Te-ai săturat de diete care nu au deloc rezultatele așteptate, dar care îți dau amețeli și te fac să te simți epuizată toată ziua? Nu ai nevoie nici de exerciții fizice interminabile, ci poți utiliza remedii simple pentru a-ți recontura abdomenul și a-ți subția talia.
Poate că apelezi la ceaiuri calde în zilele în care ești răcită sau dacă te doare capul, dar să știi că sunt utile și dacă încerci să slăbești. Descoperă ce variante trebuie să alegi.
Proteinele sunt foarte importante pentru alimentația noastră. Sunt prezentate ca fiind piatra de temelie a oricărei alimentații sănătoase, deoarece îi ajută pe oameni să se simtă sătui și să formeze mușchi.
Simplul gând de a combina anumite alimente ți se poate părea ciudat, dar vei rata niște delicii culinare. Află ce variante îți propun bucătarii pentru a te răsfăța cu noi opțiuni gustoase.
Îi poți implica și pe copii când mergeți împreună să faceți cumpărături la supermarket. Transformă totul într-o experiență distractivă pentru a le crea obiceiuri alimentare sănătoase fără să-i forțezi.
De fiecare dată când îți amintești de un preparat apetisant, care se topește în gură, te gândești la brânza mozarella? Este un sortiment foarte apreciat pentru textură și savoare, dar adesea blamat când vine vorba despre sănătate.
Nectarul de cocos este o opțiune nerafinată, cu un indice glicemic scăzut și o aromă cu totul specială. Află dacă merită să-l consumi și tu.
Credeai că sushi este sinonim cu o siluetă ideală și un meniu cu puține calorii? Evită greșelile care pot transforma o cină în stil japonez în centimetri în plus.
Dacă vrei să-ți reconturezi silueta și să arzi mai multe calorii trebuie să mizezi pe masa musculară. Află ce alimente delicioase cresc conținutul de proteine al meniului tău și te ajută să arăți așa cum ți-ai dorit mereu.
Cu siguranță majoritatea copiilor mănâncă suficient din punct de vedere cantitativ, având în vedere numărul în creștere de cazuri de obezitate infantilă, dar trebuie să analizezi ce nutrienți conțin preparatele consumate de cel mic.
Nu te mai stresa! Carnea roșie, ouăle, popcornul și restul de alimente blamate constant nu te vor face să trăiești mai puțin sau să te simți rău. Află ce beneficii îți aduc.
Femeile își fac multe griji atunci cand se îngrașă și urmează tot felul de diete stricte pentru a da jos kilogramele în plus.
Proprietățile unice pe care le are ceaiul de mușețel sunt cunoscute de mult timp. Mai jos, poți afla mai multe despre beneficiile și contraindicațiile ceaiului de mușețel.
Experții în nutriție sunt de părere că ar trebui să ai o limită orice ai mânca, chiar și atunci când alegi alimentele procesate foarte puțin, nu doar alimentele care conțin ingrediente pe care nici nu le poți pronunța.
Demența și boala Alzheimer apar, în general, mai târziu în viață. Dar cercetătorii spun că ceea ce faci în tinerețe, inclusiv activitățile precum cititul și grădinăritul, îți pot afecta riscul de a dezvolta aceste afecțiuni.
Știai că în Filipine se consumă toate părțile dintr-un pui?
Zahărul care face deserturile atât de bune este corelat cu boli cronice precum diabetul de tip 2 și cancerul, precum și creșterea în greutate.
Kombucha are o reputație foarte bună în lumea băuturilor. Pe măsură ce popularitatea acestui ceai fermentat a crescut, presupunerile privind beneficiile aduse sănătății s-au înmulțit, datorită îmbunătățirii digestiei, metabolismului, imunității, funcției hepatice, sănătății inimii și altora.
Dieta ketogenică este foarte populară, dar beneficiile ei nu sunt obținute în mod automat. Este nevoie de o planificare riguroasă a meselor și ocolirea principalelor lucruri care ți-ar putea sabota eforturile.
Gazele, balonarea, crampele, diareea sau constipația cauzate de sindromul de colon iritabil te pot face să reevaluezi preparatele consumate, dar cauza poate fi chiar în paharul tău. Descoperă ce ar trebui să bei și ce să ocolești de acum încolo.