Horoscop. Cumpenele tale în luna iulie, în funcţie de zodie

Vrei să ştii în ce aspecte ale vieţii tale ai putea să întâmpini dificultăţi în această perioadă? Astrele îţi arată care sunt cumpenele cu care te-ai putea confrunta.

Horoscop: Ascendentul în zodia Capricorn. Află ce spune despre tine

Nativul cu Ascendent în Capricorn se autocenzurează mereu, fiind preocupat de respectarea tradiţiei şi a convenţiilor, uşor inhibat, dar având un mare complex de superioritate. Este permanent

Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru tine în această perioadă, din punct de vedere sentimental. Află dacă ai şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche, în cazul în care eşti singură, sau cum va decurge relaţia ta

Horoscopul Soarelui în zodia Rac. Cum te va influenţa timp de o lună

Pe măsură ce intră într-un nou semn, Soarele îţi luminează o anumită casă astrologică, în funcţie de zodia ta. Iată care vor fi influenţele asupra ta în perioada 21 iunie - 22 iulie,

Horoscop: Planeta Venus a intrat în zodia Gemeni. Vezi cum te influenţează

Venus, planeta iubirii şi a relaţiilor a intrat în zodia Gemeni pe 23 iunie 2014, unde va sta până pe 18 iulie 2014. Zodia Gemeni este un semn al comunicării, al raţiunii şi ideilor.

Horoscopul săptămânii 23-29 iunie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Horoscop: Ascendentul în zodia Săgetător. Află ce spune despre tine

Nativul cu Ascendent în Săgetător este înclinat spre studiu, îi plac lecturile, este atras de filozofie, religie sau cauze umanitare. Posedă un înalt simţ al corectitudinii. Este idealist şi

Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 23-29 iunie. Află ce spun astrele!

Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 23-29 iunie. Previziuni!

Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.

Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 23-29 iunie. Află ce spun astrele!

Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează

Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 23-29 iunie. Previziuni!

Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.

Horoscop: Ascendentul în zodia Scorpion. Află ce spune despre tine

Nativii cu Ascendent în Scorpion îşi apără întotdeauna drepturile, fără să se supună vreodată la ceea ce li se impune. Deseori îşi fac griji inutile pentru ceea ce li s-ar putea

Horoscop. Ce trebuie să faci ca să ai o relaţie de lungă durată, în funcţie de zodia ta

Îţi plac aventurile sau tânjeşti după dragostea veşnică? Dacă te încadrezi în cea de-a doua categorie, astrele îţi trimit câteva ponturi!

Ascendentul în zodia Balanţa. Află ce spune despre personalitatea ta

Nativul cu Ascendent în Balanţă are un înalt spirit al justiţiei şi corectitudinii, respect pentru lege şi autoritate. Este atras de contacte sociale, de politică, de artă şi frumos, având

Horoscop. Când se maturizează, în funcţie de zodia lui. Descoperă-i secretele!

Unii intră în relaţie cu cele mai serioase gânduri, însă alţii nu sunt deloc de încredere şi copilăresc în continuare. Află ce ascunde!

Horoscop: Ascendentul în zodia Fecioară. Află ce spune despre tine

Nativul cu Ascendent în Fecioară are înclinaţii foarte practice, fiind o fire pragmatică. Este preocupat de problemele de sănătate şi îşi poate alege o profesie în structurile medicale sau

Horoscopul săptămânii 16-22 iunie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Horoscop: Ascendentul în zodia Leu. Află ce spune despre personalitatea ta

Nativul cu ascendent în Leu este dinamic, energic, curajos, având spirit de iniţiativă şi ştiind să conducă o afacere sau un colectiv. Este un bun organizator şi administrator.

Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 16-22 iunie. Află ce spun astrele!

Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 16-22 iunie. Previziuni!

Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.