Cum să folosești cristalele vindecătoare în casa ta

În mod sigur ai auzit de puterea vindecătoare a cristalelor și pietrelor semiprețioase. Aceste minerale naturale de o frumusețe uluitoare au devenit extrem de populare.
În afara faptului că folosirea cristalelor pentru decorul locuinței este un adevărat trend, există credința conform căreia cristalele au capacitatea de a aduce armonia și fericirea în viețile noastre. 

Cristalele reprezintă o modalitate de a ne conecta cu natura. La fel ca și plantele, acestea sunt elemente complet naturale pe care le putem aduce în locuințele noastre și care ne oferă o stare de bine. Dar în funcție de proprietățile lor, cristalele trebuie plasate în anumite camere din locuința ta pentru a beneficia cât mai mult de efectele lor pozitive.

Deși nu există studii științifice care să demonstreze capacitatea vindecătoare a cristalelor, cele mai multe persoane care le folosesc sunt de părere că acestea au cu adevărat efecte benefice.
Fie că este efectul placebo sau nu, merită să încerci terapia cu cristale vindecătoare. Iată cum să folosești cristalele vindecătoare, în funcție de energia diferită a fiecăruia dintre ele:

Lapis lazuli

Lapis lazuli are capacitatea de a îmbunătăți comunicarea și transmiterea ideilor. Este o piatră care te ajută să comunici eficient și deschis cu ceilalți, de aceea ar trebui să o păstrezi în living.



Ametist

Acest cristal elimină neliniștea, grijile și te ajută să fii mulțumit de tine și de viața ta. Pune-l pe birou pentru a elimina stresul. De asemenea, îndepărtează energiile negative și te ajută să te conectezi cu latura ta spirituală. 



Cuarț transparent

Cunoscut ca un cristal vindecător, cuarțul transparent este în același timp puternic și versatil. Absoarbe și amplifică intențiile pozitive și poate fi folosit pentru vindecare, dar și pentru canalizarea dorințelor. 



Cuarț roz

Cuarțul roz simbolizează iubirea și armonia. Poate fi folosit pentru a atrage iubirea sau pentru a elimina dificultățile dintr-o relație.
Puterea lui vindecătoare te încurajează să-ți deschizi inima, să fii mai pasională și mai sinceră în viața amoroasă. Pune un cuarț roz în dormitor, pentru a beneficia de efectele sale pozitive. 



Citrin

Nuanțele galbene intense ale citrinului oglindesc căldura și luminozitatea soarelui. Energia citrinului este optimistă, creatoare și aduce prosperitate. Pune-l în camera în care lucrezi sau pe birou pentru a-ți oferi un plus de încredere. Citrinul te ajută să-ți transformi visurile în realitate.



Turmalină neagră

Este cel mai puternic cristal pentru protecție. Turmalina neagră absoarbe energiile negative și le transformă în energii pozitive, așa cum plantele absorb dioxid de carbon și eliberează oxigen.
Pune o turmalină neagră în holul de intrare în locuința ta, pentru a preveni pătrunderea energiilor negative. 



Carneol

Carneolul este un cristal care aduce noroc, succes, prosperitate și bucurie de viață. Oferă o stare de bine și te ajută să treci mai ușor peste problemele cu care te confrunți. Este un cristal deosebit de benefic pentru cei care se simt lipsiți de energie și motivație. Păstrează o piatră de carneol în orice cameră, cu excepția dormitorului.



Jad

Jadul este un cristal care aduce echilibrul și înțelepciunea. Este ideal pentru persoanele care se simt neliniștite, care simt că nu își găsesc scopul sau țelul în viață. Oferă claritate mintală, echilibru emoțional și îndepărtează temerile nejustificate.
Te ajută să ai un somn odihnitor și profund, eliminând coșmarurile, de aceea ar trebui să ții un cristal de jad în dormitor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod