Supă cu dovlecei şi roşii

Ai nevoie de noi idei de reţete pentru Postul Paştelui? Îţi venim în ajutor. Delicioasă şi simplă! Încearc-o!

Descoperă farmecul bucătăriei nordice în Săptămâna Scandinavă

Între 10 și 16 martie, în Săptămâna Scandinavă, la Lidl ai ocazia să experimentezi gustul bogat al bucătăriei nordice. De la preparatele pe bază de pește și până la deserturile copioase - toate îți vor dezvălui secretele culinare ale nordului.

Supă-cremă de roşii

În plin sezonul roşiilor, te poţi bucura de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi rece. În numai jumătate de oră obţii o supă perfectă!

Rosii umplute cu zmeura

Ca sa intelegi cat este de buna aceasta combinatie, trebuie sa o incerci. Are ceva din aerul simandicos al retetelor frantuzesti, dar greseala ii este iertata, pentru ca nu este foarte greu de preparat. Ingredientele sunt pentru patru portii.

Pas cu pas: Cum să faci o lampă suspendată cu abajur din cupe de hârtie

Realizează un abajur modern 3D în doar câteva minute, folosind un abajur sferic simplu din hârtie, cupe din hârtie cerată, utilizate în catering şi un pistol de lipit. Iată cum să-l faci,

Piure de urzici

A venit sezonul urzicilor şi este păcat să nu profiţi de moment. Pentru că sunt pline de vitamine şi minerale, sunt ideale în curele de detoxifiere. Iată unul dintre cele mai simple preparate pe bază de urzici:

Prăjitură cu migdale

O reţetă simplă şi delicioasă. Surprinde-i pe cei dragi!

Decor: Cum să foloseşti cuprul pentru o baie elegantă şi sofisticată

Cuprul este un metal în "trend", în special pentru amenajarea băilor. Iar lavoarul din cupru antichizat este pisa de rezistenţă şi elementul care îţi poate transforma complet baia. Cuprul

Cartofi cu dovlecei la cuptor

Îţi prezentăm o reţetă delicioasă, pe bază de cartofi şi dovlecei foarte tineri. Este ideală pentru cei care ţin post, dar şi pentru cei care ţin o cură de skăbire. Dacă vrei să elimini grăsimile în exces, poţi fierbe cartofii în coajă, în loc să îi prăjeşti.

Cif curață România de mesajele agresive care influențează negativ copiii

Cif, marcă a companiei Unilever, dă startul uneia dintre cele mai curajoase inițiative din țara noastră: curățarea străzilor din România de mesaje și însemne agresive, care pot influența într-un mod negativ buna dezvoltare a copiilor.

Salată de legume

Este un fel de mâncare foarte uşor de pregătit, ideal pentru o gustare la birou. Ingredientele sunt pentru două porţii. Salata se serveşte decorată cu brânza preferată, salată verde şi felii de roşii.

Decor: 60 de aranjamente florale pentru primăvară

Am intrat în sezonul florilor delicate, parfumate şi intens colorate, perfecte pentru aranjamente şi buchete care să transforme fiecare zi într-una mai frumoasă. Foto: minted.com Ai la

Pui cu lămâie

Se taie puiul în bucăţi. Se prăjesc bucăţile de pui în ulei încins, într-un vas cu capac, până se rumenesc bine. Se taie morcovul şi se prăjeşte separat în unt, până se înmoaie. Se prajesc ciupercile separat. Se amestecă usturoiul cu sucul de roşii şi cu uleiul.

Paste cu verdeţuri

Te-ai săturat de cărnuri, dulciuri, sosuri, combinaţii calorice bombă pentru organismul tău? Eşti obosită, nu mai ai energie să găteşti feluri alambicate şi pretenţioase? Tocmai te-au anunţat prietenii că vin la cină şi nu ai nimic în frigider? Nu-i nimic. Avem un preparat foarte uşor de făcut, delicios, perfect pentru tine şi pentru musafirii tăi. Pastele cu verdeţuri, un produs specific bucătărie italieneşti, ar fi alegerea perfectă.

Tortilla cu bacon

Vrei să faci rapid ceva de mâncare? Tortilla, o variantă mexicană de lipie în care pui exact ce vrei, este soluţia de urgenţă. Reţeta de mai jos este o simplă sugestie, pentru că, de fapt, poţi pune în lipia ta orice vrei şi ţi se pare apetisant!

Friptură de porc picantă

O friptură uşor de realizat, dar cu o savoare inedită. Poţi adăuga orice tip de legume doreşti, după gust.

