Spumă de portocale şi iaurt


Este o combinaţie exotică, dar extrem de uşor de preparat, ideală pentru zilele caniculare, în care îţi este poftă de ceva delicios şi răcoritor.
Este o combinaţie exotică, dar extrem de uşor de preparat, ideală pentru zilele caniculare, în care îţi este poftă de ceva delicios şi răcoritor.

Ingrediente:

100 ml suc de portocale (il obtii din doua portocale), coaja de la o portocala, 6 borcane iaurt gras cu minim 4% grasime, 3 linguri zahar brun, un plic de gelatina, un varf de cutit de sare.

Preparare:


1. Amesteca cu mixerul iaurtul cu zaharul, pana devine o spuma (destul de lichida).
Adauga coaja de portocala si un praf de sare si amesteca. Da la rece.
2. Desfa in doua linguri de apa calda plicul de gelatina. Lasa-o sa se topeasca. Adauga sucul de portocala si amesteca. Adauga spuma de iaurt peste gelatina si sucul de portocala. Amestecul va fi aproape lichid. 
3. Pune in pahare sau cani (6-8 portii), presara cateva cristele de zahar brun deasupra si putina coaja de portocala. Da la rece doua ore.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod