Învaţă să te îmbraci cu stil

Pentru a învăţa cum să te îmbraci cu stil este nevoie să ţii cont doar de câteva lucruri mărunte pe care va trebui să le iei în calcul, asta în cazul în care vrei să dovedești rafinament şi eleganţă prin intermediul hainelor pe care le porţi. A învăţa să te îmbraci cu stil nu presupune ... The post Învaţă să te îmbraci cu stil appeared first on Yve.

Ce fel de femeie ești? Superstițioasă sau credincioasă?

Putem afirma, fără să avem vreun dubiu, că mersul la biserică nu mai este ce a fost odată. În cea mai mare parte, persoanele care merg la biserică sunt atrase de ritualurile păgâne și nu de adevărata religie. Puțini sunt cei care știu, cu adevărat, sensurile tuturor sărbătorilor, chiar dacă sunt mereu prezenți și se ... The post Ce fel de femeie ești? Superstițioasă sau credincioasă? appeared first on Yve.

Ce a făcut Monica Gabor, înainte să se întoarcă în America, de dragul lui Mr. Pink

Ce mare s-a făcut băieţelul Gabrielei Firea! A împlinit doi ani

Mădălina Ghenea arată incredibil la o lună de la naștere. S-a pozat în lenjerie intimă

Cum trebuie să asortăm dresurile

Pentru a învăţa cum trebuie să asortăm dresurile în aşa fel încât ţinuta creată să nu dea impresia uneia vulgare sau neîngrijite, va trebui să ţinem cont de câteva aspecte importante atunci când alegem un anumit model de ciorapi. Prin urmare, articolul prezent vine să facă puţină lumină în ceea ce priveşte partea estetică şi ... The post Cum trebuie să asortăm dresurile appeared first on Yve.

Trucuri grozave pentru buze frumoase și senzuale

Probabil, buzele reprezintă cea mai expresivă parte a feței. Pentru a reuși să ne facem buzele mai atractive, vom cumpăra mereu un număr exagerat de rujuri sau vom folosi tot felul de produse cosmetice în această privință. În continuare, vom prezenta cele mai utile sfaturi pentru a obține niște buze pline de farmec. Repară buzele ... The post Trucuri grozave pentru buze frumoase și senzuale appeared first on Yve.

A murit Mihai Coman de la Holograf. Dan Bittman: „Nu credeam că doare atât de tare“

Clăparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit, marţi seara, după o grea suferinţă.

Clăparul de la Holograf a luptat un an cu boala. Cum a aflat Mihai Coman că are cancer

De ce e important sa faci miscare zilnic

Scapa definitiv de ciuperca unghiei

Printul William si sotia sa cer despagubiri de 1,6 milioane de dolari pentru fotografiile topless cu Kate

Ducele si ducesa de Cambridge cer unor fotografi despagubiri de 1,6 milioane de dolari, dupa ce doua reviste franceze au publicat, imediat dupa casatoria celor doi, fotografii topless cu Kate Middleton la plaja.

Cum ar fi dacă pisicile ar merge la supermarket? Cea mai tare reclamă cu pisici

Reclama gândită de un lanţ de supermarketuri a devenit virală pe internet. Vrei să vezi ce s-ar întâmpla dacă pisicile ar merge la supermarket?

Cele mai leneşe pisici din lume. 20 de imagini care ne arată ce înseamnă relaxarea totală

Toată lumea ştie că pisicile cunosc cel mai bine ce înseamnă relaxarea. Ele au abilitatea de a se odihni oriunde, în orice moment şi aproape în orice poziţie.

Top 5 zodii care doresc să îşi înşele partenerii

Acest top al zodiilor care îşi doresc să înşele este cam un top al nativilor care chiar ajung să înşele. De ce? Spiritul aventuros, mutabil şi jucăuș este greu de ţinut în frâu, şi orice urmă de plictiseală îi face să meargă mai departe. Cu altcineva de mână sau cu tine de mână şi altcineva ... The post Top 5 zodii care doresc să îşi înşele partenerii appeared first on Yve.

EXCLUSIV! IMAGINI DE COLECŢIE! Cum îşi petrecea familia Ceauşescu vacanţele pe litoralul românesc

Până şi cei mai temuţi dictatori îşi doresc să se relaxeze. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Nicolae Ceauşescu, un tradiţionalist prin excepţie, care îşi petrecea mai toate vacanţele pe litoralul românesc. Citește mai departe...

HOROSCOP 1-7 MAI: Casandra anunţă turbulenţe la început de lună

HOROSCOP 1-7 MAI: O lună mixtă, în care influențele benefice se împletesc cu cele nocive. Venus a ieșit din retrogradare și și-a reluat mersul direct pe 15 aprilie, iar Mercur își reia și el mersul direct pe 3 mai 2017. Citește mai departe...

Reprezentanţii României la Eurovision, în drum spre Kiev. Cum va fi show-ul de pe scenă

Will și Kate au publicat o imagine cu Charlotte înainte de ziua ei. Cu cine ți se pare că seamănă?

Cum își menține Teo greutatea după ce a slăbit 63 kg

Teo Trandafir menționează fără nicio ezitare faptul că viața după o micșorare de stomac nu este deloc ușoară. Vedeta a decurs la această intervenție chirurgicală în urmă cu trei ani și a reușit să slăbească 63 de kilograme. “Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţa pun în ... The post Cum își menține Teo greutatea după ce a slăbit 63 kg appeared first on Yve.