Sex: 6 poziţii în care să faci dragoste fără să oboseşti. Încearcă-le!

Când vrei să te bucuri de apropierea partenerului după o zi grea de muncă, nu ai întotdeauna energia suficientă pentru o partidă de sex ca-n filme. Alege cu grijă poziţiile sexuale care implică mai puţin efort din partea ta, pentru a nu te extenua complet după sex. Iată 6 poziţii sexuale care nu te obosesc.

Când vrei să te bucuri de apropierea partenerului după o zi grea de muncă, nu ai întotdeauna energia suficientă pentru o partidă de sex ca-n filme. Alege cu grijă poziţiile sexuale care implică mai puţin efort din partea ta, pentru a nu te extenua complet după sex. Iată 6 poziţii sexuale care nu te obosesc.

Unele dintre poziţiile sexuale care nu te obosesc necesită mai puţină energie şi din partea partenerului, fiind ideale pentru sexul la prima oră sau sexul de după-amiază, dar altele în solicită pe el mai mult.

Poziţia misionarului

Cea mai clasică poziţie de sex este ideală pentru momentele în care eşti obosită sau vrei o partidă de sex care să nu te solicite la fel de mult ca o oră petrecută la sală. Tot ce ai de făcut este să te aşezi pe spate şi să arăţi bine, iar partenerul duce "greul". Chiar dacă nu ai chef de preludiu, oferă-i puţin sex oral înainte de a adopta poziţia misionarului, pentru a-l excita mai mult.

Pe burtă

În momentele în care ai chef de sex, dar nu ai suficientă energie, o altă poziţie excelentă vizează aşezarea ta pe burtă, cu o pernă sub abdomen. Partenerul te penetrează pe la spate şi îţi poate ridica picioarele pentru a găsi unghiul potrivit. Chiar dacă nu necesită prea multă energie, această poziţie poate fi mai plăcută pentru el decât pentru tine, deoarece tu nu poţi controla nici ritmul nici adâncimea penetrării.

Pe o parte

Sexul în poziţia de spooning necesită mai puţină energie şi poate fi cea mai bună alegere pentru dimineaţă. Eşti aşezată pe o parte, cu partenerul în spatele tău, lipit de tine, şi îţi muţi piciorul superior pentru a-i permite să intre la un unghi cât mai comod pentru amândoi. În această poziţie amândoi puteţi controla ritmul şi adâncimea, iar sexul la prima oră, chiar înainte să vă spălaţi pe dinţi, nu mai este o problemă.

Doggy style

Una dintre cele mai apreciate poziţii de către bărbaţi deoarece le oferă controlul aproape complet, doggy style este plăcerea pe care i-o poţi oferi în momentele în care nu eşti pregătită pentru o partidă de sex în care să fii mai activă. Nu uita să gemi pentru a-l stimula auditiv, din moment ce nu îţi poate vedea sau alinta sânii.

Steaua de mare


O poziţie inedită, care nu necesită efort prea mare nici din partea ta, nici din partea partenerului, este steaua de mare. Amândoi sunteţi aşezaţi în pat cu capul către capete opuse, iar unul dintre voi strecoară un picior pe sub celălalt, astfel încât să găsiţi poziţia cea mai comodă de penetrare. Ţinându-te de mâini cu partenerul, puteţi amândoi obţine ritmul dorit, iar presiunea pe clitoris cauzată de apropierea coapselor te va aduce mai repede la orgasm.

Echerul

În timp ce tu stai aşezată pe spate cu genunchii ridicaţi, partenerul se strecoară pe sub ei, într-o poziţie perpendiculară cu tine şi te penetrează. Această poziţie nu-ţi ocupă deloc mâinile, pe care le poţi folosi pentru a-ţi alinta sânii, oferindu-i astfel şi un deliciu vizual partenerului, care poate avea o mână ocupată pentru a se sprijini în cot de pat, dar îţi poate stimula clitorisul cu cealaltă.

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • klauss_83@yahoo.com pe 6 Aug 2014, 13:49
    Echerul

    Echerul cum vi se pare ca poiztie poti timula si cu manutza si clitorisul e mai intensa pentru ea ?sau care va satisface mai mult din aceste pozitii sa ajunga la orgasm profund

    1
    0

  • anonim pe 19 Mar 2014, 15:53
    ......

    NU conteaza locul sau pozitia pe care o pui in practica atunci cand esti si vrei a te simti bine cu partenerul de viata ... sexul - dragistea au o mare importanta in viata de cuplu ... DOAMNELOR-DOMNISOARELOR sa nu va suparati cand barbatii merg in patul altora ci doar sa va intrebati in sinea voastra DE CE ?

    0
    0

  • ramona pe 6 Mar 2014, 11:58
    sex

    doggie style poziția mea preferată

    1
    0

  • mariuka pe 20 Nov 2013, 17:13
    ptr antonia20

    draga mea ...daca u chiar vrei sa faci dragoste..fao ...dar ai grija sa te protejezi mereu...si ai grija cu cn o faci...sa nu iei boli sau mai stiu eu ce

    4
    0

  • mariuka pe 20 Nov 2013, 17:11
    hey

    ce aveti ma cu fata ce daca are 12 ani...eu am 14 si fac sex de la 13 ani...care e problema voastra

    0
    2

  • Cristina pe 12 Ian 2013, 01:44
    Rusine

    Ce comentarii si ce mod de a scrie,ma ingrozesc pe zi ce trece.Pai de unde sa primeasca fata educatie si de la cine?Ca nu suntem in stare sa folosim un computer,ce sa mai spun sa dam sfaturi.Bine ca suntem priceputi la sex,asta conteaza!

    8
    3

  • Andra20 pe 4 Ian 2013, 12:27
    pt Antonia20

    la varsta ta ar trebui sa te preocupe scoala si alte lucruri da' nu iubitzi sau alte alea! tine-tede scoala si cand o sa ai tu 20 deani, atunci sa te gandesti la sex

    7
    3

  • Georgianastavarache pe 17 Nov 2012, 12:26
    :O

    Fetitz`o..stii ce vorbesti? la 12 ani nu ti-a crescut nici par la subrat si vrei sa faci dragoste? Doamneee!! nu esti normala !! dar deloc...

    25
    1

  • Antonia20 pe 28 Oct 2012, 18:01
    hei

    daca am 12 ani si am iubyt pot face dragoste?

    6
    40

  • marco pe 6 Sep 2012, 04:29
    hahaha

    de cand stilul caine inseamna sa faci dragoste? poate sex XXX

    19
    21

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod