25 de idei uimitoare pentru curte și grădină pe care merită să le încerci

Oamenii pot fi extrem de creativi, iar în era rețelelor de socializare, ideile geniale se propagă rapid. Acest lucru este valabil și în ceea ce privește amenajarea curții și a grădinii.
Este suficient să cauți inspirație pentru viitorul tău proiect în curte și în mod sigur vei găsi zeci de idei uimitoare, care demonstrează că poți obține rezultate perfecte și fără să investești sau să muncești prea mult.

De exemplu, știai că îți poți face o alee folosind bucăți vechi de cărămidă? Nu doar că arată foarte bine, dar este mai puțin costisitor mai ales dacă deja cărămidă veche pe care nu o folosești.

Poți folosi cărămida și pentru a delimita straturile de flori de gazon sau restul curții, astfel încât să arate excelent, dar și să-ți protejezi plantele.

Și mobilierul de grădină poate fi obținut cu ajutorul improvizațiilor ingenioase.
Poți să-ți faci o măsuță de cafea dintr-o găleată metalică pe care o acoperi cu un blat interesant. În găleată poți pune gheață și poți să păstrezi astfel băuturile reci la îndemână.

Există o mulțime de alte idei interesante, care te așteptă să le pui în practică. Descoperă 25 de exemple prezentate de brightside.me.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod