Decoratiuni naturale pentru o toamna festiva

Decorarea locuintei pentru toamna nu este un lucru atat de dificil pe cat pare la prima vedere. In loc sa investesti sume considerabile in obiectele necesare pentru realizarea unor accesorii...

Un aranjament central cu parfum de toamna

Toamna ne-a "aplicat" deja tratamentul corespunzator - ploaie, vant si vreme urata. In ciuda acestui lucru, zilele frumoase nu sunt chiar de domeniul trecutului, astfel...

Cum decorez un apartament inchiriat?

Traiul intr-un apartament inchiriat este, din pacate, optiunea foarte multor persoane, in principal din cauza imposibilitatii sau dificultatii financiare de a achizitiona o locuinta proprie.

Camera copilului, decorata dupa reguli Feng Shui

Principiile Feng Shui sunt folosite tot mai mult in designul interior. In plus, parintii adopta acest sistem chinezesc de aranjare a elementelor de mobilier si a obiectelor decorative chiar si in camera bebelusului.

7 secrete in alegerea lampii perfecte

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca o lampa este cel mai important element in decorarea unei camere. Este elementul care adauga o nota speciala casei tale.

Cum decorez dormitorul adolescentului?

Este evident ca fiecare dintre noi ne dorim un spatiu in care sa ne simtim in largul nostru si in care intimitatea sa ne fie respectata. Acelasi lucru isi doreste si copilul tau, ajuns acum la varsta adolescentei.

Un living room generos, amenajat cochet

In zilele noastre, tendinta in ceea ce priveste designul interior este aceea de a pune foarte mult accent pe camerele cu tavan boltit si spatiu cat mai generos. O astfel de incapere are...

Cum ne amenajam bucataria?

Atunci cand construim o casa sau renovam un apartament, ne gandim ca foarte mult timp il petrecem in bucatarie, de voie sau de nevoie! Cum ar trebui sa arate bucataria noastra?

Un birou curat si vesel, dupa concediu

Cel putin calendaristic, vara se apropie de sfarsit. Deja tanjesti dupa zilele libere, dupa concediu, dupa momentele de rasfat, in care puteai face tot ce vroiai... Cu toate acestea...

Aerul conditionat si amplasarea lui

Este vara, stim cu totii, am auzit de canicula, incalzire globala, deci ce facem? Cumparam aer conditionat sau nu? Unde amplasam aerul conditionat?

Perdelele iti transforma locuinta

Peretii goi sau ferestrele neacoperite pot da senzatia de spatiu mai generos, insa perdelele si draperiile sunt cele care fac diferenta intre un spatiu locuit, intim si unul rece, neprimitor.

Obiectele care nu iti (mai) plac, iti pot decora locuinta

Fiecare dintre noi are in locuinta obiecte pe care a ajuns sa le urasca... Fie ca acestea s-au integrat in designul interior la un moment dat, dar nu mai corespund standardelor tale actuale...

Casa - confortabila doar pentru tineri?

Suntem in plin avant, putere, suntem tineri, vrem sa ne construim o casa. Apelam la arhitect, ne facem un plan cam cum am vrea sa fie casa, ne raportam la noi...

Curatenia gandita in afara limitelor

Desi vara este un sezon dedicat, de regula, relaxarii si concediilor, multe dintre noi prefera ca in aceste luni sa se achite de "restantele" aparute in materie de curatenia casei.

Cum alegem mobilierul pentru piscina

Cand spunem piscina, de obicei intelegem balaceala in conditii speciale... Hai sa incercam sa schitam ce obiecte ar trebui sa se regaseasca pe langa o piscina, astfel incat...

Rasfat si servicii de spa la tine acasa

Cele mai multe dintre noi preferam relaxarea si momentele linistite pe care ni le ofera o baie fierbinte. Aceasta este una dintre modalitatile perfecte de a ne detasa de clipele stresante din timpul zilei.

Curatenia in concediu

Este vara, este cald si, in sfarsit, ai concediu... Vrei sa evadezi din oras macar cateva zile, iar casa iti va fi nelocuita pentru o vreme. Cel mai mare dusman al casei este praful.

Curatenie... in cateva minute!

Esti mereu foarte ocupata, astfel incat curatenia cade, adeseori, pe ultimul plan. Ajungi acasa prea tarziu pentru a mai avea timp de dat cu aspiratorul.

Casa ta, biroul ideal!

Flexibilitate, autonomie si libertate - acestea sunt beneficiile de care te poti bucura lucrand de acasa. Desi multe persoane nu vad ca fiind o alegere buna transformarea...

Curatenia intr-o casa mare

Notiunea de curatenie implica multe variabile. Daca vei cauta pe internet, vei gasi tot felul de curatenii: curatenia dupa constructor, curatenia generala, de primavara, de sarbatori, de intretinere.