The Macallan lansează o noua gamă, The Macallan 1824 Series

The Macallan a lansat o nouă gamă, The Macallan 1824 Series, o gamă la al cărei fundament stau două dintre cele mai importante caracteristici ale brandului: maturarea exclusivă în butoaie de sherry şi culoarea naturală, rezultată doar din interacțiunea distilatului cu lemnul de stejar.  Pentru că butoaiele folosite la maturare sunt cel mai important element în obținerea whisky-urilor de cea mai buna calitate, The Macallan cheltuie pe butoaie mai mult decât oricare altă distilerie. Aromele obținute prin maturare, variază în funcție de tipul lemnului și modul în care a fost fabricat acel butoi. Cele mai căutate sunt butoaiele de sherry (butoaie care au fost anterior folosite la păstrarea vinului de Jeres sau sherry).Maturate în cele mai bune butoaie de sherry, cele mai scumpe de altfel din industrie, whisky-urile din gama 1824 Series poartă amprenta The Macallan și caracteristicile definitorii care au făcut ca acest whisky să fie considerat unul dintre cele mai apreciate single malt-uri din lume.   Bob Dalgarno, The Macallan Whisky Maker, a creat trei sortimente pe care le-a diferențiat prin identificarea culorii naturale atinse pe parcursul procesului de maturare, proces ce are loc în diferite tipuri de butoaie. Aceste sortimente sunt: Amber, Sienna si Ruby. Numele reflecta culoarea whisky-urilor din gamă și totodată descriu conținutul natural de minerale.Prin aceasta abordare inovativă, diferențierea wiskyurilor are loc prin identificarea culorilor naturale extrase din butoaiele de sherry, de-a lungul anilor de maturare. Acest criteriu i-a oferit lui Bob Dalgarno șansa de a evalua o largă gamă de butoaie ce pot oferi o paletă mare de culori naturale. Butoaiele alese pentru această gamă oferă un nivel de gradație al culorii de la deschis până la întunecat și, în funcție de lemnul folosit la fabricarea acestora, pot da pe parcursul anilor de maturare arome diferite: de la note ușoare de citrice până la arome bogate de fructe uscate. Pentru whisky-uri de o culoare mai închisă și o aromă mai bogată, gama de butoaie optima pentru aceste caracteristici este mai rară.Regatul Unit a fost prima piață pe care a apărut exclusiv pentru 6 luni noua gamă, odată cu lansarea The Macallan Gold, sortiment destinat in exclusivitate acestei piete, în toamna lui 2012. În România gama The Macallan 1824 Series cu sortimentle Amber, Sienna si Ruby este disponibila începând cu ianuarie 2014.

Salam de Sibiu Reinert – o noua imagine la raft la inceput de 2014

La 7 ani de la producerea primului Salam de Sibiu in fabrica de la Feldioara (Brasov), REINERT le multumeste consumatorilor pentru increderea acordata an de an si lanseaza pe piata un nou ambalaj mai atractiv si mai rafinat pentru  Salamul de Sibiu.Procesul de transformare a fost unul complex, in care Reinert a investit resurse materiale si de timp pentru a se asigura ca noua imagine dezvoltata este una  moderna, atractiva, dar care reuseste sa pastreze, in acelasi timp, si elementele de identitate ale brandului cu care Reinert s-a facut remarcat in randul consumatorilor inca de la lansare.Prin noul ambalaj Reinert  a ales sa puna mai mult in valoare produsul, renuntand la punga coloranta predominant in albastru in favoarea uneia cu un design minimalist, delicat, ce lasa la vedere cat mai mult din produs.In procesul de rebranding eticheta a devenit elementul principal prin care s-a personalizat Salamul de Sibiu, astfel design-ul a fost adaptat pentru a sustine si evidentia cat mai bine elementele de identitate ale companiei (logo plasat in campul vizual, culoare predominanta: albastru), aducand in acelasi timp un plus de rafinament si modernism imaginii de raft a produsului.Observand dorinta consumatorului roman  de a fi cat mai informat in legatura cu produsele pe care le consuma, pe langa lista completa de ingrediente, pe noua eticheta a Salamului de Sibiu, Reinert a integrat si tabelul de valori nutritionale ce contine 8 valori raportate la consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 kJ/ 2.000 kcal).Noua imagine a Salamului de Sibiu este mai eleganta, mai rafinata, comunica mai bine si mai transparent cu consumatorii si este construita in stilul caracteristic al Grupului Reinert. Gustul desavarsit al Salamului de Sibiu Reinert este dat de ingredientele atent alese, de perioada de maturare lunga si de mucegaiul cu care este „înnobilat” salamul.  Ca si acum un veac, afumarea Salamului de Sibiu se face numai cu fum de lemn de esenta tare.Fie ca alegi sa pregatesti un mic dejun surpriza, un pranz pe fuga in pauza de la birou sau o cina speciala, salamul Reinert reprezinta gustul copilariei, transformand fiecare masa intr-un festin unic.

Bruschete cu tomate şi dovlecei

Delicioasă ca şi gustare sau, de ce nu, ca mic dejun, această reţetă este uşor de preparat şi nu necesită multe ingrediente.

Fursecuri fragede pentru toată familia

Te pregăteşti de musafiri şi nu ştii cu ce să-i serveşti. Este ziua soţului tău şi trebuie să ducă dulciuri la birou, iar tu eşti în pană de idei.