esti .Este la fel ca patachinele alea doua din Londra ,surorile gemene,imi scapa numele lor .asa de mult le ador .Le-a adoptat Anglia ,ca romanii nu dau doi bani pe ele ,avem destule care doar isi fataie fundul si bustul gol pe scena ,nu mai avem nevoie si de alea.Cam asa si cu inna asta ,intentionat i-am scris numele cu litera mica .Numai prostii si parvenitii fac fitele care le face ea.

    17
    10

  • TeBULESCU pe 17 Mar 2012, 04:42
    As da la ea

    E o PATACHINA, dar as da odata la ea :>

    9
    16

  • shu'shu pe 17 Mar 2012, 02:56
    Inna

    Atat melodia cat si interpretarea nu-mi spun nimic.Cateva schelalaieli"uuuhuu' 'uuuuu ' hiiiiii' Huuuuu' si-n rest cateva acorduri lucrate fonic. Figura ei, deasemenea lucrata cosmetic. Nimic,dar chiar nimic deosebit oricat mi-as dori. Am auzit ca exista un noroc numit 'noroc porcesc'. Cred ca de acesta beneficiaza Elena Apostoleanuu. Daca nu cumva in cazul ei functioneaza si zicala 's-a c...t in scadatoare' sau 'a mancat c...t cand a fost mica'.

    23
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod