40 de aranjamente pentru toamnă care îți fac casa mai frumoasă

Dacă te întristezi pentru că a trecut vara, trebuie să recunoști că și toamna are farmecul său.
Acest anotimp al melancoliei are în mod sigur mai puțini fani decât însorita vară. Cu toate acestea, ne putem bucura de părțile sale pozitive, precum abundența de fructe și legume delicioase sau culorile minunate ale frunzelor care creează peisaje de o frumusețe uimitoare.

Aranjamentele și decorațiunile sunt o modalitate simplă de a celebra toamna și de a te bucura de micile sale plăceri. Bineînțeles, din aceste aranjamente nu pot lipsi elementele specifice anotimpului.

Decorează folosind frunze frumos colorate în tonuri de galben, roșu, ruginiu, dovlecii albi sau cei oranj, ghinde, nuci, ramuri și fructe. 

De asemenea, florile care anunță sosirea toamnei sunt excelente pentru a obține un aranjament interesant.
Acestea sunt crizantemele, cunoscute popular sub denumirea de tufănele. Formează tufe perfect rotunde, acoperite integral cu flori în nuanțe care variază de la alb, galben, portocolaiu, roz, roșu, grena, mov, albastru.

Descoperă 40 de idei de aranjamente care îți vor face toamna mai frumoasă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod