Cu ce culori să te îmbraci ca să-i trezeşti pofta nebună de tine

Sexualitatea umană, mai complexă decât multe alte procese cognitive, include factori de atracţie complecşi, pe care încercăm adesea să-i simplificăm pentru a-i putea utiliza la maximum.

4 lucruri fascinante despre sărut

Sărutul este, fără doar şi poate, un semn al iubirii şi transmite non-verbal mesaje de dragoste. Sheril Kirshenbaum, autoarea cărţii „Ştiinţa sărutului“, a realizat un top al celor

Sex: 10 greşeli enervante pe care o femeie le face în pat. Evită-le!

Fie că te bazezi excesiv pe sfaturi sexuale neverificate sau pur şi simplu nu ai suficientă experienţă, poţi să cazi în capcana unor greşeli enervante pe care o femeie le face în pat. Află dacă faci una dintre greşelile cele mai neplăcute pentru bărbaţi în timpul sexului.

5 trucuri eficiente ca să-i scoţi fosta iubită din cap

Când partenerul tău încă mai ţine la fosta iubită şi simţi că acest lucru îţi poate afecta relaţia, ai la îndemână câţiva paşi simpli pentru a-l face să treacă mai repede peste sentimentele reziduale.

Sex: 5 lucruri pe care bărbaţii le adoră la sânii tăi. Vezi care sunt!

Probabil prima parte a corpului la care se uită bărbaţii atunci când se intersectează cu o femeie sunt sânii. Această parte a corpului îi fascinează pe masculi şi nu trebuie să fie neapărat obsedaţi sexual pentru a se uita în decolteul tău.

Secretul căsniciei perfecte

O căsnicie perfectă este visul oricărei femei, însă nu foarte multe au parte de aşa ceva. Cercetătorii americani au realizat un studiu în urma căruia au ajuns la concluzia că secretul

Top 3 beneficii ale masturbării reciproce. Vezi care sunt!

Foarte multe cupluri privesc masturbarea ca pe un lucru rău, însă sexologii afirmă că a-ţi masturba partenerul este o modalitate foarte plăcută de a-l aduce la extaz. Chiar dacă te simţi

Sex: 5 motive pentru care iubitul tău refuză să facă dragoste cu tine

Bărbaţii visează, în general, la maşini şi femei, dar cu toate că la începutul relaţiei doresc să facă tot mai mult sex, cu timpul apetitul lor sexual scade.

5 efecte negative ale sexului de împăcare. Vezi care sunt acestea!

Aproape toate cuplurile afirmă că sexul de împăcare este cel mai plăcut şi că reprezintă o activitate benefică pentru cuplu, dar specialiştii din Statele Unite au arătat că această teorie este una falsă.

Reţeta succesului unei relaţii de durată

Visăm toate să ne găsim jumătatea şi sperăm să avem parte de o relaţie cât mai frumoasă şi mai lungă. Dar oare câte dintre noi avem parte de aşa ceva? Cercetătorii americani au

Sex: 6 situaţii în care e bine să simulezi orgasmul ca să-ţi salvezi relaţia

Simularea orgasmului rămâne o practică folosită de multe femei, în ciuda avertismentelor cu privire la problemele emoţionale pe care le poate cauza această mică înşelăciune în timp. Un orgasm simulat închide uneori căi de comunicare importante şi creează un precedent pentru minciuni tot mai mari, ce ascund problemele în cuplu, în loc să le scoată la lumină.

Care este cel mai bun sex şi câte minute durează o partidă ideală de amor?

Majoritatea persoanelor se gândesc că o partidă ideală de sex este una care durează cât mai mult şi se termină atunci când ambii parteneri termină în acelaşi timp. Sexologii din

Sex: Ce face femeia ideală în pat, în viziunea unui bărbat. Descoperă secretele!

Cele mai multe femei ştiu în mare ceea ce-şi doreşte partenerul în dormitor, dar nu sunt dispuse să-i facă pe plac întotdeauna. Vrei să-l satisfaci la maxim cu o noapte fierbinte după care să te declare partenera perfectă? Iată 8 lucruri pe care le face femeia ideală în pat, în viziunea unui bărbat.

Sex: Când te agaţă un bărbat, cum îţi dai seama că este însurat

Bărbaţii căsătoriţi sunt de multe ori prădători pricepuţi în baruri şi cluburi. Vor fie o noapte de sex, fie o amantă fără pretenţii. Dacă nu vrei să-ţi pierzi timpul cu ei, ai la îndemână câteva semne care îţi arată că bărbatul care încearcă să te agaţe este de fapt căsătorit.

Sex: 5 lucruri pe care bărbaţii le urăsc atunci când fac dragoste

Partidele de amor ar trebui să fie întotdeauna plăcute, însă există şi situaţii când sexul nu este chiar aşa cum ai visat tu.

4 motive pentru care nu ţi-ai găsit marea dragoste

Relaţiile serioase sunt, de foarte multe ori, greu de găsit, iar unele femei se plâng că nu au avut parte de parteneri stabili şi că nu au noroc în dragoste. Dacă te aflii cumva în

Descoperă motivele ascunse pentru care bărbaţii fac mai mult sex vara

„Eu vara nu dorm“ este refrenul celei mai în vogă melodii din România zilelor noastre, dar bărbaţilor li s-ar potrivi mai bine un refren de genul „Eu vara fac sex“.

3 lucruri referitoare la bărbaţi pe care le-am învăţat de la fratele meu

Mă bucur foarte tare că nu sunt singură la părinţi şi că am avut parte de un frate mai mic, alături de care am petrecut şi încă petrec clipe minunate. Datorită realţiei noastre foarte

Slăbit rapid: 5 poziţii sexuale care te ajută să pierzi kilograme

Există foarte multe femei care nu pot ţine o dietă sau care, cu toate că sunt la regim, nu reuşesc să slăbească. Dar ştiai că inclusiv o partidă de sex te poate ajuta să arzi câteva sute de calorii?

Horoscop: Cât de repede trebuie să faci sex cu el ca să nu-l pierzi, în funcţie de zodia lui

Sexul la prima întâlnire este încă o problemă dezbătută intens. Cu toate că majoritatea bărbaţilor cu siguranţă nu ar refuza, poate o astfel de decizie să afecteze viitorul unei relaţii? Descoperă cum percep bărbaţii această chestiune, în funcţie de zodie.