9 idei interesante pentru a decora holul de la intrare

Doar pentru că holul nu este o cameră în adevăratul sens al cuvântului nu înseamnă că ar trebui să-l neglijezi.

Cum să faci prosoapele de bucătărie la fel de utile ca și blenderul?

Poate ți se pare că nu au decât un rol minor în bucătărie, dar poți transforma rapid modul în care utilizezi prosoapele de bucătărie pentru a le evidenția întrebuințările multiple.

Lecția de sustenabilitate: cum să consumi mai puțină apă

Poate părea greu, dar chiar este posibil să consumi mai puțină apă la domiciliu. Fie că ești în bucătărie, în baie sau în grădină, există trucuri de conservare a apei. Iată despre ce este vorba!

Cum poți scoate petele de cafea sau ceai de pe haine

Ai vărsat cafea sau ceai pe hainele tale? Mai jos poți regăsi câteva trucuri care te ajută să scoți petele de cafea sau ceai. Iată despre ce este vorba și de ce nu ar trebui să îți mai faci griji când pătezi hainele!

Cum să elimini energia negativa din casa ta

Ți s-a întâmplat să intri într-o încăpere și să simți o energie negativă și o stare apăsătoare pe care nu o poți defini? Este o senzație destul de des întâlnită.

Estetica W Collection este povestea momentelor atemporale dedicate unei adevărate pasiuni ce devine o creație artistică delicioasă

Whirlpool înțelege importanța meșteșugului și a detaliilor exacte. Designul fără sfârșit al W Collection completează fiecare stil de bucătărie, în timp ce aparatele sunt perfect coordonate pentru a crea o privire care captează atenția.

Trucuri de decor pentru ca locuința ta să fie mai călduroasă

Câteodată pur și simplu nu este posibil să izolezi pereții, podelele sau tavanul pentru a împiedica pătrunderea aerului rece în casa ta.

De ce nu ai chef să gătești?

Nu e vorba de lene sau plictiseală. Uneori cu totul alte motive te împiedică să gătești.

Decor: 5 greșeli care fac o cameră să pară mai mică

Există moduri simple în care poți face o cameră mică să pară spațioasă.

Cum să amenajezi un living mic. 10 trucuri care îl fac să pară spațios

Doar pentru că ai un living mic nu înseamnă că trebuie să arate înghesuit și să aibă un decor plictisitor.

5 moduri simple în care să redecorezi un apartament închiriat

Te-ai mutat într-un nou apartament, dar pentru că stai cu chirie, nu ești dispusă să investești prea mult în amenajare și decor. Cu toate acestea, vrei ca locuința ta să fie frumoasă și să te reprezinte.

Cum să cureți corect pernele

Din moment ce îți pui capul pe ea în fiecare noapte, în mod sigur vrei ca perna ta să fie curată. Află cum să speli și să dezinfectezi pernele

15 dulapuri deschise, ideale pentru casa ta

Pentru orice femeie, un spaţiu în plus pentru haine, pantofi şi accesorii e bine venit întotdeauna!

10 trucuri de curăţenie care te vor ajuta să ai o casă impecabilă

Atunci când auzim de curăţenie profesională, ne imaginăm oameni care folosesc soluţii incredibile ce transformă casa ca prin magie.

Cum să cureți frigiderul

Frigiderul curat și organizat este punctul de plecare pentru un meniu echilibrat și sănătos. Află cum să cureți frigiderul rapid.

7 trucuri de design care îți fac casa mai frumoasă

Cu toții ne dorim să locuim într-un spațiu frumos, elegant, de care să fim mândri. Dar cum reușești să-l obții? Ce reguli ar trebui să urmezi pentru ca locuința ta să arate precum în revistele de design interior?

Cum să-ți organizezi frigiderul

Alimentele nu trebuie așezate la întâmplare pe rafturi. Descoperă cum să-ți organizezi frigiderul pentru a avea totul la îndemână.

Ziua in care m-am indragostit de ea

Recent m-am indragostit. Si am facut-o atat pentru exterior, cat si pentru interior. Cat despre ce ascunde in suflet… nici nu mai vorbesc! Intre mine si Mazda CX-3, intrucat despre ea vorbesc (credeati ca despre un barbat?), a fost dragoste la prima vedere! Daca un barbat nu se uita atat de mult la linia de design, ci mai intai la specificatiile tehnice, pentru mine conteaza cum arata. Imi place ca masina in care merg sa fie una frumoasa! Pai? Nu era vorba aceea din popor ca ce e frumos si lui...

Cum să faci cel mai bun sos de hrean cu mere la borcan

Acest sos de hrean cu mere este perfect atât pentru mâncărurile calde, cât și pentru preparatele reci. Este un sos ușor de preparat, aromat și perfect în combinație cu șunca și alte mezeluri care îți plac.

10 moduri interesante în care să amenajezi o garsonieră

Pentru că locuința ta este mică nu înseamnă că trebuie să arate precum o cameră de cămin înghesuită. Descoperă câteva moduri inedite de a-ți amenaja și decora garsoniera.