Fashion în bucătărie!

Fiindcă de ceva vreme e tot mai greu să îmbini utilul cu plăcutul, să te încradrezi în buget, să ai timp pentru treburile casei și pentru tine, am făcut un mic research și am încercat să aflăm cam ce ne-ar ajuta în acest demers.
Fiindcă de ceva vreme e tot mai greu să îmbini utilul cu plăcutul, să te încradrezi în buget, să ai timp pentru treburile casei și pentru tine, am făcut un mic research și am încercat să aflăm cam ce ne-ar ajuta în acest demers.

În căutarea noastră am dat peste un brand de electrocasnice mici: Russell Hobbs. Trebuie să vă destăinuim că la început nu știam prea mare lucru, așa că am căutat și mai mult.

Brandul este originar din Marea Britanie și este foarte cunoscut pentru produsele sale, dar mai ales pentru designul deosebit.
Care, să recunoaștem, ne-a fermecat și pe noi.

Adică, am găsit cam ce ne doream: niște produse frumoase pentru bucătăria noastră, vesele și colorate, cu care să gătim cu drag și la care să ne fie drag să ne uităm.

În plus, sunt accesibile ca preț, comparativ cu restul produselor de pe piață.

Dar să vă spunem pe ce am pus noi ochii mai exact. Mai întâi, pe gama Desire. Pentru că, e clar, avem o dorință teribilă. De a cumpăra! Ne-a plăcut mai întâi combinația roșu cu negru și finisajele impecabile.


Apoi am văzut că e o colecție complexă, cu nouă produse: blender, cafetieră, robot, mixer, blender vertical, mini tocător, fierbător, blender 3 în 1 și toaster.

Deja ne vedeam cu un smoothie aromat în față, din fructe de sezon sau savurând o supă cremă de legume la un prânz. Pentru că e foarte ușor să le faci, apăsând un singur buton al blenderului. De preferat sâmbăta, în ziua noastră de gătit, când am terminat totul mai repede, cu ajutorul unui robot rapid, care toacă toate legumele în doar câteva minute.


N-am rămas indiferente nici la colecția Allure, cu prețuri puțin mai mari de data aceasta, însă cu un aspect foarte profi. Cu instrumentele de „chef”, cum ne place să spunem. Cu design cu linii simple, pe argintiu și cu logo ștanțat, mai potrivite pentru o bucătărie mai serioasă, bine pusă la punct.

Pe wish-list-ul nostru a intrat automat blenderul gamei, o mică „fiară” cu 12 trepte de viteză. Ah, și să nu uităm de detalii, care sunt cromate și îi dau un aer chiar mai serios.


Și dacă noi nu v-am convins de toate calitățile, cel mai bine o să vă lămurească fotografiile: o colecție Jewels, cu nuanțe de rubin și safir pentru o bucătorie glam, colecția Cottage Floral pentru o bucătărie jucăușă sau colecția Jungle Green, pentru o bucătărie veselă.

Voi ce alegeți?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod