Iahnie de dovlecei

Suntem în plin sezonul dovleceilor, prin urmare este absolut obligatoriu sa prepari retete delicioase care ii au ca baza.

Decor: Măsuţa de toaletă, mobilierul care nu trebuie să lipsească din dormitor

Vrei un loc al tău, în care să te simţi răsfăţată şi în care feminitatea să fie elementul principal? Atunci ai nevoie cu siguranţă de o măsuţă de toaletă. Te ajută să te

Frittata cu dovlecei şi brânză de capră

Frittata este o alternativă la omleta simplă sau la tarta quiche. Eva.ro te învaţă o reţetă rapidă de frittata pe care o poţi consuma la micul dejun sau orice alt moment al zilei.

Escalop de curcan, o reţetă de zile mari

Carnea de curcan este una dintre cele mai sănătoase surse de proteine animale, având puţine grăsimi şi colesterol. Iată o reţetă delicioasă de escalop de curcan:

Samsung ECO Bubble are grijă de outfit-urile tale preferate

Vara ne plac culorile intense şi texturile fine. Fie că e vorba despre o rochie sau despre o cămașă, ne dorim ca acestea să-şi păstreze textura şi intensitate culorii cât mai mult timp.

Îngheţată de vişine

Dacă îţi plac vişinele şi eşti în căutare de reţete în care să te bucuri de gustul lor, îţi venim în ajutor. O reţetă de îngheţată de vişine care te va ajuta să te răcoreşti în zilele caniculare.Ingrediente200 ml. lapte 300 grame zahăr 4 ouă 800 ml. frişcă lichidă450-500 grame vişineesenţă vanilie (opţional)Mod de preparareSe pune la fiert laptele şi se separă ouăle. Gălbenuşurile se freacă spumă cu zahărul şi se adaugă în laptele fierbinte. Se amestecă continuu, până când face spumă deasupra. Se lasă la răcit. Între timp se bat albuşurile şi frişca; se pun apoi, împreună cu esenţele, în compoziţia de lapte. Se adaugă vişinele mărunţite şi se amestecă totul bine. Se dă la congelator şi după câteva ore se scoate şi se amestecă din nou cu o furculiţă pentru a sparge acele de gheaţă din compoziţie.

Salată de legume la grătar cu frunze proaspete de busuioc

Ai poftă de o salată diferită? Eva.ro îţi recomandă o salată răcoritoare de legume la grătar care merge de minune cu busuioc proaspăt şi brânză de capră.

Cum să faci un pateu de mazăre cu fulgi de ardei iute

Nu ai idee ce să mănânci la micul dejun ca să fie răcoritor? Descoperă cât de rapid poţi să-ţi faci un pateu de mazăre proaspătă care merge de minune cu pâine prăjită.

Salată de ton cu porumb şi roşii

Vara este anotimpul salatelor! Iar dacă vrei să prepari în numai câteva minute o salată delicioasă şi consistentă, încearcă varianta cu ton, porumb dulce şi roşii.

Decor: Cum să foloseşti nuanţele de albastru. 30 de idei care te vor inspira

Albastrul este una dintre cele mai relaxante şi odihnitoare culori pe care le poţi folosi pentru a-ţi decora locuinţa. Livingul şi dormitorul sunt principalele camere în care poţi folosi

Bruschete cu anşoa, cartofi şi ceapă verde

Dacă vrei altceva la micul dejun îţi propun aceste bruschete delicioase cu anşoa, cartofi şi multe verdeţuri pe care le găseşti acum peste tot în piaţă. Vezi cât de simplu se fac!

