Cuba Libre, un cocktail cu aromă de Havana

Această băutură este una care a făcut istorie în anii '70-'80, însă a revenit la modă în anii 2000, sub denumirea de „Cola cu rom“. După cum îi spune şi denumirea, este un cocktail originar din Cuba şi se bea, de preferat, în zilele însorite.

Cum să înlocuieşti singură faianţa din baie, pas cu pas

Dacă faianţa din jurul vasului de toaletă este veche, fisurată sau de o culoare care nu se asortează cu noul vas de toaletă sau cu restul băii, vechile plăci de faianţă pot fi

Legume chinezeşti la tigaie, cu sos de stridii şi soia

Dacă ai chef de o reţetă exotică, aceasta e cea mai bună reţetă posibilă. Este foarte uşor de preparat, la o tigaie normală sau una de tip wok. Aromele orientale se îmbină perfect chiar dacă foloseşti legume şi verdeţuri autohtone, în locul celor chinezeşti.

Îngheţată răcoritoare pentru zile caniculare

Deoarece meteorologii au anunţat pentru acest weekend temeperaturi de peste 30 de grade, ne-am gândit să vă oferim o reţetă de îngheţată.

Salată cu ciuperci şi avocado

Încearcă o nouă reţetă care îi va impresiona pe cei dragi prin gust. În plus, îţi va lua doar 20 de minute s-o prepari. Poftă bună!

Ghiveci de legume de toamnă

A venit toamna, iar pieţele abundă în legume. Vinete, cartofi, dovlecei, morcovi, ardei şi alte legume sănătoase şi gustoase. Aşa că, de ce să nu profiţi de acest anotimp şi să-ţi prepari un ghiveci delicios.

Cum să decorezi cu sticle şi borcane vechi. 10 idei

Îţi aminteşti de "sticle goale cumpărăm?" Ei bine, acum se poate modifica în "cu sticle goale decorăm" şi în special cu cele vechi, cu forme interesate şi culori foarte frumoase. Sticlele

Risotto cu ciuperci şi parmezan

Când ai pofta de ceva cu adevărat delicios, încearcă această reţetă de risotto cu ciuperci, parmezan şi arpagic aromat. Simte-te ca într-un restaurant italian la tine acasă!

Gogoşi chinezeşti aromate şi uşor de preparat

Bucătăria chinezească este unică prin folosirea unor mirodenii deosebite, iar gogoşile fac parte din reţele clasice foarte uşor de preperat.Ingrediente:1 cană de făină2 linguriţe praf de copt1 linguriţă de sarejumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiujumătate de cană de apă călduţăulei de arahideMod de preparare:Făina se amestecă alături de praful de copt, de bicarbonatul de sodiu, de sare şi de apă.Se frământă coca, după care se împarte în bucăţele mici, cărora li se dă o formă rotundă.Se prăjeşte fiecare gogoaşă în ulei de arahide, până când devine aurie, apoi se servesc reci.

7 idei ca să refoloseşti lucrurile vechi

Cu siguranţă ai câteva lucruri care îţi aglomerează casa inutil şi probabil că vrei să scapi de ele rapid. Dar în loc să le arunci pur şi simplu, le poţi transforma într-un mod

Clatite irlandeze

Nimic mai bun pentru micul dejun! Le poti umple cu sirop de ciocolata sau cu inghetata.

Supă cremă de dovleac cu curry şi ghimbir

Dacă ai poftă de o supă cremoasă şi aromată nu uita că dovleacul este foarte hrănitor. Eva.ro te învaţă să prepari o supă rapidă care nu necesită foarte multe ingrediente şi va fi pe placul întregii familii.

Salată cu struguri şi vanilie

Vrei un desert delicios care să te ajute să-ţi impresionezi prietenii? Iată reţeta perfectă! Ai nevoie de doar 15 minute şi va fi gata. Poftă bună!

15 idei pentru un aranjament decorativ de toamnă

Cred că este prima dată în viaţa mea când mă bucur că a venit toamna. Trebuie să recunosc că nu îmi place anotimpul ăsta şi mereu mi-am dorit să treacă mai repede. Nu suport cerul

Paste cu avocado şi somon afumat

O alegere potrivită pentru masa de prânz sau cină sunt pastele cu avocado şi somon afumat. Eva.ro te învaţă o reţetă nouă şi diferită faţă de ceea ce ai gustat până acum.

Baclava gustoasă

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai dulci deserturi, baclavaua poate fi mâncată la orice oră din zi şi din noapte.

Bruschete cu roşii şi mozzarella

Un preparat ideal pentru zilele când nu ai prea mult timp de pierdut în bucătărie. Tot ce trebuie să faci este să aşezi ingredientele pe feliile de pâine şi să le pui la cuptor! Poftă bună!

Află secretele condimentelor

Condimentele dau persoanalitate unui preparat culinar şi reuşesc să-l pună în valoare dacă sunt corect folosite şi, mai ales, corect alese. Află cum să le păstrezi şi cum să le combini cât mai bine.

Somon picant cu ceapă caramelizată

Dacă iubeşti la nebunie mâncarea condimentată, atunci acest preparat este ideal pentru tine. Aromele picante de ardei iute, piper şi usturoi se combină perfect cu savoarea somonului, iar ceapa caramelizată vine să ofere şi mai multă plăcere pentru papilele gustative. Cu siguranţă merită să încerci!

Humus, cremă de năut

Năutul este o proteină vegetală, bogată în săruri minerale (magneziu, calciu, fier) şi în complexul de vitamine B. Scade colesterolul prin conţinutul de fibre şi împiedică acumularea de zahăr în sânge.