Video amuzant. A vrut să dea un interviu în direct, dar copiii i-au stricat planurile

Orice se poate întâmpla în timpul unei transmisiuni TV live. O demonstrează perfect o dezbatere politică foarte serioasă, pe tema situației din Corea de Sud, transmisă live de postul BBC News.

Minuni din domeniul medicinei care au uimit planeta

Chiar dacă tehnologia a avansat foarte mult în prezent, există și boli imposibil de tratat. Poate că pare imposibil, dar există unii oameni care au reușit să sfideze moartea și să aibă o viață normală. Iată câteva dintre cele mai mari miracole ale medicinei. Bărbatul care vede printr-un… dinte Martin Jones din Marea Britanie a ... The post Minuni din domeniul medicinei care au uimit planeta appeared first on Yve.

Topul ţărilor în care femeile au cele mai mari privilegii

Inegalitea femeilor şi a bărbaţilor a fost şi, din păcate, încă continuă să fie un subiect destul de controversat chiar şi în secolul XXI. Din această cauză, un studiu realizat recent arată următoarele aspecte: încă mai sunt necesare 14 runde de alegeri electorale pentru ca numărul femeilor din cadrul Parlamentului Britanic să fie egal cu ... The post Topul ţărilor în care femeile au cele mai mari privilegii appeared first on Yve.

Noua Kristen Stewart. Motivul din spatele schimbării radicale de look

Noua Kristen Stewart. Motivul din spatele schimbării radicale de look

7 din 10 femei folosesc produse de curățare care omoară bacteriile

Studiul „Cum își curăță românii casele” a investigat comportamentul femeilor din România cu privire la rutina de curățenie a casei, dar și explorarea nivelului de cunoștințe cu privire la bacteriile existente în locuințe și posibilele surse de infecție din casă.

19 animăluţe care ştiu că se pot baza oricând pe mama lor

Cel mai pur sentiment din întreaga lume este iubirea pe care o poartă o mamă copilului ei, şi nu contează dacă puiul este fiinţă umană sau un pui de urs!

20 de vedete care arată exact ca personajele din desene animate

Vedem destul de frecvent vedetele, astfel încât vom reuşi cu uşurinţă să recunoaştem asemănările dintre ele şi unele personaje Disney.

Top cele mai frumoase 20 de vedete feminine ale secolului 21

Aceste femei sunt atât de frumoase încât nu te poţi sătura să le priveşti. Iată 20 de celebrităţi extraordinar de atractive!

15 animale incredibil de drăguţe. Faţa lor spune totul!

Aceste vietăţi fermecătoare îţi vor topi inima şi te vor face să zâmbeşti chiar dacă ai avut o zi proastă!

Cum arată viaţa unei femei care locuieşte cu 1000 de pisici?

S-a mutat din apartamentul ei cu 5 camere şi a creat un adevărat adăpost pentru pisici. Dragostea ei pentru feline a devenit virală pe internet, iar părerile oamenilor sunt împărţite vizavi de această pasiune.

14 copaci impresionanţi care par din altă lume

Uneori, când te uiţi la peisajele din jurul tău, acestea par să fi fost copiate dintr-o carte de fantezie. Iată cei mai frumoşi copaci din lume!

15 fotografii cu animale înainte şi după ce au fost salvate. Te vor emoţiona!

Nu ai cum să nu fii impresionat de animalele de la adăpost, cele subnutrite sau părăsite pe străzi, dar aceste imagini te vor face să devii un om şi mai bun!

Eşti perfecţionist? 20 de imagini care te scot din minţi

Imperfecţiunile ne agită, asta e dovada clară! Priveşte aceste fotografii şi vei simţi asta pe propria piele.

Tatuajele în miniatură, un trend potrivit pentru oricine

Dacă preferi tatuajele de mici dimensiuni, atunci acest trend este potrivit pentru tine! Descoperă câteva idei de tatuaje în miniatură din care te poţi inspira!

15 cupluri care demonstrează că oricine îşi poate găsi sufletul pereche

Alesul nu vine întodeauna pe un cal alb. Uneori, cuplurile neaşteptate au cele mai reuşite relaţii. Iată 15 perechi ciudate care demontrează că pentru oricine există cineva pe lume!

Şi animalele au gaşca lor! 30 de imagini care te vor face să râzi în hohote

Animalele umblă în grupuri la fel ca şi noi oamenii. Expresiile acestora sunt geniale şi se aseamănă extrem de mult cu ale noastre!

Când viaţa imită arta! 50 de imagini fabuloase

De cele mai multe ori spunem că operele de artă se bazează pe evenimente din viaţa reală, dar dacă este invers?

50 de fotografii realizate la momentul potrivit, în locul potrivit

O fotografie reuşită trebuie să ţină cont de 3 condiţii: locul şi momentul potrivit, dar şi unghiul perfect!

Cele mai ciudate toalete din lume. Aşa ceva nu ai mai văzut!

Dacă toaletele obişnuite ţi se par plictisitoare, aceste invenţii de tot râsul te scot cu siguranţă din monotonie. Cum arată cele mai ciudate toalete din lume?

Horoscop zilnic Joi, 2 Martie 2017

Începe o nouă zi. Ești curios să descoperi ce ți-au pregătit astrele? Cineva va întâlni persoane din trecut care au o influență benefică asupra lor, alți nativi se vor lupta cu dorința de a finaliza cu succes anumite sarcini, iar asta le va afecta serios sănătatea, cei mai norocoși vor petrece în sânul familiei și ... The post Horoscop zilnic Joi, 2 Martie 2017 appeared first on Yve.