Îngheţată de pepene galben


Vrei un desert răcoritor şi în acelaşi timp natural? Îţi prezentăm o reţetă de îngheţată uşor de preparat şi delicioasă. Poftă bună!
Vrei un desert răcoritor şi în acelaşi timp natural? Îţi prezentăm o reţetă de îngheţată uşor de preparat şi delicioasă. Poftă bună!

Ingrediente
500 grame pepene galben
3 galbenuşuri de ou
150 grame de zahăr
200 grame de smântână
3 plicuri de zahăr vanilat
jumătate de plic de gelatină

Mod de preparare
Se dă miezul de pepene prin blender pentru a obţine un pireu gros. Pireul se amestecă cu 50 grame de zahăr. Separat, se freacă gălbenuşurile cu restul de zahăr. Se adaugă smântâna şi se omogenizează bine cu mixerul, apoi se toarnă peste pireul de pepene galben. Se amestecă uşor cu o spatulă de lemn sau o lingură şi se adaugă şi gelatina diluată. La final, compoziţia va merge la congelator pentru 4 ore.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod