Cum să faci economie la condimente: 5 soluții

Dacă îți place să combini diferite condimente pentru a obține un gust complex probabil știi deja că pot fi destul de scumpe. Află cum le poți utiliza mai eficient și ce măsuri poți lua pentru a-ți reduce cheltuielile.

Ce plante să alegi pentru fiecare cameră

Plantele de interior au capacitatea de a-ți face locuința mai frumoasă, dar în același timp probabil ți se pare foarte dificil să alegi speciile care arată cel mai bine și care rezistă în timp, fără să necesite o îngrijire elaborată.

Totul despre ghiocei - Când, cum și unde să-i plantezi

Ghioceii sunt plantați atât în zone cu ierni moderate, cât și în zone cu ierni grele, dar trebuie să ții de cont de faptul că aceștia nu preferă iernile calde.

Trucuri ecologice pentru baia ta

Toată lumea folosește baia, dar câți oameni cunosc cel puțin 1-2 trucuri ecologice? Folosim baia pentru dușuri, pentru a ne spăla pe dinți, pentru a merge la toaletă. O folosim, de asemenea, pentru a ne machia, pentru a ne aranja părul și pentru a ne bărbieri.

Alimente care pot fi depozitate în siguranță iarna

Iarna este un anotimp pe care îl asociezi cu lipsa de alimente proaspete. Temperaturile scăzute au înghețat pământul, iar legumele nu pot supraviețui acestor condiții.

Decor. 30 de idei pentru un living frumos și confortabil

În zilele reci de iarnă, când petreci mai mult timp în casă, probabil începi să descoperi că sunt unele modificări pe care ai vrea să le faci în locuința ta.

4 obiceiuri esențiale pentru sănătatea familiei tale

Nu este mereu simplu să imprimi un stil de viață sănătos familiei tale, dar este foarte important să te preocupe alimentația pentru a preveni îmbolnăvirile sau simptomele alergice.

Cum să faci oțet de mere acasă

Dacă arunci coaja de la mere atunci când faci un sos sau o plăcintă cu mere, ar trebui să o păstrezi data viitoare. Probabil că te întrebi de ce. Ei bine, o poți folosi pentru a face oțet de mere acasă.

10 utilizări inedite pentru untul de arahide

Te-ai gândit că ai putea folosi untul de arahide și pentru altceva în afară de sandvișuri? Data viitoare când mergi la cumpărături alege un borcan mai mare pentru că vei fi surprinsă cât de des vei avea nevoie de el.

Cum să-ți organizezi bucătăria folosind borcane din sticlă. 30 de idei

Nu ai nevoie de investiții majore ca să fii organizat. Uneori, chiar și cele mai banale și ieftine lucruri te pot ajuta.

25 de invenții geniale pentru locuințele mici

Designerii cu adevărat creativi reușesc să dea o nouă formă și utilitate celor mai banale piese de mobilier.

Ce trebuie să știi despre crabi atunci când îi gătești

Crabii sunt un preparat popular în restaurante și în bucătăriile din întreaga lume. Contrar a ceea ce se crede, la fel ca homarul, crabii nu sunt greu de gătit.

Mașini de spălat vase: tipuri, categorii, diferențe

Mașinile de spălat vase sunt electrocasnicele care au cunoscut cea mai mare creștere în opțiunile de cumpărare ale românilor în ultimii ani. Motivul? În primul rând, pentru că o mașină de spălat vase poate aduce mai multe beneficii, printre care reducerea timpului petrecut în bucătărie, dar și economia de apă și de detergent de vase.

Omul modern n-ar fi devenit realitate fără invenția aragazului

Oamenii de știință spun că evoluția omului a început în momentul descoperirii focului. Capabil să gătească vânatul, strămoșul nostru n-a mai avut nevoie de un maxilar pronunțat, iar sistemul său digestiv n-a mai fost atât de solicitat.

Expunerea la lumina naturală îți poate îmbunătăți starea de spirit

Vremea este posomorâtă și mulți dintre noi se resimt financiar după perioada sărbătorilor de iarnă. Nu e de mirare că ne simțim puțin mai apatici.

4 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre bani

Vestea bună este că diferența dintre salariile femeilor și cele ale bărbaților începe să scadă. De exemplu, în Marea Britanie diferența este de 8,6 procente.

10 utilizări surprinzătoare pentru uleiul de măsline

Credeai că uleiul de măsline este rezervat pentru salate sau sosuri? Are multe alte utilizări, care te vor ajuta să economisești timp și să fii mai relaxat.

Cum să îţi decorezi baia: 20 de idei din care să te inspiri

Chiuveta este o parte foarte importantă a băii, atât pentru utilitatea ei, cât şi pentru stilul şi pata de culoare pe care le oferă.

7 plante care atrag energia pozitivă în casa ta

Mulţi experţi consideră că anumite plante atrag energia pozitivă, reduc stresul şi asigură un sentiment de bunăstare şi armonie.

De ce nu ar trebui să stai încălțat în casă

În multe dintre familiile americane, oamenii stau încălțați în casă. Diminețile și le petrec în cele mai multe situații în șosete, dar odată ce se încalță cu pantofii sau adidașii pentru exterior, aceste încălțări rămân până seara în picioare.