Dieta Arianei Grande: ce mănâncă zilnic pentru un trup tonifiat și piele superbă

Evenimente, turnee, filmări, înregistrări la studio, lansări de produse beauty și... câte și mai câte!
Actrita si cantareaza americana de succes Ariana Grande performeaza pe marile scene internationale inca de la 15 ani, insa dincolo cariera ei solida si programul incarcat, artista se bazeaza pe un program bine organizat cu ajutorul caruia reuseste sa se mentina intr-o forma excelenta. Iata 5 obiceiuri sanatoase la care vedeta nu renunta niciodata.

Ariana Grande (29 ani) urmareste o dieta vegana inca din 2013. De atunci si pana in prezent, vedeta a reusit sa inteleaga care sunt alimentele care o fac sa se simta cel mai bine.
Pe langa alimentatia bogata in fructe si legume proaspete, Ariana Grande merge la sala si nu rateaza antrenamentele care ii ofera forta si o buna mobilitate. De asemenea, are grija sa nu exagereze cu miscarea pentru a evita accidentarile si suprasolicitarea.

Dieta cu ajutorul careia Selena Gomez se mentine in forma: ce mananca la micul dejun, pranz si cina

„Ariana iubeste miscarea, se vede asta pe corpul ei. E mereu plina de viata si ma inspira si pe mine ca stare de spirit. Asa ca si antrenamentele pe care i le creez sunt masura ei.
Facem bicicleta, alergari pe banda, fandari, exercitii la cabluri pentru diferite parti ale corpului. Pe Ariana o intereseaza cel mai mult cele care ii tonifica abdomenul si picioarele”, spune Harley Samuel Pasternak, celebrul antrenor canadian care lucreaza cu vedete precum: Megan Fox, Lady Gaga, John Mayer, Miley Cyrus, chiar si Jimmy Fallon, noteaza eatthis.com. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod