Horoscop: Cât de uşor se lasă influenţat de apropiaţi, în funcţie de zodia lui

Crezi că prietenii iubitului tău nu îţi sunt tocmai aliaţi şi îl influenţează într-un mod negativ? Sau "mama-soacră" nu prea te are la suflet şi încearcă să-l convingă pe iubitul tău că nu vă potriviţi?

Horoscop: Planeta Venus va intra în zodia Balanţei. Ce efecte are asupra ta?

Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, intră începând cu 16 august 2013 în zodia Balanţei, semnul pe care îl guvernează, unde va sta până pe 11 septembrie. Venus este în elementul

Sex-Horoscop: Ce tehnici sado-maso să încerci, în funcţie de zodia ta

Vrei să-ţi faci viaţa sexuală mai picantă şi să adaugi un strop de adrenalină? Tehnicile sado-maso te ajută să-ţi revitalizezi partidele de amor şi în acelaşi timp să-ţi impresionezi partenerul cu îndrăzneala ta. Iată care sunt cele mai potrivite tehnici pentru zodia ta:

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Leu

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Leul este un semn de foc, guvernat de Soare.  Cele două semne sunt foarte diferite, dar cu toate acestea pot reuşi să se echilibreze reciproc.

Horoscop: Cristalele zodiei tale care îţi aduc noroc în dragoste

Malachitul este benefic pentru nativa din Capricorn. Descoperă ce piatră preţioasă sau semipreţioasă îţi aduce energie pozitivă în viaţa sentimentală, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cât de mult te minte un bărbat, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii dacă poţi avea încredere totală în iubitul tău? Zodia lui îţi spune cât de mult minte sau cât este de sincer.

Horoscop: Compatibilitatea când atât femeia cât şi bărbatul sunt din zodia Rac

Sensibilitatea exagerată este punctul slab al acestui cuplu. Cei doi nativi trebuie să găsească o cale de mijloc pentru a-şi echilibra relaţia. Racul este un semn de apă, guvernat de

Horoscop: Punctul Norocului. Descoperă şansa ta de reuşită în viaţă

Fortuna sau Punctul Norocului reprezintă în astrologie elementul care descrie şansa pe care o ai de-a lungul vieţii. Se referă la capacitatea ta de a te îmbogăţi, de a avea o sănătate de invidiat, succes şi o căsnicie bună.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Gemeni

Cele două semne sunt foarte diferite, iar relaţia nu are şanse prea mari să reziste. Racul este o zodie de apă, guvernată de Lună, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur.

Horoscop: Zodiacul african. Află care este semnul tău şi ce spune despre tine

Zodiacul african este puţin cunoscut, dar cu toate acestea este unul dintre cele mai vechi din lume.

Horoscop: Planeta Mercur a intrat în zodia Leu. Află ce efecte are asupra ta

Este momentul să comunici clar şi cu autoritate. Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Leului, un semn de foc, guvernat de Soare. Mercur în Leu ne "obligă" să vorbim direct, cu

Horoscop: Cea mai vizibilă calitate a fiecărei zodii. Pentru ce te apreciază prietenii!

Descoperă care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca să ştii de ce te admiră prietenii şi cunoscuţii tăi. Învaţă să pui această calitate definitorie în valoare!

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Taur

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Racul este un semn de apă, guvernat de Lună.  Cele două zodii au multe în comun, iar o relaţie între un nativ din Taur şi o nativă

Horoscop: Cum îţi influenţează planeta Mercur destinul. Află ce spune despre tine

Mercur este planeta comunicării, a raţiunii şi a călătoriilor. Zodia în care se afla în momentul naşterii tale îţi arată ce tip de inteligenţă ai sau ce profesie ţi se potriveşte.

Mercur în zodii

Mercur este planeta comunicării, a raţiunii, dar şi a călătoriilor. Este asociată cu gândirea, inteligenţa, informaţiile, dar mai nou şi cu tehnologia. Pe harta natală personală, descrie inteligenţa, modul de a gândi, exprimarea scrisă şi vorbită, abilitatea de a folosi informaţia, dar şi mişcarea, agilitatea, dexteritatea, limbajul corpului.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Berbec

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte. Compatibilitatea dintre cele două semne nu este una prea bună. Poate fi o relaţie complicată

Horoscop: Cel mai puternic aspect astral al lunii august pentru zodia ta

Banii vor fi subiectul principal de discuţii în cazul nativei din Gemeni. Descoperă ce aspect astral va fi predominant în cazul tău, în funcţie de zodie.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Peşti

Zodia Peşti este un semn de apă, guvernat de Neptun, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur. Ambele zodii sunt duale, mutabile, ceea ce le oferă partenerilor numeroase puncte în

Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea să întâmpini în luna august? Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea cumpene care să-ţi dea planurile peste cap.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Vărsător

Fiind doua semne de aer, Gemenii şi Vărsătorul au foarte multe în comun. Este o relaţie cu şanse mari de reuşită, compatibilitatea dintre cele două zodii fiind foarte bună. Vărsătorul