Salată de fructe cu smântână

Vara simţim nevoia de a consuma mai multe fructe decât în restul anului. Îţi recomandăm o reţetă delicioasă de salată de fructe pe care o vei adora. Poftă bună!Ingrediente150 de grame de smântână cu 30 % grăsimetrei linguri de miere esenţă de vanilietrei kiwidoua fructe de mangotrei bananenucă de cocos rasăo lămâieMod de preparareBate smântâna cu mixerul, amestecând cu o lingură de zahăr pudră. Adaugă puţină coajă de lămâie rasă. Pune spuma obţinută la frigider.Taie kiwi în patru, bananele în rondele, iar mango în felii. Pune fructele într-un castron, adaugă sucul de la jumătate de lămâie, amestecă şi dă-le la frigider.Amestecă mierea cu puţină apă, până rezultă un sirop, adaugă esenţa de vanilie. Pune amestecul pe foc până în momentul în care începe să clocotească. Dă deoparte şi adaugă sucul de la jumătate de lămâie. Dă siropul la rece.Cu câteva minute înainte să serveşti salata, răstoarnă siropul peste fructe. Pune în cupe spuma de smântănă, în mod egal. Deasupra aşază fructele amestecate şi siropul. Presară nucă de cocos şi serveşte.

Pulpe de pui cu ceapa rosie (reteta bavareza)

O mancare spectaculoasa, aromata, care poate fi felul principal la o cina speciala, pregatita de tine, acasa. Secretul este ca se face si usor si repede.

Rulouri de vinete cu mozzarella

Ţi-e poftă de ceva bun, dar nu vrei să stai prea mult în bucătărie? Încearcă un preparat delicios, cu vinete, mozzarella şi busuioc proaspăt.

Freemove. Primul fier de călcat puternic și fără cablu de la Tefal

Tefal face revoluție în ceea ce privește călcatul țesăturilor, lansând în premieră Freemove, primul fier de călcat puternic și fără cablu. Noul Freemove oferă libertate totală în mișcare, astfel încât călcatul devine confortabil și foarte simplu. Manevrabilitatea absolută asigură o nouă experiență de călcat!

Decor: Cum să aduci marea în casa ta. Foloseşte temele nautice

De fiecare dată când auzi un pescăruş te visezi la mare, pe plajă, cu un cocktail răcoros în mână? Este normal, se apropie vacanţa! Ca să te simţi şi la tine acasă ca pe plajă,

Sparanghel învelit în prosciuto şi mozzarella

Încearcă o reţetă specifică bucătăriei italiene, cu sparanghel, prosciuto şi mozzarela. În câteva minute obţii un preparat rafinat şi delicios.

Salată de ananas cu vanilie

Eşti îndrăgostită de gustul aromat al ananasului şi eşti mereu în căutare de reţete care să ţi-l aducă în farfurie? îţi venim în ajutor cu o nouă reţetă. Poftă bună!Ingredienteun ananas200 de grame de miere o păstaie de vanilieo lingură de zahăr brunsuc proaspăt de la o lămâieMod de prepararePune mierea într-un vas, adaugă 250 ml de apă şi lasă la fiert timp de 5 minute. Adaugă păstaia de vanilie tăiată în două pe lung. Curăţă ananasul, taie-l felii, iar feliile în triunghiuri. Pune ananasul în sirop şi lasa totul să fiarbă circa 20 minute la foc foarte mic. La final adaugă sucul de la jumătate de lămâie. Dă deoparte şi lasă să se răceasca, circa două-trei ore.Sucul de la cealaltă jumătate de lămâie pune-l într-o farfurie. Înmoaie în suc marginea cupelor în care serveşti salata, apoi inmoaie-le în zahăr brun, astfel încât să se formeze o margine tapetată cu zahăr. Aşază bucăţile de ananas, adaugă sirop şi decorează cu bucăţele din păstăile de vanilie şi frunze de mentă proaspată. Se serveşte rece.

Reţeta zilei: Paste cu mazăre, şuncă şi pătrunjel verde

Pastele merg de minune în combinaţii cu legume proaspete, carne slabă sau verdeţuri. Eva.ro îţi recomandă o reţetă simplă, rapidă de paste cu mazăre şi bacon.

Pateu de avocado cu ceapă roşie şi fulgi de ardei iute

Un pateu vegetal, sănătos şi uşor de preparat este cel de avocado. Conţine grăsimi sănătoase şi nutrienţi de care organismul tău are nevoie. Vezi cât de simplu îl poţi prepara!