Bătrână executată silit, la 89 de ani: Vecina ei a cumpărat casa şi i-a dat-o înapoi

O femeie din Florida a pierdut casa în care a locuit mai multe decenii, din cauza datoriilor. O vecină i-a sărit în ajutor şi a scos-o din impas.

Top 5 zodii care trec greu peste despărțiri

Chiar și cei mai puternici dintre noi nu pot nega că o despărțire nu îi afectează, însă în cele ce urmează vom vorbi despre cei mai sensibili la acest aspect, nativii care își servesc sufletul pe tavă, cu o generozitate rar întâlnită. Locul 5: Leu Se spune că Leul dăruiește cu interes, doar pentru a ... The post Top 5 zodii care trec greu peste despărțiri appeared first on Yve.

6 modalități de a deveni mai optimiști

În lumea în care trăim suntem bombardați în fiecare moment de evenimente care ne fac plăcere sau, dimpotrivă, ne indispun și ne determină să devenim din ce în ce mai încordați și mai pesimiști. Practicile spirituale ne pot ajuta să fim mai detașați și mai fericiți dacă le includem în obiceiurile noastre zilnice. Cum sunt ... The post 6 modalități de a deveni mai optimiști appeared first on Yve.

Aceasta este zodia perfectă: Racul

Perfecțiunea poate fi înțeleasă în mai multe sensuri. Sunt unele criterii esențiale care scot în evidență o anumită zodie: Racul. Este la fel de intelectual precum un Geamăn, dar are popularitatea Leului. Renumele lui nu se bazează pe respectul impus prin forță sau amenințare, ci prin compasiune nelimitată și favoruri gratuite, doar pentru că așa ... The post Aceasta este zodia perfectă: Racul appeared first on Yve.

Ce afectiuni poti preveni daca mergi pe jos zilnic?

7 obiceiuri nepotrivite care duc la aparitia gastritei si a ulcerului

Lucruri neasteptate care au mai multi microbi decat ati crede

Brangelina revine: Brad Pitt și Angelina Jolie „o iau de la capăt”

Brangelina revine: Brad Pitt și Angelina Jolie „o iau de la capăt”

Luna de luptă împotriva cancerului de piele: consultații gratuite și reduceri la dermatoscopie

Incidența cancerului de piele este în creștere, în ultimii ani, din cauza expunerii repetate la soare, fără protecție, a schimbărilor climatice și obiceiului bronzării la solar.

Zodiacul chinezesc saptamanal 4-10 Septembrie 2017

Șobolan Eşti în mijlocul unor intrigi pe care ar trebui să le rezolvi sau să le îndepărtezi. Dacă nu vei face asta, vor exploda, iar tu vei avea parte de critici. În weekend se recomandă să îți suni prietenii şi să vă adunaţi pentru a petrece momente relaxante. Până la urmă, aceasta era una dintre ... The post Zodiacul chinezesc saptamanal 4-10 Septembrie 2017 appeared first on Yve.

Coafuri pentru mirese cu părul lung 2017

Potrivit tendinţelor din 2014 puteţi purta orice stil de coafuri par lung pentru mirese in 2014, începând de la drept şi onduleuri. The post Coafuri pentru mirese cu părul lung 2017 appeared first on Yve.

Dulciuri, dupa reteta nutritionistului: Gustoase si cu mai putine calorii

Dulciurile facute in casa din ziua de astazi ingrasa aproape la fel ca dulciurile de cumparat si asta doar din cauza comoditatii noastre.

Mihai Morar, vacanță inedită, dar cu peripeții, cu autorulota prin Europa: «Panică...»

Secretele lui Vârlan pentru conserve gustoase

Ultimele 24 de ore din viata lui Elvis Presley (Video)

Imi plac foarte mult documentarele, mai ales cele bazate pe biografia unor oameni mari. De aceasta data va propun un documentar foarte interesant, despre ultimele 24 de ore din viata lui Elvis.

Serena Williams a nascut o fetita

Serena Williams a nascut, vineri, primul sau copil, o fetita.

Tratament din interior pentru exterior: vindecarea emoțională

Eşti o persoană emotivă? Îţi stăpâneşti emoţiile sau te laşi condusă de ele? Acestea sunt întrebările pe care ar trebui să ţi se pui în anumite momente din viaţă. Pe baza lor s-au făcut o mulţime de studii şi cercetări pentru a stabili ce anume îi determină pe indivizi să fie speriaţi, timizi, panicaţi în ... The post Tratament din interior pentru exterior: vindecarea emoțională appeared first on Yve.

Friptură de pui în stil marocan

Friptura de pui în stil marocan are un gust foarte bun și este sănătoasă, întrucât se prepară la grill. Friptura de pui în stil marocan este gata în circa 45 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Puteți consuma friptura simplă sau cu o garnitură de orez sau cușcuș, ori cu salată. ... The post Friptură de pui în stil marocan appeared first on Yve.

Inumanii, personaje pe care vrei să le urmezi în aventura lor

Inumanii, personaje pe care vrei să le urmezi în aventura lor

O poveste ieşită din comun: Rockeriţa care s-a retras în pădure și trăiește ca în Epoca de Piatră

Lynx Vilden a renunțat acum 25 de ani la viața obişnuită și s-a retras în munți, învățând să supraviețuiască în sălbăticie. Ea vânează, știe să aprindă focul și își face haine din pielea și blana animalelor.