Mic dejun de dietă: 5 perechi de alimente extrem de savuroase care te ajută să pierzi rapid în greutate

Știai că asocierea corectă a alimentelor te ajută să slăbești mai rapid și eficient?
Ei bine, nutritionistii spun ca aceste combinatii inteligente aduc un aport mai mare de substante nutritive in corp si induc instant senzatia de satietate.

Daca ti-ai propus sa slabesti si esti pe punctul de a-ti face lista de cumparaturi, ei bine, nu uita sa treci pe aceasta urmatoarele superalimente care, consumate impreuna, te ajuta sa dai jos cateva kilograme bune.

Aceste combinatii de alimente iti aduc un aport satisfacator de proteine, fibre si grasimi sanatoase si mai mult de atat, ele reusesc sa implineasca aportul caloric corespunzator, astfel incat sa te simti energica pe tot parcursul zilei.
Ceea ce nutrionistii puncteaza in privinta acestor asocieri este ca ele reusesc sa stimuleze la nivelul creierului senzatia de satietate, astfel incat tu sa nu cazi prada poftelor alimentare nesanatoase.

De asemenea, studiile releva ca persoanele care nu obisnuiesc sa manance la micul dejun tind sa slabeasca mai greu decat cele care consuma urmatoarele combinatii benefice de alimente. „Odata ce organismul este alimentat cu nutrimentii necesari, nu va mai fi starnit de poftele alimentare nesanatoase, precum cele cu nivel crescut de carbohidrati (fainoase si zahar)”, spun nutritionistii.

Somon & avocado


Avocado este renumit pentru continutul de grasimi sanatoase pe care il contine, dar stiai ca acesta este si o sursa excelenta de fibre? Mai mult de o jumatate de avocado contine 7 grame de fibre sau 25% din valoarea zilnica recomandata de nutrimenti benefici pentru toate procesele din organism. Studiile arata ca persoanele care mananca cel putin jumatate de avocado la micul dejun simt intr-o proportie de 40% mai multa satietate decat cei care nu consuma deloc avocado.
„Combinatia de avocado cu somon la micul dejun tine de foame in jur de trei ore. Somonul este un peste extrem de bogat in acizi grasi omega-3 si proteine ​​cu rol antiinflamator, asadar consuma-l cu incredere si cu ajutorul lui vei reusi sa slabesti rapid si totodata, sanatos”, spun nutritionistii, potrivit eatthis.com. Citește continuarea pe andreearaicu.ro



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod