Horoscop: Ce şanse ai să fii bogată, în funcţie de cifra destinului

Data naşterii tale îţi arată dacă vei avea mulţi bani. Află care este cifra destinului tău şi vezi ce şanse ai să ajungi o persoană foarte bogată.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Scorpion

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Scorpionul este tot semn de apă, guvernat de Pluto şi Marte. Faptul că ambele zodii sunt semne de apă ajută ca relaţia dintre ei să

Horoscop: Cum să-i afli secretele, în funcţie de zodia lui

Ţi-ar plăcea să ştii cele mai ascunse secrete ale iubitului tău? Zodia lui îţi arată cum poţi afla tot ceea ce el nu vrea să-ţi spună.Iată ce metode să foloseşti pentru a le afla.

Horoscop: Cum te schimbi de-a lungul anilor, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum te transformi de-a lungul vieţii, cum ţi se schimbă personalitatea şi ce efecte are asupra ta trecerea timpului, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cum te poate manipula iubitul, în funcţie de zodia ta

Fiecare femeie are slăbiciunile sale, iar aşa cum spune şi expresia "în dragoste şi război totul e permis". De aceea, n-ar trebui să te mire faptul că iubitul tău îţi poate folosi punctele slabe pentru a te manipula. Descoperă care sunt aceste slăbiciuni, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Planeta Marte intră în zodia Leu. Descoperă influenţele asupra ta

În perioada 27 august - 15 octombrie 2013 planeta Marte va tranzita zodia Leului. Marte este planeta acţiunii şi a motivaţiei, iar Leul este semnul voinţei. Acest aspect astral aduce multă

Horoscop: Cât de insensibil este iubitul tău în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii dacă bărbatul pe care îl iubeşti te poate trata cu o răceală de gheaţă când te aştepţi mai puţin? Zodia lui îţi spune cât de insensibil poate fi şi, mai ales, din ce cauză.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Balanţă

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus. Compatibilitatea dintre cele două zodii este destul de scăzută. Ambii parteneri sunt persoane

Horoscopul Soarelui în zodia Fecioară. Influenţele asupra ta, timp de o lună

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Fecioarei. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 23 august-22 septembrie.

Horoscop: Planeta Mercur a intrat în zodia Fecioară. Cum te afectează?

Începând cu 23 august şi până pe 9 septembrie 2013, Mercur, planeta comunicării, va tranzita zodia Fecioarei. Mercur guvernează două zodii, Gemeni şi Fecioară. Zodia Gemeni reprezintă

Horoscop: Ce datorii karmice ai în această viaţă, în funcţie de zodia ta

Află ce trebuie să faci ca să repari greşelile din alte lumi. Nodul Nord este elementul astrologic care îţi arată cum să-ţi "speli" păcatele din alte vieţi.

Horoscop: Graniţa dintre Leu şi Fecioară. Ce semnifică şi cum te afectează?

Dacă te-ai născut între 19 şi 25 august faci parte din Cuspida Expunerii. Nativii acestei cuspide sunt persoane foarte ambiţioase şi muncitoare. Aceşti nativi ştiu foarte bine când să

Horoscop: Cât eşti de supărăcioasă, în funcţie de zodia ta. Află adevărul!

Nativa din Peşti este mult prea sensibilă. Descoperă dacă eşti percepută ca o persoană care se supără foarte uşor şi dacă toţi ceilalţi te cam evită de teamă să nu facă o gafă în preajma ta. Află cât eşti de supărăcioasă, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cât de mult vorbeşte despre relaţia voastră, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Berbec se laudă cu iubita sa. Descoperă cât este de dispus să vorbească cu prietenii lui despre tine sau despre viaţa voastră împreună, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cât este de materialist iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Femeile sunt acuzate des că ar fi materialiste şi interesate mai mult de starea financiară a unui bărbat decât de alte aspecte. Dar nici bărbaţii nu sunt mai prejos! Mulţi dintre ei vânează partenere bogate pentru a se asigura că nu le lipseşte nimic. Iată care sunt cei mai materialişti bărbaţi, în funcţie de zodie:

Horoscop: Cât de uşor se lasă influenţat de apropiaţi, în funcţie de zodia lui

Crezi că prietenii iubitului tău nu îţi sunt tocmai aliaţi şi îl influenţează într-un mod negativ? Sau "mama-soacră" nu prea te are la suflet şi încearcă să-l convingă pe iubitul tău că nu vă potriviţi?

Horoscop: Planeta Venus va intra în zodia Balanţei. Ce efecte are asupra ta?

Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, intră începând cu 16 august 2013 în zodia Balanţei, semnul pe care îl guvernează, unde va sta până pe 11 septembrie. Venus este în elementul

Sex-Horoscop: Ce tehnici sado-maso să încerci, în funcţie de zodia ta

Vrei să-ţi faci viaţa sexuală mai picantă şi să adaugi un strop de adrenalină? Tehnicile sado-maso te ajută să-ţi revitalizezi partidele de amor şi în acelaşi timp să-ţi impresionezi partenerul cu îndrăzneala ta. Iată care sunt cele mai potrivite tehnici pentru zodia ta:

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Leu

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Leul este un semn de foc, guvernat de Soare.  Cele două semne sunt foarte diferite, dar cu toate acestea pot reuşi să se echilibreze reciproc.

Horoscop: Cristalele zodiei tale care îţi aduc noroc în dragoste

Malachitul este benefic pentru nativa din Capricorn. Descoperă ce piatră preţioasă sau semipreţioasă îţi aduce energie pozitivă în viaţa sentimentală, în funcţie de zodia ta.